Lot: 1

Güncel Fiyat: 5.000 TL Açılış Fiyatı: 5.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Çanakkale I. Cihan Harbi: Çanakkale Anafartalar Grubunda Bir Osmanlı Subayının Cepheden Ailesine Gönderdiği Mektup; Uçmak Dere- 11 Kanunievvel 1331, Düşman Seddülbahir'de Kaldı Konulu .)

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Çanakkale I. Cihan Harbi: Çanakkale Anafartalar Grubunda Bir Osmanlı Subayının Cepheden Ailesine Gönderdiği Mektup; Uçmak Dere-  11 Kanunievvel 1331, Düşman Seddülbahir'de Kaldı Konulu .)

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Çanakkale I. Cihan Harbi: Çanakkale Anafartalar Grubunda Bir Osmanlı Subayının Cepheden Ailesine Gönderdiği Mektup; Uçmak Dere- 11 Kanunievvel 1331, Düşman Seddülbahir'de Kaldı Konulu .)

    TLSatıldı
  • Çanakkale I. Cihan Harbi: Çanakkale Anafartalar Grubunda Bir Osmanlı Subayının Cepheden Ailesine Gönderdiği Mektup; Uçmak Dere-  11 Eylül 1331, Bol Bol Silah ve cephane Gelip de, .. Davetsiz Misafirlerimizi Kapı Dışarı Ederiz. ….  Konulu .)

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Çanakkale I. Cihan Harbi: Çanakkale Anafartalar Grubunda Bir Osmanlı Subayının Cepheden Ailesine Gönderdiği Mektup; Uçmak Dere- 11 Eylül 1331, Bol Bol Silah ve cephane Gelip de, .. Davetsiz Misafirlerimizi Kapı Dışarı Ederiz. …. Konulu .)

    TLSatıldı
  • Osmanlı İlk Meclisinde 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan Terekesinden, 1318-1316 (1900-1902) Tarihli 180 Yaprak(350 Sayfa) Dolu Finans Defter, Arka Kapak Kopuk, Büyük boy-37 x 20 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlı İlk Meclisinde 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan Terekesinden, 1318-1316 (1900-1902) Tarihli 180 Yaprak(350 Sayfa) Dolu Finans Defter, Arka Kapak Kopuk, Büyük boy-37 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Büyük Boy 197x2 Sayfa, 1910-1920 Tarihli Ermenice Yazılmış Finans Defteri-32 x 21 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Büyük Boy 197x2 Sayfa, 1910-1920 Tarihli Ermenice Yazılmış Finans Defteri-32 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Fotoğraf Albümü, Etibank Çatalağzı, İstanbul Enerji Nakil Hattı ve Tesislerinin Açılış Töreni Fotoğraf Albümü, 22-10-1952-Fotoğraflar 18x24 cm Ebatında, Albüm: 35x24 cm, 56 Adet Fotoğraf Bulunmaktadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Fotoğraf Albümü, Etibank Çatalağzı, İstanbul Enerji Nakil Hattı ve Tesislerinin Açılış Töreni Fotoğraf Albümü, 22-10-1952-Fotoğraflar 18x24 cm Ebatında, Albüm: 35x24 cm, 56 Adet Fotoğraf Bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden,325 sayfalık El Yazımı Ermenice ve Eski Türkçe Gönderilen Ticari ve Şahsi Mektupların,1.Dünya Savaşının En Sıcak Günleri Olan 1914-1920 yılları Ön Kapak Eksik Fakat İçi Temiz,2.sayfa Haliyle Kopya Defteri -32 x 21 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden,325 sayfalık El Yazımı Ermenice ve Eski Türkçe Gönderilen Ticari ve Şahsi Mektupların,1.Dünya Savaşının En Sıcak Günleri Olan 1914-1920 yılları Ön Kapak Eksik Fakat İçi Temiz,2.sayfa Haliyle Kopya Defteri -32 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Bira Kültürü; Ankara Çiftliği Fabrikası Ankara Birası, Herkes Neden Ankara Birası İçiyor?- Çünkü: EN YÜKSEK BİR BİRADIR, YANLIZ ARPA VE HUBLONDAN YAPILMAKTADIR, HİLESİZ VE TEMİZDİR, MİLLİ BİR FABRİKANIN MALIDIR, HEM NEŞE VERİCİ, HAM DE BESLEYİCİ BİR GIDADIR, ANKARA BİRASI BAŞ AĞRITMAZ, MİDE BULANDIRMAZ, HAYATI UYUŞTURMAZYANLIZ SIHHAT VE YANLIZ İNSANA NEŞE VERİR. Reklamlı Dergi, 1934-Ankara Birasını Yalnız Birayı Sevenler Değil Herkes İçiyor- Ankara Birası Avrupa'nın Bira Fabrikaları Derecesindedir- Sabırsızlıkla Beklediğiniz Ankara Birası Çıktı- Hakiki Lezzeti Ancak Ankara Birasında Bulabilirsiniz- İşte Bütün Bu Sebeplerden Ankara Birası İçiliyor- İhap Hulusi Ziraat Bankası Reklamlı

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Bira Kültürü; Ankara Çiftliği Fabrikası Ankara Birası, Herkes Neden Ankara Birası İçiyor?- Çünkü: EN YÜKSEK BİR BİRADIR, YANLIZ ARPA VE HUBLONDAN YAPILMAKTADIR, HİLESİZ VE TEMİZDİR, MİLLİ BİR FABRİKANIN MALIDIR, HEM NEŞE VERİCİ, HAM DE BESLEYİCİ BİR GIDADIR, ANKARA BİRASI BAŞ AĞRITMAZ, MİDE BULANDIRMAZ, HAYATI UYUŞTURMAZYANLIZ SIHHAT VE YANLIZ İNSANA NEŞE VERİR. Reklamlı Dergi, 1934-Ankara Birasını Yalnız Birayı Sevenler Değil Herkes İçiyor- Ankara Birası Avrupa'nın Bira Fabrikaları Derecesindedir- Sabırsızlıkla Beklediğiniz Ankara Birası Çıktı- Hakiki Lezzeti Ancak Ankara Birasında Bulabilirsiniz- İşte Bütün Bu Sebeplerden Ankara Birası İçiliyor- İhap Hulusi Ziraat Bankası Reklamlı

    TLSatıldı
  • Yeraltı Maden-İş, Maden İşçisinin Sesi Yer Altı ve Yer Üstü Devrimci Maden İşçileri Sendikası, Ocak 1976 Gazetesi, Katyeri Yırtığı Mevcuttur.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Yeraltı Maden-İş, Maden İşçisinin Sesi Yer Altı ve Yer Üstü Devrimci Maden İşçileri Sendikası, Ocak 1976 Gazetesi, Katyeri Yırtığı Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 1960'lı Yıllar, Türkiye Yayınevi Sahibi, Türkiye Köylü Millet Partisi Kurucularından Tahsin Demiray Terekesinden Çok Miktarda Adalet Partisi Adayları, Merkez ve Hakem Heyeti Muhtelif Müraacaat Dilekçeleri, Ön Çalışma Raporları. Çok Miktarda Doküman Dosyası

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Siyasi Tarih, 1960'lı Yıllar, Türkiye Yayınevi Sahibi, Türkiye Köylü Millet Partisi Kurucularından Tahsin Demiray Terekesinden Çok Miktarda Adalet Partisi Adayları, Merkez ve Hakem Heyeti Muhtelif Müraacaat Dilekçeleri, Ön Çalışma Raporları. Çok Miktarda Doküman Dosyası

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Doğru Yol Partisi Tek Başına İktidar, 21 Ekim sabahı Yeni Bir Türkiye, Seçim Propaganda Afişi Büyük Boy-70 x 50 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Siyasi Tarih, Doğru Yol Partisi Tek Başına İktidar, 21 Ekim sabahı Yeni Bir Türkiye, Seçim Propaganda Afişi Büyük Boy-70 x 50 cm.

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey, Muhafız Gücü Bayrağını Kırklareli Süvari Fırkası Alayına Verirken-9 x 14 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey, Muhafız Gücü Bayrağını Kırklareli Süvari Fırkası Alayına Verirken-9 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey, Muhafız Alayı Zabitan Alayının Grup Halinde Fotoğrafı

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey, Muhafız Alayı Zabitan Alayının Grup Halinde Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Başında Olduğu Kazım Özalp ve Vasıf Beyin Muhafız Alayı Ziyaretleri.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Başında Olduğu Kazım Özalp ve Vasıf Beyin Muhafız Alayı Ziyaretleri.

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alayı Spor Kulübünün 8 Sene Boyunca Kazandığı Kupalar

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alayı Spor Kulübünün 8 Sene Boyunca Kazandığı Kupalar

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Hitabını Dinleyen Muhafız Alayı Atlı Grubu Fotoğrafı

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Hitabını Dinleyen Muhafız Alayı Atlı Grubu Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız alayı Yıl Dönemi Kutlamaları, Toplu Halde Çekilen Fotoğraf

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız alayı Yıl Dönemi Kutlamaları, Toplu Halde Çekilen Fotoğraf

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız alayı Yıl Dönemi Kutlamaları, Toplu Halde Çekilen Fotoğraf

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız alayı Yıl Dönemi Kutlamaları, Toplu Halde Çekilen Fotoğraf

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alay Gücünün Yıl Dönümü Kutlamalarında Oyunlar Esnasında Çekilmiş Fotoğrafı

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alay Gücünün Yıl Dönümü Kutlamalarında Oyunlar Esnasında Çekilmiş Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alayında Yıl Dönümü kutlamalarından Bir Enstantane

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Milli Mücadele, Cumhuriyet Tarihi, Mustafa Kemal Paşa'nın Yanına Refakat Subayı Olarak Giren Bilfiil 18 Sene Mustafa Kemal Paşanın Yanından Hiç Ayrılmamış Muhafız Alay Kumandanı İsmail Hakkı Tekçebey'in Kurduğu Muhafız Alayında Yıl Dönümü kutlamalarından Bir Enstantane

    TLSatıldı
  • Meşhur Zülfü Livaneli, Sezen Aksu ve Nükhet Duru, 4 Adet

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Meşhur Zülfü Livaneli, Sezen Aksu ve Nükhet Duru, 4 Adet

    TLSatıldı
  • Meşhur Sinema Tiyatro Ulvi Uraz Tiyatrosu Antetli Türk Sinemasının En Sevilen Karakterlerinden Kemal Sunal Islak İmzalı Bekçi Murtaza Oyununun Tutanağı 1969

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Meşhur Sinema Tiyatro Ulvi Uraz Tiyatrosu Antetli Türk Sinemasının En Sevilen Karakterlerinden Kemal Sunal Islak İmzalı Bekçi Murtaza Oyununun Tutanağı 1969

    TLSatıldı
  • Eskişehir Çarşı Camii Minberinin Görünümü

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Eskişehir Çarşı Camii Minberinin Görünümü

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Viyana Mıhitaryan Vakfı Adına Büyükdere Caddesindeki Bir Bir Adet Eczanenin 4 Sayfalık Osmanlıca Kira Kontratı, 1340

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Ermeni Kültürü, Viyana Mıhitaryan Vakfı Adına Büyükdere Caddesindeki Bir Bir Adet Eczanenin 4 Sayfalık Osmanlıca Kira Kontratı, 1340

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Büyük derece Caddesinde Yer Alan Bir Bakkal Dükkanına ait Bol Fiskalli ve Mühürlü Kira Kontratı, 1926

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Ermeni Kültürü, Büyük derece Caddesinde Yer Alan Bir Bakkal Dükkanına ait Bol Fiskalli ve Mühürlü Kira Kontratı, 1926

    TLSatıldı
  • Maşhur, Vasfi Rıza Zobu Şehir Tiyatrosu İstanbul'a Gönderilmiş Hollywood California Temalı Akordeon Kartpostal Albümü, 10 Adet Kartpostal İçerir.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Maşhur, Vasfi Rıza Zobu Şehir Tiyatrosu İstanbul'a Gönderilmiş Hollywood California Temalı Akordeon Kartpostal Albümü, 10 Adet Kartpostal İçerir.

    TLSatıldı
  • Türkiye Yayınevi Arşivinden Ressam Çizimi Rapido Kapak, Rüyalarımız Orijinal Karikatür Çizim.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Türkiye Yayınevi Arşivinden Ressam Çizimi Rapido Kapak, Rüyalarımız Orijinal Karikatür Çizim.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Bartın Yapımı Şile Limanına Bağlı Kadem Hayır Motorlu Yelkenlisi Mesaha Şehadetnamesi 1943 Tarihli ve Hüseyin Tavil ve Avramoff Şirketinin 1 Adet Mustamel Deniz Motoru  Teknik Bilgilerini İçerir Belgeler Lotu

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Denizcilik, Bartın Yapımı Şile Limanına Bağlı Kadem Hayır Motorlu Yelkenlisi Mesaha Şehadetnamesi 1943 Tarihli ve Hüseyin Tavil ve Avramoff Şirketinin 1 Adet Mustamel Deniz Motoru Teknik Bilgilerini İçerir Belgeler Lotu

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Puslu Havada Sandalda Seniz Sevdalıları ve Ay Yıldızlı Bayrağımız

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Denizcilik, Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Puslu Havada Sandalda Seniz Sevdalıları ve Ay Yıldızlı Bayrağımız

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Süleyman Demirel Adalet Partisi Kongresinde Delegeler ile Birlikte

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Siyasi Tarih, Süleyman Demirel Adalet Partisi Kongresinde Delegeler ile Birlikte

    TLSatıldı
  • Kuzey Kıbrıs 11 Adet 1984/1985/1986 Tarihli Özel Tarih Damgalı ve Flamlı Zarf lotu

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Kuzey Kıbrıs 11 Adet 1984/1985/1986 Tarihli Özel Tarih Damgalı ve Flamlı Zarf lotu

    TLSatıldı
  • Çizgi Roman, Red Kit Özel Sayısı. Dalton Biraderler, Tam Macera, Aydınger Kağıt Üzerine Matbaa Prova Baskısı.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Çizgi Roman, Red Kit Özel Sayısı. Dalton Biraderler, Tam Macera, Aydınger Kağıt Üzerine Matbaa Prova Baskısı.

    TLSatıldı
  • Hatay Kent Tarihi, Zeytincilik, 1951 Yılında Hatay Zeytin Bakımı Fen Memuru Cumali Yılmaz Bey'in Hatay ve Civarında Yaptığı Zeytinin Aşılaması, Teksiri, Harfiyatı, gübrelenmesi, ve Hatay'daki Zeytin Üretim ve Tüketim Miktarlarına Ait, 7 Sayfalık Daktilo Çıktısı, Hatay İlinin Zeytincilik Durumu Hakkında Rapor Adlı Kitapçığı (Basılmamış Olduğu Düşünülmektedir)

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Hatay Kent Tarihi, Zeytincilik, 1951 Yılında Hatay Zeytin Bakımı Fen Memuru Cumali Yılmaz Bey'in Hatay ve Civarında Yaptığı Zeytinin Aşılaması, Teksiri, Harfiyatı, gübrelenmesi, ve Hatay'daki Zeytin Üretim ve Tüketim Miktarlarına Ait, 7 Sayfalık Daktilo Çıktısı, Hatay İlinin Zeytincilik Durumu Hakkında Rapor Adlı Kitapçığı (Basılmamış Olduğu Düşünülmektedir)

    TLSatıldı
  • 4 Adet Orijinal El Çizimi, Kağıt Üzeri Suluboya Çocuk Hayvan Temalı (Keloğlan …)-18 x 25 cm.
26 x 23 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    4 Adet Orijinal El Çizimi, Kağıt Üzeri Suluboya Çocuk Hayvan Temalı (Keloğlan …)-18 x 25 cm. 26 x 23 cm.

    TLSatıldı
  • Ankara Evleri, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Eyüp Kömürcüoğlu, İstanbul Matbaacılık 1950, İçi Bol Görselli, Resimli, ve Şekilli, 111 s.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Ankara Evleri, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Eyüp Kömürcüoğlu, İstanbul Matbaacılık 1950, İçi Bol Görselli, Resimli, ve Şekilli, 111 s.

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Boğaziçi Anadolu Ciheti Bakkaliye Levazım Kooperatif Şirketi 25.000 Kuruş Hisse Senedi, 1333

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Finans Tarihi, Boğaziçi Anadolu Ciheti Bakkaliye Levazım Kooperatif Şirketi 25.000 Kuruş Hisse Senedi, 1333

    TLSatıldı
  • Çocuk Şarkıları, Milli Eğitim Yayınları, 24 s.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Çocuk Şarkıları, Milli Eğitim Yayınları, 24 s.

    TLSatıldı
  • Matbaacılık, Pulhan Katalogları Yayıncısı Ali Nüzhet Pulhan'ın 1930lu Yıllarda  Çıkardığı Pul Meşheri Aylık Türk Filatelist Mecmuası, İstanbul Antetli Postadan Geçmiş 1926-1930 Londra x 2 Adet Pullu Galata Damgalı (Biri Bozkurt Pullu)

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Matbaacılık, Pulhan Katalogları Yayıncısı Ali Nüzhet Pulhan'ın 1930lu Yıllarda Çıkardığı Pul Meşheri Aylık Türk Filatelist Mecmuası, İstanbul Antetli Postadan Geçmiş 1926-1930 Londra x 2 Adet Pullu Galata Damgalı (Biri Bozkurt Pullu)

    TLSatıldı
  • İspanya, Kordoba Kentinden Yer Alan Endülüs Emevîleri Döneminden Kalma Büyük Camii Görünümü-25 x 20 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    İspanya, Kordoba Kentinden Yer Alan Endülüs Emevîleri Döneminden Kalma Büyük Camii Görünümü-25 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Moda Tarihi, VOG (Bali, Zet) Çorapları, Reklamlı 1960'lı Yıllar Termometre

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Moda Tarihi, VOG (Bali, Zet) Çorapları, Reklamlı 1960'lı Yıllar Termometre

    TLSatıldı
  • Constantinople Robert Koleji ve Rumelihisarı, Paspartu Üzerinde-11 x 18 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Constantinople Robert Koleji ve Rumelihisarı, Paspartu Üzerinde-11 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Constantinople Kandilli'den Boğaziçinin Görünüşü, Kuleli Askeri Lisesi Görünmektedir.-11 x 18 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Constantinople Kandilli'den Boğaziçinin Görünüşü, Kuleli Askeri Lisesi Görünmektedir.-11 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Constantinople Üsküdarr Eski Türk Mezarlığı, Karacaahmet Mezarlığı-11 x 18 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Constantinople Üsküdarr Eski Türk Mezarlığı, Karacaahmet Mezarlığı-11 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Constantinople Dolmabahçe sarayı Merdivenlerinde 5 Şehzade,-Yahudi Editör Jsraelovitch

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Constantinople Dolmabahçe sarayı Merdivenlerinde 5 Şehzade,-Yahudi Editör Jsraelovitch

    TLSatıldı
  • İzmir Kent Tarihi, Rus Konsolosluğu Osmanlıca Yazışma

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İzmir Kent Tarihi, Rus Konsolosluğu Osmanlıca Yazışma

    TLSatıldı
  • Hilali ahmer Cemiyeti İane, Adana Kimyager mustafa Bey Adına, Kimyager Ali Rıza Bey Tarafından Teberrü

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Hilali ahmer Cemiyeti İane, Adana Kimyager mustafa Bey Adına, Kimyager Ali Rıza Bey Tarafından Teberrü

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Patrik Atinagoras'ın da Katıldığı, Zapyon Lisesi, 1952-1953 Ders Yılı Mezunlarına Diploma Dağıtma Töreni, El Yapımı, girişte Orijinal davetiye, Program, Gazete Küpürü, 18 Adet Fotoğraf İçerir Albüm. Patrik Atenagoras'ın Kız Talebelere Diploma Dağıtırken Fotoğrafları Mevcuttur. 18 s.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Eğitim Tarihi, Patrik Atinagoras'ın da Katıldığı, Zapyon Lisesi, 1952-1953 Ders Yılı Mezunlarına Diploma Dağıtma Töreni, El Yapımı, girişte Orijinal davetiye, Program, Gazete Küpürü, 18 Adet Fotoğraf İçerir Albüm. Patrik Atenagoras'ın Kız Talebelere Diploma Dağıtırken Fotoğrafları Mevcuttur. 18 s.

    TLSatıldı
  • Maonik, Hakikat Locası, 50. Yıl, Loca Mühür ve İmzası, Ekim 2003, 63 s. Birkaç Sayfası Türkçe Olup Gerisi Tamamen Rumca Olup, Son İki Syafası Üye Tam İsimlerinin Lİİstesini İÇErir.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Maonik, Hakikat Locası, 50. Yıl, Loca Mühür ve İmzası, Ekim 2003, 63 s. Birkaç Sayfası Türkçe Olup Gerisi Tamamen Rumca Olup, Son İki Syafası Üye Tam İsimlerinin Lİİstesini İÇErir.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, Sanat Aşığı Bir Derviş Meşrep Üsküdarlı Hoca Ali Rıza, 18 Adet Kartpostal İçerir Albüm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Türk Resim Sanatı, Sanat Aşığı Bir Derviş Meşrep Üsküdarlı Hoca Ali Rıza, 18 Adet Kartpostal İçerir Albüm

    TLSatıldı
  • Exposition Miniatures Et Manuscripts  Turcs, Tunus 1965 Sergi Broşürü, Rabat Baskısı. Tokapı'da Blunan Muhtelif Yazma ve Minyatüre ait, Şeyh Hamdullaş, Derviş Ali, Mustafa İzzet, Hafız Osman, Sami Efendi, Ahmet Karahisari, Mehmet Şevki Bey, Levni, Mehmet Celaleddin...

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Exposition Miniatures Et Manuscripts Turcs, Tunus 1965 Sergi Broşürü, Rabat Baskısı. Tokapı'da Blunan Muhtelif Yazma ve Minyatüre ait, Şeyh Hamdullaş, Derviş Ali, Mustafa İzzet, Hafız Osman, Sami Efendi, Ahmet Karahisari, Mehmet Şevki Bey, Levni, Mehmet Celaleddin...

    TLSatıldı
  • 4 Adet Güzel Sanatlar karma Sergi Broşürü Lotu, 1 Adedi Osman Hamdi, Kile sanat Evi, 1990-1991-1989

    Lot No: 50

    Lot: 50

    4 Adet Güzel Sanatlar karma Sergi Broşürü Lotu, 1 Adedi Osman Hamdi, Kile sanat Evi, 1990-1991-1989

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Hanımlara Mahsus Gazete, Sayı 171-172, Sene 3, 1314, Selanik Terakki Mektebi, Selamlık Merasimi ve Ethem Pertev Efendi Reklamlı

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlıca Hanımlara Mahsus Gazete, Sayı 171-172, Sene 3, 1314, Selanik Terakki Mektebi, Selamlık Merasimi ve Ethem Pertev Efendi Reklamlı

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 2 Adet Kırmızı Beyaz spor Mecmuası, 2 Adet Derbi Kapaklı, Fenerbahçe-Beşiktaş, Beşiktaş-Galatasaray Maçları Kapaklı, Sayı 464,-465, 1947 Tarihli

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Spor Tarihi, 2 Adet Kırmızı Beyaz spor Mecmuası, 2 Adet Derbi Kapaklı, Fenerbahçe-Beşiktaş, Beşiktaş-Galatasaray Maçları Kapaklı, Sayı 464,-465, 1947 Tarihli

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 2 Adet Kırmızı Beyaz spor Mecmuası, Türkiye Birincisi Beşiktaş, Dün Bayramda Galatsaray Fenerbahçe'yi Yendi, Sayı 467-466, 1947

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Spor Tarihi, 2 Adet Kırmızı Beyaz spor Mecmuası, Türkiye Birincisi Beşiktaş, Dün Bayramda Galatsaray Fenerbahçe'yi Yendi, Sayı 467-466, 1947

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 2 Adet Şut spor Mecmuası, Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Beşiktaş 2 Adet Derbi Kapaklı,  GS-BJK 1-1-, Fenerbahçe- Kasımpaşa 3-2, Galatasaray-,fenerbahçe 2-1, Sayı 138-140, 1940, 2 Adet

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Spor Tarihi, 2 Adet Şut spor Mecmuası, Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Beşiktaş 2 Adet Derbi Kapaklı, GS-BJK 1-1-, Fenerbahçe- Kasımpaşa 3-2, Galatasaray-,fenerbahçe 2-1, Sayı 138-140, 1940, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 2 Adet Beşiktaş spor Mecmuası, Sayı 22-23, 2 Adet Beşiktaş Kapaklı, 1971

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Spor Tarihi, 2 Adet Beşiktaş spor Mecmuası, Sayı 22-23, 2 Adet Beşiktaş Kapaklı, 1971

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 3 Adet Beşiktaş spor Mecmuası, Sayı 16-24-25, 1971, Beşiktaş Futbolcu Kapaklı

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Spor Tarihi, 3 Adet Beşiktaş spor Mecmuası, Sayı 16-24-25, 1971, Beşiktaş Futbolcu Kapaklı

    TLSatıldı
  • 2 Adet Yeni Adam, İsmet  İnönü Şahsiyeti, Edebiyat Meselesi Ankara'da, Karagöz Nasıl Dirilir, Hava Hukuku, 1939-1940

    Lot No: 57

    Lot: 57

    2 Adet Yeni Adam, İsmet İnönü Şahsiyeti, Edebiyat Meselesi Ankara'da, Karagöz Nasıl Dirilir, Hava Hukuku, 1939-1940

    TLSatıldı
  • Musevi Kültürü, Bahçe Kapı Yıldız Hahamında Ticari Faaliyet Gösteren Lidya Kavaliero İmza sirküleri, 1940 Tarihli

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Musevi Kültürü, Bahçe Kapı Yıldız Hahamında Ticari Faaliyet Gösteren Lidya Kavaliero İmza sirküleri, 1940 Tarihli

    TLSatıldı
  • Musevi Kültürü, Edmon İlyas Ceha Constantinople 2 Lisan Fiskal Pullu Doküman

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Musevi Kültürü, Edmon İlyas Ceha Constantinople 2 Lisan Fiskal Pullu Doküman

    TLSatıldı
  • Musevi Kültürü, Finans Tarihi, Menache Cousins Constantinople antetli ve Osmanlı Bankası Kaşeli, Arkası Cirolu

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Musevi Kültürü, Finans Tarihi, Menache Cousins Constantinople antetli ve Osmanlı Bankası Kaşeli, Arkası Cirolu

    TLSatıldı
  • 1975-76  Yılı Antakya  Lisesi Talebeleri Hatırası-18 x 25 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    1975-76 Yılı Antakya Lisesi Talebeleri Hatırası-18 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • 1976-77  Yılı Antakya  Lisesi Talebeleri Hatırası, Atatürk Ögrselli-18 x 25 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    1976-77 Yılı Antakya Lisesi Talebeleri Hatırası, Atatürk Ögrselli-18 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Meşhur, Türk Sinemasının Yıldızlarından Mine Mutlu, Bella Color-17 x 11 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Meşhur, Türk Sinemasının Yıldızlarından Mine Mutlu, Bella Color-17 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • Poster Dergisi, Müjde Ar Kapaklı, Sibel Can, Hülya Avşar, Serpil Çakmaklı,  Oya  Aydoğan, Banu Alkan, Isıl Işık, Ahu Tuğba Görselleri ile ve Tam Boy Nazan Şoray Posterli. Tamirli-Poster: 100 x 70 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Poster Dergisi, Müjde Ar Kapaklı, Sibel Can, Hülya Avşar, Serpil Çakmaklı, Oya Aydoğan, Banu Alkan, Isıl Işık, Ahu Tuğba Görselleri ile ve Tam Boy Nazan Şoray Posterli. Tamirli-Poster: 100 x 70 cm.

    TLSatıldı
  • Ordu Zafer  ve Fuar, Atatürk Kapaklı, 1965 Tarihli, Dergi İçinde Çokça Mustafa Kemal Görseli Olup İzmir'e Giren İlk Türk süvariler, 30 Ağustos  Zafer Bayramı, Tricopis ve Anadolu Savaşı, İzmir enternasyonal Fuarı, 108 s.Son Sayfa Mobil Petrol Gaz Şirketi Reklamlı

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Ordu Zafer ve Fuar, Atatürk Kapaklı, 1965 Tarihli, Dergi İçinde Çokça Mustafa Kemal Görseli Olup İzmir'e Giren İlk Türk süvariler, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Tricopis ve Anadolu Savaşı, İzmir enternasyonal Fuarı, 108 s.Son Sayfa Mobil Petrol Gaz Şirketi Reklamlı

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele Tarihi, Yusuf Şar Bey'den Valiliğe Gönderilmiş Asker Tarafından İşgal edilen mağaza ve hanelerin kira bedeli hakkında, 1324, 3 adet pullu imzalı doküman, Fiskalli

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Milli Mücadele Tarihi, Yusuf Şar Bey'den Valiliğe Gönderilmiş Asker Tarafından İşgal edilen mağaza ve hanelerin kira bedeli hakkında, 1324, 3 adet pullu imzalı doküman, Fiskalli

    TLSatıldı
  • Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    TLSatıldı
  • Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    TLSatıldı
  • Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Karikatür, Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit-10*35cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tıp Tarihi, 5 adet Osmanlıca Tıp Konusunda Risale, Muhtelif yayın ve basında çıkmış Tıpbi Gelişmelerin osmanlıcaya tercüme edilmiş hali,

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Osmanlı Tıp Tarihi, 5 adet Osmanlıca Tıp Konusunda Risale, Muhtelif yayın ve basında çıkmış Tıpbi Gelişmelerin osmanlıcaya tercüme edilmiş hali,

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Yelkencilik Tarihi, Yelkenci Oktay Ereç Terekesinden, İstanbul Finn Yelken Şampiyonasına ait Kare Fotoğraf Lotu 191 Adet Fotoğraf İçeren Albüm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Denizcilik, Yelkencilik Tarihi, Yelkenci Oktay Ereç Terekesinden, İstanbul Finn Yelken Şampiyonasına ait Kare Fotoğraf Lotu 191 Adet Fotoğraf İçeren Albüm

    TLSatıldı
  • Taşbaskı, 1920'ler, Le cheval Enchante Fransızca Şark Hikayesi, 16 s. 7 Adet Ortadoğu Pers Kültürüne ait Levha, Kitapçı Ex-Librisli-26 x 19 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Taşbaskı, 1920'ler, Le cheval Enchante Fransızca Şark Hikayesi, 16 s. 7 Adet Ortadoğu Pers Kültürüne ait Levha, Kitapçı Ex-Librisli-26 x 19 cm.

    TLSatıldı
  • Zorro, Çizgi Roman, 1956 Paris, Une drole D'Histoire, 32 s.-29 x 22 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Zorro, Çizgi Roman, 1956 Paris, Une drole D'Histoire, 32 s.-29 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • Zorro, Çizgi Roman, 1956 Paris, La Grande Etape, 32 s.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Zorro, Çizgi Roman, 1956 Paris, La Grande Etape, 32 s.

    TLSatıldı
  • Zorro, Çizgi Roman, La Rancon du Sherif (Şerifin Fidyesi) 35 s. Karton Kapak-29 x 22 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Zorro, Çizgi Roman, La Rancon du Sherif (Şerifin Fidyesi) 35 s. Karton Kapak-29 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • Masonluk, Üçgen Muh ⸫ Lo⸫ Üyeleri ve Adresleri, Resimleri,  Adres Bilgileri.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Masonluk, Üçgen Muh ⸫ Lo⸫ Üyeleri ve Adresleri, Resimleri, Adres Bilgileri.

    TLSatıldı
  • Masonluk, Üçgen Muh ⸫ Lo⸫ Üyeleri ve Adresleri, Resimleri,  Adres Bilgileri.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Masonluk, Üçgen Muh ⸫ Lo⸫ Üyeleri ve Adresleri, Resimleri, Adres Bilgileri.

    TLSatıldı
  • The New Age Dergileri, Şubat 1966/1967/1968 Tarihli Sayılar

    Lot No: 78

    Lot: 78

    The New Age Dergileri, Şubat 1966/1967/1968 Tarihli Sayılar

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Sakarya, İstanbul Erkek Lisesi Yıllığı, 1965-1966 Yıllık, Güneş Sigorta Reklamı Mevcuttur.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Eğitim Tarihi, Sakarya, İstanbul Erkek Lisesi Yıllığı, 1965-1966 Yıllık, Güneş Sigorta Reklamı Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ordu 10 Temmuz 1936 Tarihli Kalfazade Rıfat Bey İmzalı İzzet Pertev Carminati'ye Gönderilmiş Ordu Fatsa'daki Fabrikasnın Alet Edevat vesair Malzemesinin Alınıp Korunması Hakkında

    Lot No: 80

    Lot: 80

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ordu 10 Temmuz 1936 Tarihli Kalfazade Rıfat Bey İmzalı İzzet Pertev Carminati'ye Gönderilmiş Ordu Fatsa'daki Fabrikasnın Alet Edevat vesair Malzemesinin Alınıp Korunması Hakkında

    TLSatıldı
  • Yeni Beşiktaş Spor Gazetesi 20 Aralık 1974

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Yeni Beşiktaş Spor Gazetesi 20 Aralık 1974

    TLSatıldı
  • Ressam Zeynep Kocabağ rapido ile orijinal desen çalışması.25x35 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Ressam Zeynep Kocabağ rapido ile orijinal desen çalışması.25x35 cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye haritasının Edirne-Çanakkale paftası. 1944 baskısı. 50x60 cm. Bez üzeri sıvama.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Türkiye haritasının Edirne-Çanakkale paftası. 1944 baskısı. 50x60 cm. Bez üzeri sıvama.

    TLSatıldı
  • Balkanlar. "Prens'in oğlunun Cettigne'de vaftiz edilmesi." Çizim: A. Ferdinandus. 21x30 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Balkanlar. "Prens'in oğlunun Cettigne'de vaftiz edilmesi." Çizim: A. Ferdinandus. 21x30 cm.

    TLSatıldı
  • Askeriye Çok Gizli "Akın-68 Müşterek Harb Oyunu" 18-20 Haziran 1968 İstanbul.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Askeriye Çok Gizli "Akın-68 Müşterek Harb Oyunu" 18-20 Haziran 1968 İstanbul.

    TLSatıldı
  • Balkanlar, sınır muhafızları. Çizen: E. Ronjat. 21x30 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Balkanlar, sınır muhafızları. Çizen: E. Ronjat. 21x30 cm.

    TLSatıldı
  • 1930'larda Atatürk için bastırılmış bir kitaptan çıkma "Gazi Başkumandan" levhası. 23x32 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    1930'larda Atatürk için bastırılmış bir kitaptan çıkma "Gazi Başkumandan" levhası. 23x32 cm.

    TLSatıldı
  • Ses Atmaca çizgi roman eki. Barış Manço kapaklı.  1981

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Ses Atmaca çizgi roman eki. Barış Manço kapaklı. 1981

    TLSatıldı
  • Atatürk ve Latife Hanım'ın birlikte göründüğü neredeyse bütün fotoğraflar. Toplam 27 adet. Kitap çıkması.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Atatürk ve Latife Hanım'ın birlikte göründüğü neredeyse bütün fotoğraflar. Toplam 27 adet. Kitap çıkması.

    TLSatıldı
  • Çakmak Dergisi.  "Geyikli Kahraman Kolağası Niyazi Bey" kapaklı. 1956

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Çakmak Dergisi. "Geyikli Kahraman Kolağası Niyazi Bey" kapaklı. 1956

    TLSatıldı
  • Osmanlıca kadın dergisi.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlıca kadın dergisi.

    TLSatıldı
  • Cat Dizel Deniz Motorları. Caterpıllar. Kat izleri var. 45x58 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Cat Dizel Deniz Motorları. Caterpıllar. Kat izleri var. 45x58 cm.

    TLSatıldı
  • Halkçı gazetesi 7 Nisan 1955. "Karaşahin'in idam cezası Meclisde tasdik edildi."

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Halkçı gazetesi 7 Nisan 1955. "Karaşahin'in idam cezası Meclisde tasdik edildi."

    TLSatıldı
  • Ermeni Patrik. Dergi ilavesi. 25x35 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Ermeni Patrik. Dergi ilavesi. 25x35 cm.

    TLSatıldı
  • Çakmak Dergisi.  "Üç Facianın Yıldönümü" kapaklı. 1956

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Çakmak Dergisi. "Üç Facianın Yıldönümü" kapaklı. 1956

    TLSatıldı
  • Efsane Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel tarafından hazırlanan "Yurttaşlık Bilgisi". Çizimler R. Çalapala. 112 sayfa.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Efsane Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel tarafından hazırlanan "Yurttaşlık Bilgisi". Çizimler R. Çalapala. 112 sayfa.

    TLSatıldı
  • 1938 yılı Edirne ve civarındaki köylerde üretilen mahsüllerin miktarı: Kırklareli - Lüleburgaz - Keşan - Uzunköprü.  2 sayfa.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    1938 yılı Edirne ve civarındaki köylerde üretilen mahsüllerin miktarı: Kırklareli - Lüleburgaz - Keşan - Uzunköprü. 2 sayfa.

    TLSatıldı
  • İzmir Kordon. 20. yüzyıl başı. Paspartuyla. 23x30 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    İzmir Kordon. 20. yüzyıl başı. Paspartuyla. 23x30 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca gravür. Haremde hayat. 33x44 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Osmanlıca gravür. Haremde hayat. 33x44 cm.

    TLSatıldı
  • Ermenice (?)  Ortadoğu haritası 1907. 58x70 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ermenice (?) Ortadoğu haritası 1907. 58x70 cm.

    TLSatıldı
  • Orijinal ebru çalışması. Şahane renkler. İmzasız. 30x42 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Orijinal ebru çalışması. Şahane renkler. İmzasız. 30x42 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul'daki Tekirdağ Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu binası. 1970'ler. 20X30 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    İstanbul'daki Tekirdağ Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu binası. 1970'ler. 20X30 cm.

    TLSatıldı
  • Müzik notası. Cemile. Tango Oriantale. Çizim kapak. Fiyatı 5 kuruş.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Müzik notası. Cemile. Tango Oriantale. Çizim kapak. Fiyatı 5 kuruş.

    TLSatıldı
  • "20. yüzyıl Sonuna Doğru" resim sergisi afişi. 48x68 cm. Kat izi var. Sabri Berkel - Ö. Altan - B. N. İslimyeli - A. Çoker ….

    Lot No: 104

    Lot: 104

    "20. yüzyıl Sonuna Doğru" resim sergisi afişi. 48x68 cm. Kat izi var. Sabri Berkel - Ö. Altan - B. N. İslimyeli - A. Çoker ….

    TLSatıldı
  • Doğu Anadolu bölgesi.  Maarif Basımevi.  1: 1000000. 58x80 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Doğu Anadolu bölgesi. Maarif Basımevi. 1: 1000000. 58x80 cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye haritasının Ege ve Kekova'ya kadar olan Akdeniz kesimi paftası. 1946  baskısı. 50x60 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Türkiye haritasının Ege ve Kekova'ya kadar olan Akdeniz kesimi paftası. 1946 baskısı. 50x60 cm.

    TLSatıldı
  • İnci günlük magazin gazetesi 29 Eylül 1970. Müşfik ve Yıldız Kenter kapaklı.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    İnci günlük magazin gazetesi 29 Eylül 1970. Müşfik ve Yıldız Kenter kapaklı.

    TLSatıldı
  • Türk futbolunun Gladyatör lakaplı futbolcusu Metin Kurt fotoğraflı Gibbs traş bıçakları reklamı.24x34 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Türk futbolunun Gladyatör lakaplı futbolcusu Metin Kurt fotoğraflı Gibbs traş bıçakları reklamı.24x34 cm.

    TLSatıldı
  • Hayat Spor. Brezilyalı efsane futbolcu ve FB'yi iki kez şampiyon yapan Didi kapaklı.  1974.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Hayat Spor. Brezilyalı efsane futbolcu ve FB'yi iki kez şampiyon yapan Didi kapaklı. 1974.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyetin ilk 5 yılında yaptıkları kitabından çıkma.  Manisa Misak-ı Milli ilk mektep binası. 1928 baskısı. 24x33 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Cumhuriyetin ilk 5 yılında yaptıkları kitabından çıkma. Manisa Misak-ı Milli ilk mektep binası. 1928 baskısı. 24x33 cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye haritasının Ankara paftası. 1942 baskısı. 50x60 cm. Bez üzeri sıvama.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Türkiye haritasının Ankara paftası. 1942 baskısı. 50x60 cm. Bez üzeri sıvama.

    TLSatıldı
  • Müzik notası: Novacek. Keman ve piyano için. İngiltere baskısı.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Müzik notası: Novacek. Keman ve piyano için. İngiltere baskısı.

    TLSatıldı
  • Constantinople'de yayımlanan ünlü Servet-i Fünun Dergisi

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Constantinople'de yayımlanan ünlü Servet-i Fünun Dergisi

    TLSatıldı
  • Ereğli Erdemir liman inşaatı. 1962 yapım aşaması. Panoramik. 16x42 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Ereğli Erdemir liman inşaatı. 1962 yapım aşaması. Panoramik. 16x42 cm.

    TLSatıldı
  • Lot. 1950'de Mersin'de gezmeye giden ve bir muz cennetinin içine düşen kız-erkek talebeler. 4 adet. Albümden çıkma.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Lot. 1950'de Mersin'de gezmeye giden ve bir muz cennetinin içine düşen kız-erkek talebeler. 4 adet. Albümden çıkma.

    TLSatıldı
  • İstanbul Beyoğlu'nda Musevi okulu talebeleri.  Foto Kartal kaşeli. Paspartuyla. 20x26 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    İstanbul Beyoğlu'nda Musevi okulu talebeleri. Foto Kartal kaşeli. Paspartuyla. 20x26 cm.

    TLSatıldı
  • 17. yüzyıl Küçük Asya ve çevresi haritası. 40x48 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    17. yüzyıl Küçük Asya ve çevresi haritası. 40x48 cm.

    TLSatıldı
  • Arkeoloji tarihi. Sayda'da bir lahit. Hellenistik dönem. Arkası İstanbul Müzeleri kaşeli. 21x27 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Arkeoloji tarihi. Sayda'da bir lahit. Hellenistik dönem. Arkası İstanbul Müzeleri kaşeli. 21x27 cm.

    TLSatıldı
  • Arkeoloji tarihi. Afrodisias'ta bir hakim heykeli. Arkası İstanbul Müzeleri kaşeli. 17x23 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Arkeoloji tarihi. Afrodisias'ta bir hakim heykeli. Arkası İstanbul Müzeleri kaşeli. 17x23 cm.

    TLSatıldı
  • Lot. Milliyet gazetesinin 1983 yılında verdiği ünlü hat örnekleri. Baskı. 4 adet. 23x33 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Lot. Milliyet gazetesinin 1983 yılında verdiği ünlü hat örnekleri. Baskı. 4 adet. 23x33 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Resimli Dünya dergisi. Uçak ve paraşüt temalı.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Osmanlıca Resimli Dünya dergisi. Uçak ve paraşüt temalı.

    TLSatıldı
  • Türkiye. Ahmet Halit Kitabevi okul haritası. 62x92 cm. Bez üzeri sıvama.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Türkiye. Ahmet Halit Kitabevi okul haritası. 62x92 cm. Bez üzeri sıvama.

    TLSatıldı
  • Cumhurbaşkanı Celal Bayar ve eşi  1950'lerdeki Pakistan ziyaretinde onurlarına verilen yemekte dönemin Pakistan devlet adamlarıyla.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Cumhurbaşkanı Celal Bayar ve eşi 1950'lerdeki Pakistan ziyaretinde onurlarına verilen yemekte dönemin Pakistan devlet adamlarıyla.

    TLSatıldı
  • Yeşilçam tarihi.  O. Aksoy'un yönettiği "Vefasız" filmi. H. Koçyiğit-T. Akan. Apa basımevi, orijinal afiş. 1971. 70x100 cm.-KAT İZİ MEVCUT

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Yeşilçam tarihi. O. Aksoy'un yönettiği "Vefasız" filmi. H. Koçyiğit-T. Akan. Apa basımevi, orijinal afiş. 1971. 70x100 cm.-KAT İZİ MEVCUT

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Resimli Dünya dergisi. Ayasofya kapaklı.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Osmanlıca Resimli Dünya dergisi. Ayasofya kapaklı.

    TLSatıldı
  • Havadis gazetesi 16 Aralık 1960. "Beykoz'da Yugoslav tankeri infilak etti."

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Havadis gazetesi 16 Aralık 1960. "Beykoz'da Yugoslav tankeri infilak etti."

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in ilk yılları İzmir'de önemli şahsiyetler. Osmanlıca ithaflı ve imzalı. Paspartuyla. 30x35 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Cumhuriyet'in ilk yılları İzmir'de önemli şahsiyetler. Osmanlıca ithaflı ve imzalı. Paspartuyla. 30x35 cm.

    TLSatıldı
  • Deniz Harp Okulu dergisi "Meltem" 27 Eylül Donanma Günü kapaklı.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Deniz Harp Okulu dergisi "Meltem" 27 Eylül Donanma Günü kapaklı.

    TLSatıldı
  • 1957 yılı Hayat Dergisi'nden çıkma. 50. yılında Fenerbahçe posteri.  Can Bartu hem futbol hem basket takımında.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    1957 yılı Hayat Dergisi'nden çıkma. 50. yılında Fenerbahçe posteri. Can Bartu hem futbol hem basket takımında.

    TLSatıldı
  • 1937-38 İzmir Erkek Lisesi yıllığı. Tan Basımevi. 272 sayfa. Sert kapak.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    1937-38 İzmir Erkek Lisesi yıllığı. Tan Basımevi. 272 sayfa. Sert kapak.

    TLSatıldı
  • İzmir Enternayonal Fuarı Kapısı, Sosyal Yaşam

    Lot No: 131

    Lot: 131

    İzmir Enternayonal Fuarı Kapısı, Sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • Tabzonda Poz Veren Türk Askerleri-9 x 11 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Tabzonda Poz Veren Türk Askerleri-9 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • Foto Habib Osmanlıca Kaşeli, Türk Bayraklı Kız Öğrenciler. Feyzi Ati şeritli Talebe Kız

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Foto Habib Osmanlıca Kaşeli, Türk Bayraklı Kız Öğrenciler. Feyzi Ati şeritli Talebe Kız

    TLSatıldı
  • Alman Baskısı Konstantinopel, Küçük Su Çeşmesi-Edt. Ludwigsohn Freres Nadir Seri

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Alman Baskısı Konstantinopel, Küçük Su Çeşmesi-Edt. Ludwigsohn Freres Nadir Seri

    TLSatıldı
  • Samsun Camii Kebiri

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Samsun Camii Kebiri

    TLSatıldı
  • Trabzon Limanı-6 x 9 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Trabzon Limanı-6 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Türk Subayı Poz Verirken

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Osmanlı Dönemi Türk Subayı Poz Verirken

    TLSatıldı
  • Sivas İnönü Caddesi

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Sivas İnönü Caddesi

    TLSatıldı
  • Ankara, Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ve Bağçesi

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Ankara, Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ve Bağçesi

    TLSatıldı
  • Adana Yeni İstasyon

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Adana Yeni İstasyon

    TLSatıldı
  • Konya Gazipaşa Mektebi, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Konya Gazipaşa Mektebi, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Bursa Harir Mektep  Binası (İpekçilik)

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Bursa Harir Mektep Binası (İpekçilik)

    TLSatıldı
  • Konya Mevlana Külliyesi

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Konya Mevlana Külliyesi

    TLSatıldı
  • Konya Dere Köyü yolu

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Konya Dere Köyü yolu

    TLSatıldı
  • Yabancı Fotoğrafhane Orijinal Paspartusunda , Şık Giyimli Kız-14 x 10 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Yabancı Fotoğrafhane Orijinal Paspartusunda , Şık Giyimli Kız-14 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Türk Subayı Sinek foto

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Osmanlı Dönemi Türk Subayı Sinek foto

    TLSatıldı
  • Fantezi Gorfe Kart İstanbul Sürsaj Pul Görselli Istakoz

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Fantezi Gorfe Kart İstanbul Sürsaj Pul Görselli Istakoz

    TLSatıldı
  • Fantezi Gorfe Kart İstanbul Manzarası, Görselli Istakoz

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Fantezi Gorfe Kart İstanbul Manzarası, Görselli Istakoz

    TLSatıldı
  • İstanbul Kadıköy Servannis Fotoğrafhanesi Poz Veren Genç Çocuk, Paspartulu-14 x 8 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    İstanbul Kadıköy Servannis Fotoğrafhanesi Poz Veren Genç Çocuk, Paspartulu-14 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • Antalya Belkıs Harabeleri

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Antalya Belkıs Harabeleri

    TLSatıldı
  • İstanbul Galata Köprüsü ve Elektrikli Tramvay (Sonradan Renklendirme), Sosyal Yaşam

    Lot No: 151

    Lot: 151

    İstanbul Galata Köprüsü ve Elektrikli Tramvay (Sonradan Renklendirme), Sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • Donanma, Şanlı Hamidiye Donanma Zırhlısı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Donanma, Şanlı Hamidiye Donanma Zırhlısı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklar, Kudüs, Jaffa Kapısı, Sosyal Yaşam

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Kutsal Topraklar, Kudüs, Jaffa Kapısı, Sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • Selanik Limanda Bağlı Kayıklar ve Yolcu Vapuru-Edt. MSR.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Selanik Limanda Bağlı Kayıklar ve Yolcu Vapuru-Edt. MSR.

    TLSatıldı
  • Türk Ordusunun İstanbul'a Girişi, Anadolu Türk Kitabhanesi, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Türk Ordusunun İstanbul'a Girişi, Anadolu Türk Kitabhanesi, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Erzincan, Osmanlı Dönemi Badmington Oynayan Gençler, Foto Haşmet

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Erzincan, Osmanlı Dönemi Badmington Oynayan Gençler, Foto Haşmet

    TLSatıldı
  • Arkası Osmanlıca Kaşli, Sessiz Sinema Dönem Artistleri Kartı, Rudolph Valentino ve Vilma Banky

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Arkası Osmanlıca Kaşli, Sessiz Sinema Dönem Artistleri Kartı, Rudolph Valentino ve Vilma Banky

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi ,Şarköy Işık Zükur Mektebi Türk Talebeleri  Musllim ile Beraber Hatıra Pozunda

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Eğitim Tarihi ,Şarköy Işık Zükur Mektebi Türk Talebeleri Musllim ile Beraber Hatıra Pozunda

    TLSatıldı
  • Hitler Ordu denetlemesinde, Askeri Heyet Hitler'in Arkasında İzlerken Hitler Askere Sesleniyor, Alman Baskısı

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Hitler Ordu denetlemesinde, Askeri Heyet Hitler'in Arkasında İzlerken Hitler Askere Sesleniyor, Alman Baskısı

    TLSatıldı
  • Constantinople Sarayburnu'nda Mustafa Kemal Heykeli-Grand Librairie Mundial

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Constantinople Sarayburnu'nda Mustafa Kemal Heykeli-Grand Librairie Mundial

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Dönemi, Milli Şef İsmet İnönü ve Mareşal Fevzi Çakmak, 1939, arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Cumhuriyet Dönemi, Milli Şef İsmet İnönü ve Mareşal Fevzi Çakmak, 1939, arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Sokak Stüdyosunda Poz Veren Türk Askeri Mensupları Sivil Tiplerle Poz Verirken, 1930'lu Yıllar

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Sokak Stüdyosunda Poz Veren Türk Askeri Mensupları Sivil Tiplerle Poz Verirken, 1930'lu Yıllar

    TLSatıldı
  • Fransa'da Galiçya Cephesinde Şehitler Abidesi

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Fransa'da Galiçya Cephesinde Şehitler Abidesi

    TLSatıldı
  • Tablo Görselli Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-K. Charbabtchian,

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Tablo Görselli Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-K. Charbabtchian,

    TLSatıldı
  • Arkeolojik Kazı Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-H. Agopyan

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Arkeolojik Kazı Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-H. Agopyan

    TLSatıldı
  • Tablo Görselli Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-S. Katchadourian

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Tablo Görselli Fotoğraf, arkası Foto Aigle Kaşeli-S. Katchadourian

    TLSatıldı
  • Sonradan Renklendirme Kadın Kartı.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Sonradan Renklendirme Kadın Kartı.

    TLSatıldı
  • Sonradan Renklendirme Kadın Kartı.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Sonradan Renklendirme Kadın Kartı.

    TLSatıldı
  • Oryantalist Kadın ve Camii Görünümü, Değişik

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Oryantalist Kadın ve Camii Görünümü, Değişik

    TLSatıldı
  • Şark Kadını Tablo Kart, Arkası Tamamen Yazılı

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Şark Kadını Tablo Kart, Arkası Tamamen Yazılı

    TLSatıldı
  • Türkiye cumhuriyeti, 1921 Tarihli

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Türkiye cumhuriyeti, 1921 Tarihli

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Türk Talebeleri Ellerinde  … Kameraya Toplu Poz Verirlerken, Tıpkıbasım

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Eğitim Tarihi, Türk Talebeleri Ellerinde … Kameraya Toplu Poz Verirlerken, Tıpkıbasım

    TLSatıldı
  • İçki Kültürü, Kouvet Şarabı etiketi

    Lot No: 173

    Lot: 173

    İçki Kültürü, Kouvet Şarabı etiketi

    TLSatıldı
  • Tarihçe-i İnkılap Antetli Makbuz, Kol ağası Ahmed Niyazi, Birader Osman Kaşelii

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Tarihçe-i İnkılap Antetli Makbuz, Kol ağası Ahmed Niyazi, Birader Osman Kaşelii

    TLSatıldı
  • Musevi Tarihi, Menaşe Kuzen Osmanlıca Antetli 1931 Tarihli Senet

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Musevi Tarihi, Menaşe Kuzen Osmanlıca Antetli 1931 Tarihli Senet

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi,, İzmir Selanik Bankası Antetli  1920 Tarihli Doküman

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Finans Tarihi,, İzmir Selanik Bankası Antetli 1920 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarih, Askeri, Topçu Talebesine ait 25. dönem Öğrenim Eğitimi Başarı Belgesi, Diploma, 1947, Islak İmzalı-38 x 58 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Eğitim Tarih, Askeri, Topçu Talebesine ait 25. dönem Öğrenim Eğitimi Başarı Belgesi, Diploma, 1947, Islak İmzalı-38 x 58 cm.

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kadıköy Orta Mektebi Lisesi, Cavit Efendi'ye ait, 1926

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Eğitim Tarihi, Kadıköy Orta Mektebi Lisesi, Cavit Efendi'ye ait, 1926

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kadıköy Orta Mektebi Lisesi, 1928-1929

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Eğitim Tarihi, Kadıköy Orta Mektebi Lisesi, 1928-1929

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İkinci Sultani Mektebi, 1339-1340

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Eğitim Tarihi, İkinci Sultani Mektebi, 1339-1340

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İkinci Sultani Mektebi, 1340-1341

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Eğitim Tarihi, İkinci Sultani Mektebi, 1340-1341

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Muzaffer Salim Askeri LevazımMüeahhidi Antetli zarf, Lekeli

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Osmanlıca Muzaffer Salim Askeri LevazımMüeahhidi Antetli zarf, Lekeli

    TLSatıldı
  • Tiyatro, 1930'lu Yıllar, Sessiz Sinema Dönemi Bir Oyuna Ait Hatıra Fotoğrafı, Arkası Antalya Foto Türk Kaşeli

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Tiyatro, 1930'lu Yıllar, Sessiz Sinema Dönemi Bir Oyuna Ait Hatıra Fotoğrafı, Arkası Antalya Foto Türk Kaşeli

    TLSatıldı
  • Dersaadet Tramvay Şirketi Bileti, Societe des Tramways de Constantinople

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Dersaadet Tramvay Şirketi Bileti, Societe des Tramways de Constantinople

    TLSatıldı
  • Antetli DokümanSociete des Tramways de Constantinople-Delgeç ile Delinmiştir.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Antetli DokümanSociete des Tramways de Constantinople-Delgeç ile Delinmiştir.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İtalya Konulu Haritalar-25 x 17 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Osmanlıca, İtalya Konulu Haritalar-25 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Tavşanlı Evkaf Müdürlüğü, Kütahya  Antetli  Osmanlıca Doküman, 1328

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Tavşanlı Evkaf Müdürlüğü, Kütahya Antetli Osmanlıca Doküman, 1328

    TLSatıldı
  • Yeni Asır Günlük Siyasi Gazete, İzmir antetli 1949 Tarihli Doküman

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Yeni Asır Günlük Siyasi Gazete, İzmir antetli 1949 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • 13. Kolordu Yaveri Yüzbaşı … İmzalı Karatepe'den 1333 (1917) Tarihli, Terfi Yapılamaması Sebebiyle Eleştiri Dolu Bir Mektup

    Lot No: 189

    Lot: 189

    13. Kolordu Yaveri Yüzbaşı … İmzalı Karatepe'den 1333 (1917) Tarihli, Terfi Yapılamaması Sebebiyle Eleştiri Dolu Bir Mektup

    TLSatıldı
  • Askeri Mecmua 'dan Çıkma Osmanlı stratejik Harita, Parçalı-23 Haziran 1336 Akhsiar Nişancı Alayının 1. Taburunun Sarıhanlıda, 4 Farklı Harita

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Askeri Mecmua 'dan Çıkma Osmanlı stratejik Harita, Parçalı-23 Haziran 1336 Akhsiar Nişancı Alayının 1. Taburunun Sarıhanlıda, 4 Farklı Harita

    TLSatıldı
  • Akdeniz Memleketleri, 2 Adet el Çizim Harita-24 x 58 cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Akdeniz Memleketleri, 2 Adet el Çizim Harita-24 x 58 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Aşar Pusulası

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Osmanlıca Aşar Pusulası

    TLSatıldı
  • Stutgart Benger Söhne Gravürlü Antetli, İstanbula Denizcilik Malzemeleri Konulu Doküman

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Stutgart Benger Söhne Gravürlü Antetli, İstanbula Denizcilik Malzemeleri Konulu Doküman

    TLSatıldı
  • 7 Haziran 1973 Günü Törene Yapılacak Tören Programı, Yavuz muharebe Geisi

    Lot No: 194

    Lot: 194

    7 Haziran 1973 Günü Törene Yapılacak Tören Programı, Yavuz muharebe Geisi

    TLSatıldı
  • Deniz Kuvvetleri Komutanı, Personelinin Başarısı Sebebiyle Kendilerine Sunlulan Şilte, 1974-27 x 23 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Deniz Kuvvetleri Komutanı, Personelinin Başarısı Sebebiyle Kendilerine Sunlulan Şilte, 1974-27 x 23 cm.

    TLSatıldı
  • Ankara'da Erzurum Mahallesinde Vefat Eden Ekmekçioğlu … Ağa Veraselerine ait  Hüccet, 1332 Tarihli-46 x 32 cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Ankara'da Erzurum Mahallesinde Vefat Eden Ekmekçioğlu … Ağa Veraselerine ait Hüccet, 1332 Tarihli-46 x 32 cm.

    TLSatıldı
  • Arapça Hüccet-52 x 18 cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Arapça Hüccet-52 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Bafra Oto Güneş spor Kulübü Eşya Piyango Bileti, 1957 Tarihli Bilet

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Bafra Oto Güneş spor Kulübü Eşya Piyango Bileti, 1957 Tarihli Bilet

    TLSatıldı
  • Bir Ermeni Ailesine ait Hatıra Fotoğraf, Paspartulu-18 x 24 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Bir Ermeni Ailesine ait Hatıra Fotoğraf, Paspartulu-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Piyade Yedek Subay Okulu Talimgahı 35. Dönem Hatırası, 19 Kasım 1951 - 21 Nisan 1952

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Piyade Yedek Subay Okulu Talimgahı 35. Dönem Hatırası, 19 Kasım 1951 - 21 Nisan 1952

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Osmanlı Bankası Eskişehir Şubesi, Nafız Osman Nuri'ye Kesilmiş Senet, Arkası Cirolu

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Finans Tarihi, Osmanlı Bankası Eskişehir Şubesi, Nafız Osman Nuri'ye Kesilmiş Senet, Arkası Cirolu

    TLSatıldı
  • Mısır, İskenderiye  Kentinde Sokakta Namaz Kılanlar, Postadan Geçmiş.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Mısır, İskenderiye Kentinde Sokakta Namaz Kılanlar, Postadan Geçmiş.

    TLSatıldı
  • 30 Ağustos Günü  Resmi Bayram törenlerinden 2 adet Fotoğraf

    Lot No: 203

    Lot: 203

    30 Ağustos Günü Resmi Bayram törenlerinden 2 adet Fotoğraf

    TLSatıldı
  • Bayram gününde Asker ve Sivil Erkanın Bir Arada Bulunuşu ve Atatürk Büstü Yanıbaşında Çekilen Hatıra Pozu

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Bayram gününde Asker ve Sivil Erkanın Bir Arada Bulunuşu ve Atatürk Büstü Yanıbaşında Çekilen Hatıra Pozu

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İlk Mekteplilerin Hazırlamış Oldukları Mustafa Kemal Paşa Sergisi, Sergi Fotoğrafı ve Zonguldak Halkevi Hatıra Pozu, 1952

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Eğitim Tarihi, İlk Mekteplilerin Hazırlamış Oldukları Mustafa Kemal Paşa Sergisi, Sergi Fotoğrafı ve Zonguldak Halkevi Hatıra Pozu, 1952

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Dr. A. Derviş antetli Reçete, Filigranlı Kağıt

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Tıp Tarihi, Dr. A. Derviş antetli Reçete, Filigranlı Kağıt

    TLSatıldı
  • Galatasaray Balo Sokakta Faaliyette Bulunan Rifat Fotoğrafhanesi İş Yeri Kartı

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Galatasaray Balo Sokakta Faaliyette Bulunan Rifat Fotoğrafhanesi İş Yeri Kartı

    TLSatıldı
  • Marmara Yat Kulübü Misafirlerine Mahsus Kimlik Kartı, Yat Kulübü Kaşeli

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Marmara Yat Kulübü Misafirlerine Mahsus Kimlik Kartı, Yat Kulübü Kaşeli

    TLSatıldı
  • Dönemine  Ait Fransa Kabinesi ve Kabine Üyelerine Ait Hatıra Pozu

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Dönemine Ait Fransa Kabinesi ve Kabine Üyelerine Ait Hatıra Pozu

    TLSatıldı
  • Sendikacılık, 2 Adet Sendika antetli  Doküman-Gıda-İş Birleşik Gıda Sanayii İşçileri Sendikası Genel Merkezi Makbuzu 
Otomobil İş Sendikası Üye Kimlik Kartı

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Sendikacılık, 2 Adet Sendika antetli Doküman-Gıda-İş Birleşik Gıda Sanayii İşçileri Sendikası Genel Merkezi Makbuzu Otomobil İş Sendikası Üye Kimlik Kartı

    TLSatıldı
  • Musul Valisi Abdulvahap Dino Paşa'ya Yazılan Zarf, Osmanlıca

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Musul Valisi Abdulvahap Dino Paşa'ya Yazılan Zarf, Osmanlıca

    TLSatıldı
  • Türk dil Tetkik Cemiyeti umumi Katiplik antetli 12 Haziran 1933 Tarihli doküman, Ankara Baskısı

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Türk dil Tetkik Cemiyeti umumi Katiplik antetli 12 Haziran 1933 Tarihli doküman, Ankara Baskısı

    TLSatıldı
  • Zonguldak Halkevi, Atatürk İhtifali, 1940 Tarihli

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Zonguldak Halkevi, Atatürk İhtifali, 1940 Tarihli

    TLSatıldı
  • Sanat  Tarihi, Türk Müzisyenler Sendikası Antetli Zarf, İçi Yeni Yıl Tebriği Yazılı

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Sanat Tarihi, Türk Müzisyenler Sendikası Antetli Zarf, İçi Yeni Yıl Tebriği Yazılı

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Arkası Devlet Denizyolları Logolu, Tablo Çizim Görselli Kartposta ve Bayram Tebrik Kartı Türk Donanma Destroyeri (4 x 8 cm.)

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Denizcilik, Arkası Devlet Denizyolları Logolu, Tablo Çizim Görselli Kartposta ve Bayram Tebrik Kartı Türk Donanma Destroyeri (4 x 8 cm.)

    TLSatıldı
  • Sivas Gök Medrese ve Yakın Çekim Kapısı Görünümü

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Sivas Gök Medrese ve Yakın Çekim Kapısı Görünümü

    TLSatıldı
  • Selçuk Asarı ile Konya İnce Minare, Arkası foto Zafer Kaşeli

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Selçuk Asarı ile Konya İnce Minare, Arkası foto Zafer Kaşeli

    TLSatıldı
  • 3 Adet, Keyhüsrev,  Gök Medrese, Çifte Minare

    Lot No: 218

    Lot: 218

    3 Adet, Keyhüsrev, Gök Medrese, Çifte Minare

    TLSatıldı
  • 4 Adet, Hitit Kartı, Sivas Çifte Minare, ve Selçuklu Dönemi Taş Yapı

    Lot No: 219

    Lot: 219

    4 Adet, Hitit Kartı, Sivas Çifte Minare, ve Selçuklu Dönemi Taş Yapı

    TLSatıldı
  • Meşhur Namık Kemal

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Meşhur Namık Kemal

    TLSatıldı
  • 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Türk Çocuklarının Resmi Geçişi

    Lot No: 221

    Lot: 221

    23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Türk Çocuklarının Resmi Geçişi

    TLSatıldı
  • Bir Müsamere Esnasında Çekilen Türk Kızlarının Mumlarla Geçişi

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Bir Müsamere Esnasında Çekilen Türk Kızlarının Mumlarla Geçişi

    TLSatıldı
  • 23 Nisan 1936 Günü Çocuk Bayramında Türk Çocukları ve Öğretmenlerinin Hatıra Pozu

    Lot No: 223

    Lot: 223

    23 Nisan 1936 Günü Çocuk Bayramında Türk Çocukları ve Öğretmenlerinin Hatıra Pozu

    TLSatıldı
  • Demiryolları, Afyon Tren Garı Görselli, 27 Kasım 1960 Tarihli Doküman

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Demiryolları, Afyon Tren Garı Görselli, 27 Kasım 1960 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Demiryolu, TCDD Banliyö Abonman Kartı, Temmuz 1992 Tarihli

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Demiryolu, TCDD Banliyö Abonman Kartı, Temmuz 1992 Tarihli

    TLSatıldı
  • 5 Adet Kartvizit-Manifaturacı Ali Küçük
Sevil Uğur
Personel Enspektörü Hasan Aksüt
Emrullah Erkan
Süleymaniye  doğumevi İdare Uzmanı Mazlum Balcı

    Lot No: 226

    Lot: 226

    5 Adet Kartvizit-Manifaturacı Ali Küçük Sevil Uğur Personel Enspektörü Hasan Aksüt Emrullah Erkan Süleymaniye doğumevi İdare Uzmanı Mazlum Balcı

    TLSatıldı
  • Orta Mektep Girişi Önünde Poz Verenler ve Bisikletli Tip

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Orta Mektep Girişi Önünde Poz Verenler ve Bisikletli Tip

    TLSatıldı
  • Rumca Doküman, 1940 Tarihli ,

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Rumca Doküman, 1940 Tarihli ,

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Ticaret-i Umumiyye Komandit Şirketi antetli 1927 Tarihli Kaşeli doküman

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Osmanlıca Ticaret-i Umumiyye Komandit Şirketi antetli 1927 Tarihli Kaşeli doküman

    TLSatıldı
  • Fotoğrafhanede Poz Veren Türk Subayı ve Ailesi-13 x 8 cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Fotoğrafhanede Poz Veren Türk Subayı ve Ailesi-13 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • Birlikten Kuvvet Doğar, Türk-İş Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Yırtıklar İçerir. Haliyle-34 x 25 cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Birlikten Kuvvet Doğar, Türk-İş Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Yırtıklar İçerir. Haliyle-34 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Stüdyoda Poz Veren Anne ve Çocukları, Biri Denizci Kostümü ile Poz Vermektedir., Karton  Paspartu Üzerinde-24 x 16 cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Stüdyoda Poz Veren Anne ve Çocukları, Biri Denizci Kostümü ile Poz Vermektedir., Karton Paspartu Üzerinde-24 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Yahudi Tip

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Yahudi Tip

    TLSatıldı
  • Foto Ferit İbrahim Kaşeli Bir Cenaze Fotoğrafı

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Foto Ferit İbrahim Kaşeli Bir Cenaze Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Constantinople Hürriyet Tepesi, Abide-i Hürriyet

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Constantinople Hürriyet Tepesi, Abide-i Hürriyet

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Bayram Günü Çocuklar İle Öğretmenlerinin Beraber Yürümeleri

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Eğitim Tarihi, Bayram Günü Çocuklar İle Öğretmenlerinin Beraber Yürümeleri

    TLSatıldı
  • Rodos Kalesi

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Rodos Kalesi

    TLSatıldı
  • İsmet  Ölümü İlk gün Zarfı

    Lot No: 238

    Lot: 238

    İsmet Ölümü İlk gün Zarfı

    TLSatıldı
  • Clarck Gable, Vivian Leigh

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Clarck Gable, Vivian Leigh

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Stüdyoda Poz Veren Tip

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Osmanlı Dönemi Stüdyoda Poz Veren Tip

    TLSatıldı
  • Stüdyo Fotoğrafı, Tahminimizce 23 Nisan Çocuk Bayramı İçin Gelinlik Giyerek Stüdyoda Poz Veren Kızımız

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Stüdyo Fotoğrafı, Tahminimizce 23 Nisan Çocuk Bayramı İçin Gelinlik Giyerek Stüdyoda Poz Veren Kızımız

    TLSatıldı
  • Türk Subayı ve Atı, 2941 Yılı Islak İmzalı-12 x 8 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Türk Subayı ve Atı, 2941 Yılı Islak İmzalı-12 x 8 cm.

    TLSatıldı
  • Fethiye Festivali Vinyeti, 28 Haziran - 1 Temmuz-5 x 3 cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Fethiye Festivali Vinyeti, 28 Haziran - 1 Temmuz-5 x 3 cm.

    TLSatıldı
  • Feriköy Gürcü Kilisesi Rahibi Andre Simonati Kartviziti

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Feriköy Gürcü Kilisesi Rahibi Andre Simonati Kartviziti

    TLSatıldı
  • Hayvancılık, Sığırları ile  Poz Veren Çiftçiler, 2  Adet Foto

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Hayvancılık, Sığırları ile Poz Veren Çiftçiler, 2 Adet Foto

    TLSatıldı
  • Hayvancılık, Hayvanlarıyla ile  Poz Veren Çiftçiler, 2  Adet Foto

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Hayvancılık, Hayvanlarıyla ile Poz Veren Çiftçiler, 2 Adet Foto

    TLSatıldı
  • Erken Dönem Cumhuriyet Bina Mimarisinden Bir Örnek

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Erken Dönem Cumhuriyet Bina Mimarisinden Bir Örnek

    TLSatıldı
  • Düğün Hatırası, Aşık Çift ve Akrabaları Toplu Hatıra Pozunda-12 x 17 cm.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Düğün Hatırası, Aşık Çift ve Akrabaları Toplu Hatıra Pozunda-12 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Fesli Tip, Köşeleri Kesik

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Osmanlı Fesli Tip, Köşeleri Kesik

    TLSatıldı
  • Kameralara Poz veren Askeri ve sivil Erkan, Bir Bina Merdivenlerinde Poz Verirken, Arkası Osmanlıca Yazılı ve İmzalı

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Kameralara Poz veren Askeri ve sivil Erkan, Bir Bina Merdivenlerinde Poz Verirken, Arkası Osmanlıca Yazılı ve İmzalı

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Erken Dönem Türk Askerleri Hatıra Pozu, 2 Adet

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Cumhuriyet Erken Dönem Türk Askerleri Hatıra Pozu, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Vekil Mustafa Asım Bey ve Osmanlıca Hariciye Nezareti Ali Rıza Kartviziti Kartviziti

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Hariciye Tarihi, Vekil Mustafa Asım Bey ve Osmanlıca Hariciye Nezareti Ali Rıza Kartviziti Kartviziti

    TLSatıldı
  • Constantinople, Türk Elektrik Anonim Şirketi Makbuzu, Lekeli Haliyle

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Constantinople, Türk Elektrik Anonim Şirketi Makbuzu, Lekeli Haliyle

    TLSatıldı
  • Anadolu'da İnşa Olunan Yeni Bir Taş Köprü

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Anadolu'da İnşa Olunan Yeni Bir Taş Köprü

    TLSatıldı
  • Karadağ'da Bar (Antivari) Yerleşim Birimi, 2 Adet Kartpostal

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Karadağ'da Bar (Antivari) Yerleşim Birimi, 2 Adet Kartpostal

    TLSatıldı
  • Anadolu'dan bir Belediye Binasına Ait Olduğunu Düşündüğümüz, Arkası Şark Fotoğrafhanesi damgalı Fotoğraf

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Anadolu'dan bir Belediye Binasına Ait Olduğunu Düşündüğümüz, Arkası Şark Fotoğrafhanesi damgalı Fotoğraf

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Erken Dönem Mimarisinden Bir Bina Görünümü, Tepesinde Mustafa Kemal Atatürk Portreli

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Cumhuriyet Erken Dönem Mimarisinden Bir Bina Görünümü, Tepesinde Mustafa Kemal Atatürk Portreli

    TLSatıldı
  • Batum'dan Bir Görünüm, 1928 Tarihli, Alt Kenar 2 Lisan Yazılıdır.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Batum'dan Bir Görünüm, 1928 Tarihli, Alt Kenar 2 Lisan Yazılıdır.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Serac Zade Süleyman  İthalat İhracat Bakkaliyat Antetli Osmanlıca Doküman, 1929

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Osmanlıca Serac Zade Süleyman İthalat İhracat Bakkaliyat Antetli Osmanlıca Doküman, 1929

    TLSatıldı
  • Demiryolları, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ve Limanları Umumi İdaresi İşletme Müfettişliği, 1931

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Demiryolları, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ve Limanları Umumi İdaresi İşletme Müfettişliği, 1931

    TLSatıldı
  • Demiryolları, Demiryolu Abonman Bileti 2 Adet-15 Günlük Sınıf II Halk Ticaret Bileti ve TCDD banliyö Abonman Kartı

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Demiryolları, Demiryolu Abonman Bileti 2 Adet-15 Günlük Sınıf II Halk Ticaret Bileti ve TCDD banliyö Abonman Kartı

    TLSatıldı
  • Demiryolları, Devlet Demiryolları  Öğrenci Abonman Kartı, Memurlara Mahsus Bir Aylık sınıf II Abonman Kartı

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Demiryolları, Devlet Demiryolları Öğrenci Abonman Kartı, Memurlara Mahsus Bir Aylık sınıf II Abonman Kartı

    TLSatıldı
  • Kutsal topraklar, Kudüs'te Hz. Davut'un Türbesi

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Kutsal topraklar, Kudüs'te Hz. Davut'un Türbesi

    TLSatıldı
  • Fotoğrafhanede Poz Veren Levanten Tip, Sepya Foto

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Fotoğrafhanede Poz Veren Levanten Tip, Sepya Foto

    TLSatıldı
  • Stüdyo Foto, 2 Farklı Zata Ait Üzeri Fotoğrafhanede Tab Edilmiş Fotoğraflar

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Stüdyo Foto, 2 Farklı Zata Ait Üzeri Fotoğrafhanede Tab Edilmiş Fotoğraflar

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Türkiye  Seyrisefain İdaresi 1930'lu Yıllar Personel İçin Çıkarılan İzin Belgesi

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Denizcilik, Türkiye Seyrisefain İdaresi 1930'lu Yıllar Personel İçin Çıkarılan İzin Belgesi

    TLSatıldı
  • Gazeteci Ali Suavi, Foto Resne

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Gazeteci Ali Suavi, Foto Resne

    TLSatıldı
  • Piyango, 2 Adet Milli Piyango Bileti Lot, arım Bilet, Mustafa Kemal Atatürk ve Semazenler Temalı

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Piyango, 2 Adet Milli Piyango Bileti Lot, arım Bilet, Mustafa Kemal Atatürk ve Semazenler Temalı

    TLSatıldı
  • Piyango, Eşya Piyangosu ve Kupon Lotu-Maliye-İş Eşya Piyangosu  ve Sümerbank Elbise İçin Kumaş Kuponu

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Piyango, Eşya Piyangosu ve Kupon Lotu-Maliye-İş Eşya Piyangosu ve Sümerbank Elbise İçin Kumaş Kuponu

    TLSatıldı
  • Zonguldak Halkevi, Atatürk İhtifali, 1940 Tarihli Anma Fotoğrafları, 2 Adet

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Zonguldak Halkevi, Atatürk İhtifali, 1940 Tarihli Anma Fotoğrafları, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Corinthe  Apollon Tapınağı, 2 Lisan

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Corinthe Apollon Tapınağı, 2 Lisan

    TLSatıldı
  • 4 Adet Yabancı Tablo Kart

    Lot No: 272

    Lot: 272

    4 Adet Yabancı Tablo Kart

    TLSatıldı
  • 6 Adet Yabancı Tablo Kart

    Lot No: 273

    Lot: 273

    6 Adet Yabancı Tablo Kart

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Dönemi Ankara, Yol Kenarında Hasbihal, Islak İmzalı, 1929

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Cumhuriyet Dönemi Ankara, Yol Kenarında Hasbihal, Islak İmzalı, 1929

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Fotoğrafhanede Poz Veren Baba Kız, Kız boyunun Kısa Olması Sebebiyle Sandalye Üzerine Çıkıp Poz Vermektedir.-Albümden Sökülme İzi Taşımaktadır.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Osmanlı Dönemi Fotoğrafhanede Poz Veren Baba Kız, Kız boyunun Kısa Olması Sebebiyle Sandalye Üzerine Çıkıp Poz Vermektedir.-Albümden Sökülme İzi Taşımaktadır.

    TLSatıldı
  • Değişik Kilise Kartı ve Dokümanı, lot

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Değişik Kilise Kartı ve Dokümanı, lot

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Hacı Mahreddin Mahdumu  Mehmed Antetli Üzeri Osmanlıca Yazılı Zarf

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Osmanlıca Hacı Mahreddin Mahdumu Mehmed Antetli Üzeri Osmanlıca Yazılı Zarf

    TLSatıldı
  • İç Yüzü Gravür Baskılı Tebrik Kartı

    Lot No: 278

    Lot: 278

    İç Yüzü Gravür Baskılı Tebrik Kartı

    TLSatıldı
  • Bulgaristan Filibe'de Misyoner Faaliyetlerinde Bulunan Rahip Alexandre Chilier'e Ait Kartvizit Olmak Üzere 2 Adet Kartvizit

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Bulgaristan Filibe'de Misyoner Faaliyetlerinde Bulunan Rahip Alexandre Chilier'e Ait Kartvizit Olmak Üzere 2 Adet Kartvizit

    TLSatıldı
  • Apostolitilk Elçiler Konseyi Üyesi Le Comte Ivan Csekonics kartviziti Olmak Üzere 2 Adet Din Adamları Kartviziti

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Apostolitilk Elçiler Konseyi Üyesi Le Comte Ivan Csekonics kartviziti Olmak Üzere 2 Adet Din Adamları Kartviziti

    TLSatıldı
  • Hristiyan Din Adamları Temalı 2 Adet Kartvizit

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Hristiyan Din Adamları Temalı 2 Adet Kartvizit

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Rumca, Çanakkale'de Bir Deniz İşletmesine ait İş Yeri Kartı

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Denizcilik, Rumca, Çanakkale'de Bir Deniz İşletmesine ait İş Yeri Kartı

    TLSatıldı
  • Tekel Tarihi, Tekel Genel Müdürlüğünde Başkatip Vazifesi Olarak İş Gören Bir Beyefendinin 2 Adet Kabartmalı İyi Niyet / Başarı Belgesi-21 x 31 cm.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Tekel Tarihi, Tekel Genel Müdürlüğünde Başkatip Vazifesi Olarak İş Gören Bir Beyefendinin 2 Adet Kabartmalı İyi Niyet / Başarı Belgesi-21 x 31 cm.

    TLSatıldı
  • Bir Yazı Sevdalısı Olan Hattat Emin Barın'a Ait Kufi Yazımı Kelime-i Tevhid-35 x 25 cm.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Bir Yazı Sevdalısı Olan Hattat Emin Barın'a Ait Kufi Yazımı Kelime-i Tevhid-35 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • tiyatro Tarihi, Bir Tiyatro Oyununda Oynayan Vasfi Rıza Zobu ve Mete Sezer

    Lot No: 285

    Lot: 285

    tiyatro Tarihi, Bir Tiyatro Oyununda Oynayan Vasfi Rıza Zobu ve Mete Sezer

    TLSatıldı
  • Güzel Sanatlar, Avni Erbaş 1990 Artisan Retrospektif 1991 Tarihli,  22 s.-30 x 30 cm.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Güzel Sanatlar, Avni Erbaş 1990 Artisan Retrospektif 1991 Tarihli, 22 s.-30 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Musevi Tarihi, Avram Efendi ile İshak Efendi Arasında Müştereken Yapılacak Vagon ile Nakliyat ve Ticaret Hakkında Aralarına Yapılan Anlaşmaya ait 1326 Tarihli İmzalı Doküman

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Musevi Tarihi, Avram Efendi ile İshak Efendi Arasında Müştereken Yapılacak Vagon ile Nakliyat ve Ticaret Hakkında Aralarına Yapılan Anlaşmaya ait 1326 Tarihli İmzalı Doküman

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat Sanatı, Osmanlı Armalı Döneminde Hattat İsmet 1304 Ketebeli Sultan Abdülhamit Tuğralı, Devlet Tuğralı Çerçevede, Döneminde Çekilmiş Fotoğrafı-30 x 24 cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Osmanlı Hat Sanatı, Osmanlı Armalı Döneminde Hattat İsmet 1304 Ketebeli Sultan Abdülhamit Tuğralı, Devlet Tuğralı Çerçevede, Döneminde Çekilmiş Fotoğrafı-30 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • İngiltere Tarihi, İngiltere Anne Kraliçesi, 1929 Yılı Windsor Kalesi St. George Şapelinden Kral 5. George ile Birlikte Çıkarken

    Lot No: 289

    Lot: 289

    İngiltere Tarihi, İngiltere Anne Kraliçesi, 1929 Yılı Windsor Kalesi St. George Şapelinden Kral 5. George ile Birlikte Çıkarken

    TLSatıldı
  • Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Osmanlıca Olarak Tutulmuş Tasavvuf ve sufiye, Hakkında Tutulmuş 47 Sayfası dolu Birkaç Bölümden Oluşan Osmanlıca yazma Defter.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Osmanlıca Olarak Tutulmuş Tasavvuf ve sufiye, Hakkında Tutulmuş 47 Sayfası dolu Birkaç Bölümden Oluşan Osmanlıca yazma Defter.

    TLSatıldı
  • Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Tasavvufu Akaide ait Yaklaşık 100 Sayfalık Defter

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Tasavvufu Akaide ait Yaklaşık 100 Sayfalık Defter

    TLSatıldı
  • Osmanlı Opera Tarihi, Metin yazarı ve bestecisi Türk olan ilk operettir. Prömiyeri 1886′da İstanbul'da yapılan eserin Şehzadebaşı'ndaki Mesire-i Efkar isimli bir tiyatroda üç kere temsil edildiği; Yıldız Sarayı Tiyatrosu'nda da sahnelendiği bilinmektedir. 6 Sayfa, 1920 lerde Tutulmuştur. Mehmet Raif H. Ogan Terekesinden-Eser, Meşrutiyet döneminde tuluat tiyatroları tarafından sahnelendi.
Besteci: Kemancı Macar Tevfik Bey, Libretto: Osman Nuri Bey

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Osmanlı Opera Tarihi, Metin yazarı ve bestecisi Türk olan ilk operettir. Prömiyeri 1886′da İstanbul'da yapılan eserin Şehzadebaşı'ndaki Mesire-i Efkar isimli bir tiyatroda üç kere temsil edildiği; Yıldız Sarayı Tiyatrosu'nda da sahnelendiği bilinmektedir. 6 Sayfa, 1920 lerde Tutulmuştur. Mehmet Raif H. Ogan Terekesinden-Eser, Meşrutiyet döneminde tuluat tiyatroları tarafından sahnelendi. Besteci: Kemancı Macar Tevfik Bey, Libretto: Osman Nuri Bey

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Türk-Yunan İlişkileri, 2 Lisan Sakız Adasında Bulunan İngiliz Elçiliği Tarafından 1 Adet Yunan Konsolosluğundan Alınmış Özel İmtiyazlı Osmanlıca ve Rumca Pasaport Sureti, Tek Kişi İçin Alınmış. 1920

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Hariciye Tarihi, Türk-Yunan İlişkileri, 2 Lisan Sakız Adasında Bulunan İngiliz Elçiliği Tarafından 1 Adet Yunan Konsolosluğundan Alınmış Özel İmtiyazlı Osmanlıca ve Rumca Pasaport Sureti, Tek Kişi İçin Alınmış. 1920

    TLSatıldı
  • İttihat ve Terakki, Serencebey Yokuşunda Enver Paşa'ya Ait Köşke Gönderilen Celpte Köşkte Nuri Killigil Paşanın Hanımı Melek Hanımın Bulunduğuna Dair 1330 Tarihli Doküman

    Lot No: 294

    Lot: 294

    İttihat ve Terakki, Serencebey Yokuşunda Enver Paşa'ya Ait Köşke Gönderilen Celpte Köşkte Nuri Killigil Paşanın Hanımı Melek Hanımın Bulunduğuna Dair 1330 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Denizcilik Tarihi, Eminönü'nde Bulunan Ahmed Bey'in Sahip Olduğu Hamid Efendi'nin Kaptanı Olduğu Osmanlı Sancağına Havi NASRULLAH Sefinesinin Bahri siyah Taraflarında Ticaret Esnasında Karaya Oturması ve Taşıdığı Mallar Hakkında Doküman, fiskal Pullu

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Denizcilik Tarihi, Eminönü'nde Bulunan Ahmed Bey'in Sahip Olduğu Hamid Efendi'nin Kaptanı Olduğu Osmanlı Sancağına Havi NASRULLAH Sefinesinin Bahri siyah Taraflarında Ticaret Esnasında Karaya Oturması ve Taşıdığı Mallar Hakkında Doküman, fiskal Pullu

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamit'in Yaverlerinden Yusuf İzzet Paşa'ya Ait 1326 Tarihli Doküman

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Sultan Abdülhamit'in Yaverlerinden Yusuf İzzet Paşa'ya Ait 1326 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Nezaret Evkafı Humayun Antetli Yusuf İzzet Paşa'ya Ait 1326 Tarihli Evrak, 3 Adet Mühürü Mevcuttur.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Nezaret Evkafı Humayun Antetli Yusuf İzzet Paşa'ya Ait 1326 Tarihli Evrak, 3 Adet Mühürü Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Gastronomi, Ticaret Tarihi, Yeni Ticaret Anonim Şirketi Osmaniyesi İstanbul antetli 100 Ton Şeker Ticareti Yapılması ve Karabed Efendinin Buna Aracı Olması Hakkında, 1326 Tarihli

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Gastronomi, Ticaret Tarihi, Yeni Ticaret Anonim Şirketi Osmaniyesi İstanbul antetli 100 Ton Şeker Ticareti Yapılması ve Karabed Efendinin Buna Aracı Olması Hakkında, 1326 Tarihli

    TLSatıldı
  • Günümüz Hindistan'ında Yer Alan Babür Kralının Şah cihan'ın Eşi İçin İnşa Ettirdiği Bir Dünya Harikası, Tac Mahal, Osmanlı Dönemi Çekilmiş Fotoğrafı, Vasfi Egeli Terekesinden-25 x 30 cm.

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Günümüz Hindistan'ında Yer Alan Babür Kralının Şah cihan'ın Eşi İçin İnşa Ettirdiği Bir Dünya Harikası, Tac Mahal, Osmanlı Dönemi Çekilmiş Fotoğrafı, Vasfi Egeli Terekesinden-25 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Mimari Tarihi, Vakıflar Baş Mimarı ve Şişli Camii'yi Yapan Mimar Vasfi Bey'in Şişli Camiinin Yapılışı Esnasında Yapım Sürecini Anlattığı 2 Sayfalık Osmanlıca Doküman

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Türk Mimari Tarihi, Vakıflar Baş Mimarı ve Şişli Camii'yi Yapan Mimar Vasfi Bey'in Şişli Camiinin Yapılışı Esnasında Yapım Sürecini Anlattığı 2 Sayfalık Osmanlıca Doküman

    TLSatıldı
  • Mimari Tarihi, Vakıflar Başmüteahhidi Vasfi Egeli Beye Arkeologi Raif Ogan Tarafından 1947 Tarihinde Yunanistan'dan Gönderilmiş Atina Kütüphane Pullu Görselli Postadan Geçmiş Kartpostal

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Mimari Tarihi, Vakıflar Başmüteahhidi Vasfi Egeli Beye Arkeologi Raif Ogan Tarafından 1947 Tarihinde Yunanistan'dan Gönderilmiş Atina Kütüphane Pullu Görselli Postadan Geçmiş Kartpostal

    TLSatıldı
  • 1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Mimari Divers Planj 20, editör P. Sebah, Ressam P. Montani
Mimari Yechil Djami a Brousse Planj 25, editör P. Sebah, Ressam B. Chachian del.
Mimari Peintures Murales Planj 3, editör P. Sebah, Ressam P. Montani

51 x 37 cm.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Mimari Divers Planj 20, editör P. Sebah, Ressam P. Montani Mimari Yechil Djami a Brousse Planj 25, editör P. Sebah, Ressam B. Chachian del. Mimari Peintures Murales Planj 3, editör P. Sebah, Ressam P. Montani 51 x 37 cm.

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklar, Hazret-i Peygamberin Mescid-i Şerifleri ve Yeşil Kubbesi (Medine-i Münevvere, 2 Lisan)-30 x 43 cm.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Kutsal Topraklar, Hazret-i Peygamberin Mescid-i Şerifleri ve Yeşil Kubbesi (Medine-i Münevvere, 2 Lisan)-30 x 43 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Edebiyat ve Devrim Tarihi, Türk Dili Müderrisimiz Fahir İz Bey'in Kendi El Yazısı ile Osmanlıca Kaleme Aldığı Türk Dili Devrimi Yazı Diline Müdahalenin Serüveni Başlıklı 32 Sayfa Olarak Tamamı Osmanlıca Tutulmuş, ve Chicago Üniversitesi Antetli Kağıda, Amerika'da Öğretim Görevlisi iken Yazılmış. Basılmamış Olduğunu Düşündüğümüz Basılmayı Bekleyen Nüsha. Makalenin Osmanlıca Olarak Yazılması Türk Dil Tarihi Açısından Önemlidir.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Türk Edebiyat ve Devrim Tarihi, Türk Dili Müderrisimiz Fahir İz Bey'in Kendi El Yazısı ile Osmanlıca Kaleme Aldığı Türk Dili Devrimi Yazı Diline Müdahalenin Serüveni Başlıklı 32 Sayfa Olarak Tamamı Osmanlıca Tutulmuş, ve Chicago Üniversitesi Antetli Kağıda, Amerika'da Öğretim Görevlisi iken Yazılmış. Basılmamış Olduğunu Düşündüğümüz Basılmayı Bekleyen Nüsha. Makalenin Osmanlıca Olarak Yazılması Türk Dil Tarihi Açısından Önemlidir.

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele Tarihi, Denizcilik, Haliç Vapur Şirketine ait Aziz Kaptanın İdaresindeki Sefineye Bir İngiliz Süvarisinin Durdurup El Koymaya Çalışması Hakkında Haliç Vapurları Dersaadet Anonim Şirketi Mühürlü ve Onaylı Doküman (İşgal Dönemi)

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Milli Mücadele Tarihi, Denizcilik, Haliç Vapur Şirketine ait Aziz Kaptanın İdaresindeki Sefineye Bir İngiliz Süvarisinin Durdurup El Koymaya Çalışması Hakkında Haliç Vapurları Dersaadet Anonim Şirketi Mühürlü ve Onaylı Doküman (İşgal Dönemi)

    TLSatıldı
  • Gazino ve Azınlık Tarihi, Boğaziçi Çengelköy'de Gazinocu Bedros ile Nedime Hanım Arasında Yapılan 1326 Tarihli İmzalı Doküman

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Gazino ve Azınlık Tarihi, Boğaziçi Çengelköy'de Gazinocu Bedros ile Nedime Hanım Arasında Yapılan 1326 Tarihli İmzalı Doküman

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamit Dönemi, Sarayda Sabık Sultanla ile Yapılan Bir Anlaşmanın Şartlarının Tekrar Gözden Geçirilmesi, ve Yeni Düzenlemelere Göre Taahhütlerin Yenilenmesi Hakkında. Sultan Reşat Tuğralı, 1336 Tarihli Doküman. (Tahtın Abdülhamit'ten Sultan Reşat'a Geçmesi Dolayısıyla Sultan Abdülhamit ile Yapılan Anlaşmanın Yenilenmesi Konulu)

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Sultan Abdülhamit Dönemi, Sarayda Sabık Sultanla ile Yapılan Bir Anlaşmanın Şartlarının Tekrar Gözden Geçirilmesi, ve Yeni Düzenlemelere Göre Taahhütlerin Yenilenmesi Hakkında. Sultan Reşat Tuğralı, 1336 Tarihli Doküman. (Tahtın Abdülhamit'ten Sultan Reşat'a Geçmesi Dolayısıyla Sultan Abdülhamit ile Yapılan Anlaşmanın Yenilenmesi Konulu)

    TLSatıldı
  • Hisse Senedi ve Türk Ticari Tarihi, Beyoğlu'nda Bir Kumapanyaya Ait Kredi Tahvilatlarının Kayboluduğuna Dair, Bulunduğu Taktirde Şirket Namına İade Edileceğini Taahhüdatı, 1928 Tarihli Doküman

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Hisse Senedi ve Türk Ticari Tarihi, Beyoğlu'nda Bir Kumapanyaya Ait Kredi Tahvilatlarının Kayboluduğuna Dair, Bulunduğu Taktirde Şirket Namına İade Edileceğini Taahhüdatı, 1928 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • 1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Ferrures Planj 4, editör P. Sebah, Ressam Maillard
Mimari Divers Planj 1820, editör P. Sebah, Ressam P. Montani
Ferrures Planj 1, editör P. Sebah, Ressam Maillard

51 x 37 cm.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Ferrures Planj 4, editör P. Sebah, Ressam Maillard Mimari Divers Planj 1820, editör P. Sebah, Ressam P. Montani Ferrures Planj 1, editör P. Sebah, Ressam Maillard 51 x 37 cm.

    TLSatıldı
  • Bakır Baskı, 1705/1720, Moğollar Konulu Parçalı, Moğol topraklarını Gösterir, Timurlek'in Aile Şeceresi, Çadırda Kutlamaları, Cenazelerini Öteki Dünyaya Göndermeleri, Filler Üzerlerinde Yarışmaları Konulu Gravür.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Bakır Baskı, 1705/1720, Moğollar Konulu Parçalı, Moğol topraklarını Gösterir, Timurlek'in Aile Şeceresi, Çadırda Kutlamaları, Cenazelerini Öteki Dünyaya Göndermeleri, Filler Üzerlerinde Yarışmaları Konulu Gravür.

    TLSatıldı
  • 1850'ler Rusya Haritası, Londra Baskısı, Rusya ve Avrupa Hartası-23 x 30 cm.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    1850'ler Rusya Haritası, Londra Baskısı, Rusya ve Avrupa Hartası-23 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli Sayısının tıpkı baskısı-Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli Sayısının tıpkı baskısı

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli Sayısının tıpkı baskısı-Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli Sayısının tıpkı baskısı

    TLSatıldı
  • Denizcilik Tarihi, Eminönü'nde Bulunan Ahmed Bey'in Sahip Olduğu Hamid Efendi'nin Kaptanı Olduğu Osmanlı Sancağına Havi NASRULLAH Sefinesinin Karadeniz ve Bölgesinde Ticaret Yaparken Bartın Tarafında Karaya Oturmasına Ait Doküman, Fiskalli

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Denizcilik Tarihi, Eminönü'nde Bulunan Ahmed Bey'in Sahip Olduğu Hamid Efendi'nin Kaptanı Olduğu Osmanlı Sancağına Havi NASRULLAH Sefinesinin Karadeniz ve Bölgesinde Ticaret Yaparken Bartın Tarafında Karaya Oturmasına Ait Doküman, Fiskalli

    TLSatıldı
  • Musevilik ve Gelibolu Kent Tarihi, Çanakkale, Gelibolu Tüccarından Nesim Kandiyoti Efendinin Gelibolu Civarında Hububat Satışı ve hububat İhracatı ve İthalatı Yapılması Konulu Doküman, 1341 Tarihli

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Musevilik ve Gelibolu Kent Tarihi, Çanakkale, Gelibolu Tüccarından Nesim Kandiyoti Efendinin Gelibolu Civarında Hububat Satışı ve hububat İhracatı ve İthalatı Yapılması Konulu Doküman, 1341 Tarihli

    TLSatıldı
  • Sultan Abdülhamit'in Yaverlerinden Yusuf İzzet Paşa'ya Ait Büyük ebat 1335 Tarihli Bol Mühürlü Önlü Arkalı Doküman

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Sultan Abdülhamit'in Yaverlerinden Yusuf İzzet Paşa'ya Ait Büyük ebat 1335 Tarihli Bol Mühürlü Önlü Arkalı Doküman

    TLSatıldı
  • Azınlık Tarihi, Musevi Tarihi, İsak Efendinin Evinde Bulunan Antika Niteliğindeki Malları Demirbaş Dükümü ve Satış Mukavelenamesi, 1926 Tarihli, 2 Sayfa, Onay Damgalı

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Azınlık Tarihi, Musevi Tarihi, İsak Efendinin Evinde Bulunan Antika Niteliğindeki Malları Demirbaş Dükümü ve Satış Mukavelenamesi, 1926 Tarihli, 2 Sayfa, Onay Damgalı

    TLSatıldı
  • Pazar Mecmuası Sayı 1, Dünyaca Meşhur Amerikan Yıldız Marilyn Monroe Görselli Ön ve Arka Kapaklı, 1957 Tarihli.-İçi süpermen Taklidi Türkçe Uçan Adam Çizgi Romanı İçerir.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Pazar Mecmuası Sayı 1, Dünyaca Meşhur Amerikan Yıldız Marilyn Monroe Görselli Ön ve Arka Kapaklı, 1957 Tarihli.-İçi süpermen Taklidi Türkçe Uçan Adam Çizgi Romanı İçerir.

    TLSatıldı
  • Pazar Mecmuası Dünyaca Meşhur Fransız Yıldızı Brigitte Bardot Görselli Ön ve Arka Kapaklı, 1956 Tarihli.-İçi süpermen Taklidi Türkçe Uçan Adam Çizgi Romanı İçerir.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Pazar Mecmuası Dünyaca Meşhur Fransız Yıldızı Brigitte Bardot Görselli Ön ve Arka Kapaklı, 1956 Tarihli.-İçi süpermen Taklidi Türkçe Uçan Adam Çizgi Romanı İçerir.

    TLSatıldı
  • Posta Magazin Mecmuası, Arka Kapak Sarışın Bomba Marilyn Monroe, 1954 Tarihli

Paylaş

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Posta Magazin Mecmuası, Arka Kapak Sarışın Bomba Marilyn Monroe, 1954 Tarihli Paylaş

    TLSatıldı
  • İstanbul Boğaziçi Parçalı, Kadıköy-Üsküdar Haritası, Pulhan Matbaası-68 x 50 cm.

    Lot No: 320

    Lot: 320

    İstanbul Boğaziçi Parçalı, Kadıköy-Üsküdar Haritası, Pulhan Matbaası-68 x 50 cm.

    TLSatıldı
  • 1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Ferrures Planj 2, editör P. Sebah, Ressam Maillard
Peintures Murales Planj 4, editör P. Sebah, Ressam P. Montani
Peintures Murales Planj 5, editör P. Sebah, Ressam P. Montani

51 x 37 cm.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    1873 Tarihi İstanbul Baskısı Meşhur Usul-u Mimari Kitabında 3 Adet Mimari Konulu Levha-Ferrures Planj 2, editör P. Sebah, Ressam Maillard Peintures Murales Planj 4, editör P. Sebah, Ressam P. Montani Peintures Murales Planj 5, editör P. Sebah, Ressam P. Montani 51 x 37 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Kent Tarihi, Üsküdar Bidayet Mahkemesi hukuk Dairesi Üsküdar Hoca Şemseddin Vakfı ile Mihrimah Sultan Vakfı Arasında bir Mülkiyetin Hisseleri Hakkında Yapılan Anlaşmaya ait 1323 Tarihli Doküman

    Lot No: 322

    Lot: 322

    İstanbul Kent Tarihi, Üsküdar Bidayet Mahkemesi hukuk Dairesi Üsküdar Hoca Şemseddin Vakfı ile Mihrimah Sultan Vakfı Arasında bir Mülkiyetin Hisseleri Hakkında Yapılan Anlaşmaya ait 1323 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Yeme İçme, Gastronomi, Kadıköy Kent Tarihi, Kadıköy Caferağa Mahallesinde Pazaryolu'nda İzzet Bey Apartmanında Kurulacak bir Muhallebici Şirketi Kuruluşuna ait Mukavelename. 1325 Tarihli, İmzalı

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Yeme İçme, Gastronomi, Kadıköy Kent Tarihi, Kadıköy Caferağa Mahallesinde Pazaryolu'nda İzzet Bey Apartmanında Kurulacak bir Muhallebici Şirketi Kuruluşuna ait Mukavelename. 1325 Tarihli, İmzalı

    TLSatıldı
  • Gastronomi, Yeme İçme, İstanbul Kent Kültürü, Fırıncı Dükkanı, Ekmekçi Esnafından Safranbolulu Ahmed Efendinin Unkapanı hoca Attar Mahallesinde Zeyrek Adresinde Bulunan Bir Ekmekçi Fırınının İşletilmesi ve Müştemilatı Hakkında., Sultan Reşat Tuğralı Mühürlü ve İmzalı. 1326 Tarihli

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Gastronomi, Yeme İçme, İstanbul Kent Kültürü, Fırıncı Dükkanı, Ekmekçi Esnafından Safranbolulu Ahmed Efendinin Unkapanı hoca Attar Mahallesinde Zeyrek Adresinde Bulunan Bir Ekmekçi Fırınının İşletilmesi ve Müştemilatı Hakkında., Sultan Reşat Tuğralı Mühürlü ve İmzalı. 1326 Tarihli

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Harf Devrimi, 1928 Tarihli, Sumatis Biraderler Limitet Şirketi Sermaye Tasfiye ve Ticaret Ünvan Seküleri, 1928 Tarihli Osmanlıca Türkçe Çift Lisan

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Ticaret Tarihi, Harf Devrimi, 1928 Tarihli, Sumatis Biraderler Limitet Şirketi Sermaye Tasfiye ve Ticaret Ünvan Seküleri, 1928 Tarihli Osmanlıca Türkçe Çift Lisan

    TLSatıldı
  • Musevi Tarihi, Galata'da Mösyö Nesim Beharas Efendi'ye Gönderilmiş 1926 Tarihli İstifarname Sureti (Yoklama Celbi)

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Musevi Tarihi, Galata'da Mösyö Nesim Beharas Efendi'ye Gönderilmiş 1926 Tarihli İstifarname Sureti (Yoklama Celbi)

    TLSatıldı
  • Vedat Kemer Orijinal Çizim-35 x 49 cm.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Vedat Kemer Orijinal Çizim-35 x 49 cm.

    TLSatıldı
  • Vedat Kemer Orijinal Çizim , Siyasi Tarihi Konulu, Necmettin Erbakan-Turgut Özal-35 x 49 cm.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Vedat Kemer Orijinal Çizim , Siyasi Tarihi Konulu, Necmettin Erbakan-Turgut Özal-35 x 49 cm.

    TLSatıldı
  • Vedat Kemer Orijinal Çizim , Türkiye Seçimleri Konulu, Süleyman Demirel-35 x 49 cm.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Vedat Kemer Orijinal Çizim , Türkiye Seçimleri Konulu, Süleyman Demirel-35 x 49 cm.

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Ermeni Kız Esayan Lisesi 1965-1966 Öğretim Yılı Öğretmen Not defteri Öğrenci İsimleri ve Notları Yazılıdır.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Eğitim Tarihi, Ermeni Kız Esayan Lisesi 1965-1966 Öğretim Yılı Öğretmen Not defteri Öğrenci İsimleri ve Notları Yazılıdır.

    TLSatıldı
  • Milli Piyango Yan tema, 4 Adet Hemen Kazan 13 Milyar Liraya Kadar İlk Tedavüle Çıkan Hemen Kazanlardan Örnek Baskı ve Kazınması Ereken Kutucuklar Kazınmamış Vaziyette Dörtlüblok Çok Nadir

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Milli Piyango Yan tema, 4 Adet Hemen Kazan 13 Milyar Liraya Kadar İlk Tedavüle Çıkan Hemen Kazanlardan Örnek Baskı ve Kazınması Ereken Kutucuklar Kazınmamış Vaziyette Dörtlüblok Çok Nadir

    TLSatıldı
  • Musevi Tarihli, Hasköy'de Mukim Hayim veledi İshak Adevah Efendi'nin Türkiye Cumhuriyeti Tebası Olup Hasköyde İkamet Ettiğine Dair Osmanlıca ve Fransızca Önlü ve Arkalı 2 Sayfa 1927 Tarihli Onaylı Tayyare Pullu Doküman

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Musevi Tarihli, Hasköy'de Mukim Hayim veledi İshak Adevah Efendi'nin Türkiye Cumhuriyeti Tebası Olup Hasköyde İkamet Ettiğine Dair Osmanlıca ve Fransızca Önlü ve Arkalı 2 Sayfa 1927 Tarihli Onaylı Tayyare Pullu Doküman

    TLSatıldı
  • Diploması ve Osmanlı Sadaret Tarihi, Sadrazam Mustafa Reşit Paşa'nın Mahtumu Mehmet Cemil Bey Mühürlü Sadarete Gönderilmiş Merhum Reşit Paşaya ait Baltalimanı ve Muhtelif Yerlerdeki Vakıf Mülkiyetlerinin Mütevellisinin Kendisi Olduğu ve bütün Vakıf Hesap İşlerinin Kendisinde Kalması Gerektiğine Dair Sadaret Kalemine Gönderilmiş Pençe İmzalı Doküman, 1287 Tarihli

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Diploması ve Osmanlı Sadaret Tarihi, Sadrazam Mustafa Reşit Paşa'nın Mahtumu Mehmet Cemil Bey Mühürlü Sadarete Gönderilmiş Merhum Reşit Paşaya ait Baltalimanı ve Muhtelif Yerlerdeki Vakıf Mülkiyetlerinin Mütevellisinin Kendisi Olduğu ve bütün Vakıf Hesap İşlerinin Kendisinde Kalması Gerektiğine Dair Sadaret Kalemine Gönderilmiş Pençe İmzalı Doküman, 1287 Tarihli

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit
10 x 35 cm.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit 10 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit

10 x 35 cm.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit 10 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit

10 x 35 cm.

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit 10 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit
10 x 35 cm.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, İmzasız, Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi, Şerit 10 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Bez Üzeri ,Harita Genel Direktörlüğü Kırklareli, Çorlu ve Çevre Haritası

55 x 60 cm.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Bez Üzeri ,Harita Genel Direktörlüğü Kırklareli, Çorlu ve Çevre Haritası 55 x 60 cm.

    TLSatıldı
  • Joint Operations Graphic (air) NJ-35-4 Kütahya Kısım Haritası

53 x 78 cm.

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Joint Operations Graphic (air) NJ-35-4 Kütahya Kısım Haritası 53 x 78 cm.

    TLSatıldı
  • Havacılık Tarihi, Amerikan Baskısı Sivil Havacılık Uçuşu Konulu TPC G-4A , Ankara-Konya- Urfa-Malatya Bölgelerini Dahil Eder, Uçuşa Yasak Bölgeler, Uçuş Rotaları, Havalimanlarını Gösterir.

140 x 104 cm.

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Havacılık Tarihi, Amerikan Baskısı Sivil Havacılık Uçuşu Konulu TPC G-4A , Ankara-Konya- Urfa-Malatya Bölgelerini Dahil Eder, Uçuşa Yasak Bölgeler, Uçuş Rotaları, Havalimanlarını Gösterir. 140 x 104 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Osmanlıca Olarak Tutulmuş Tasavvuf ve sufiye, Hakkında Tutulmuş Yaklaşık 50 Sayfa Birkaç Bölümden Oluşan Osmanlıca yazma Defter.

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Osmanlıca Olarak Tutulmuş Tasavvuf ve sufiye, Hakkında Tutulmuş Yaklaşık 50 Sayfa Birkaç Bölümden Oluşan Osmanlıca yazma Defter.

    TLSatıldı
  • Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Hz. Muhammed Resulu ekrem Neden Arap Kavminden Çıkmıştır. Hz. Muhammedin Arap Kavmaninden Çıkması ve İslamın inkişafı Hakkında 4 Sayfalık Doküman

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla Hz. Muhammed Resulu ekrem Neden Arap Kavminden Çıkmıştır. Hz. Muhammedin Arap Kavmaninden Çıkması ve İslamın inkişafı Hakkında 4 Sayfalık Doküman

    TLSatıldı
  • Diplomasi ve Hariciye Tarihi, Alman devleti Dersaadet Genel Konsolosluğu, Dersaadet Liman Reisliğine Bahrisefit Alman Müfrezesine Ait Bir Geminin, Osmanlı ile Alman Devletleri Arasında Satışına Dair Yapılan Anlaşmanın, Alman Konsolosluğu Tarafından Onaylanmış Belgesi

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Diplomasi ve Hariciye Tarihi, Alman devleti Dersaadet Genel Konsolosluğu, Dersaadet Liman Reisliğine Bahrisefit Alman Müfrezesine Ait Bir Geminin, Osmanlı ile Alman Devletleri Arasında Satışına Dair Yapılan Anlaşmanın, Alman Konsolosluğu Tarafından Onaylanmış Belgesi

    TLSatıldı
  • Azınlık Tarihi, Bakırköy Rum Ortodoks Cemaatine ait Kendi aralarındaki Bazı Sorunların Halledilmesi ve Rum Papazların Olaylara Dahili Hakkında Doküman, 1920

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Azınlık Tarihi, Bakırköy Rum Ortodoks Cemaatine ait Kendi aralarındaki Bazı Sorunların Halledilmesi ve Rum Papazların Olaylara Dahili Hakkında Doküman, 1920

    TLSatıldı
  • Musevi Tarihi, Tophanede Kafesçi Orhan Sokağında Mukim David Efendi Veledi Yako Efendiye Ait 1926 Tarihinde Tayyare Pullu İmzalı Doküman, Üzeri İbranice İbareli

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Musevi Tarihi, Tophanede Kafesçi Orhan Sokağında Mukim David Efendi Veledi Yako Efendiye Ait 1926 Tarihinde Tayyare Pullu İmzalı Doküman, Üzeri İbranice İbareli

    TLSatıldı
  • Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla 5 Sayfalık Vahdeddin Vücud ve Tasavvuf Konulu Şiir

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Türk Tasavvuf ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Mütefekkirimiz Raif .H. Ogan Bey'e ait Osmanlıca Olarak Yazılmış Kendi El Yazısıyla 5 Sayfalık Vahdeddin Vücud ve Tasavvuf Konulu Şiir

    TLSatıldı
  • Suriye'de Palmyra Antik Kentinin Dikilitaş Mimari Haritası, Varin L.F. Casnas 49 x 34 cm.

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Suriye'de Palmyra Antik Kentinin Dikilitaş Mimari Haritası, Varin L.F. Casnas 49 x 34 cm.

    TLSatıldı
  • 1825 Tarihli İngiltere Bir Adalet Sarayı Mimari Çizim Planı , Normand fils, Abadic Arch. 45 x 31 cm

    Lot No: 348

    Lot: 348

    1825 Tarihli İngiltere Bir Adalet Sarayı Mimari Çizim Planı , Normand fils, Abadic Arch. 45 x 31 cm

    TLSatıldı
  • Bir Resim Atölyesi Duvar Görünümü

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Bir Resim Atölyesi Duvar Görünümü

    TLSatıldı
  • Bir Mühendisler Heyetine Ait Anadolu'nun Muhtelif Yerlerinde Yapılan Keşif ve Gezilerine Ait Bölgelerde Çekmiş Oldukları Yerel Halkın Yaşantısına Ait Sosyal Hayat Fotoğrafları, Bölgelere ait Coğrafi Nitelik İçeren Fotoğraflar (Dağ-Akarsu..) Köprüleri Gösteren Fotoğraflar İçermektedir.-Yaklaşık 100-110 adet Orta Boy ve büyük Ebat Fotoğraf İçeren Albüm

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Bir Mühendisler Heyetine Ait Anadolu'nun Muhtelif Yerlerinde Yapılan Keşif ve Gezilerine Ait Bölgelerde Çekmiş Oldukları Yerel Halkın Yaşantısına Ait Sosyal Hayat Fotoğrafları, Bölgelere ait Coğrafi Nitelik İçeren Fotoğraflar (Dağ-Akarsu..) Köprüleri Gösteren Fotoğraflar İçermektedir.-Yaklaşık 100-110 adet Orta Boy ve büyük Ebat Fotoğraf İçeren Albüm

    TLSatıldı
  • Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Raphael Efendi'nin Ankara'daki Belli İşleri Mahkeme İşleri İçin 1927 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Kefaletname

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Raphael Efendi'nin Ankara'daki Belli İşleri Mahkeme İşleri İçin 1927 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Kefaletname

    TLSatıldı
  • Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Mösyö Leon Moskoviç Efendi'nin Belli Mahkeme İşleri İçin 1927 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Pullu 1927 Tarihli Tayyare Pullu Mühürlü Vekaletname

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Mösyö Leon Moskoviç Efendi'nin Belli Mahkeme İşleri İçin 1927 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Pullu 1927 Tarihli Tayyare Pullu Mühürlü Vekaletname

    TLSatıldı
  • Diplomasi ve Hariciye Tarihi, 1898 Tarihli Beyoğlu Mutasarrıflığı Osmanlı Erken Dönem Antetli Fransızca Konsolosluk evrağı

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Diplomasi ve Hariciye Tarihi, 1898 Tarihli Beyoğlu Mutasarrıflığı Osmanlı Erken Dönem Antetli Fransızca Konsolosluk evrağı

    TLSatıldı
  • 2 Adet 1950'lerde İş Yerleri ve Evlere Asılmak Üzere Hazırlanan Baskı Hat, Tevekkeltü Alallah, Errızku Alallah 14 x 30 cm.

    Lot No: 354

    Lot: 354

    2 Adet 1950'lerde İş Yerleri ve Evlere Asılmak Üzere Hazırlanan Baskı Hat, Tevekkeltü Alallah, Errızku Alallah 14 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Hariciye ve Dışişleri Tarihi, Dersaadet İspanya Konsolosluğunda 1901 Tarihinde Kıyılmış nikaha ait Osmanlıca Şehadetname sureti

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Hariciye ve Dışişleri Tarihi, Dersaadet İspanya Konsolosluğunda 1901 Tarihinde Kıyılmış nikaha ait Osmanlıca Şehadetname sureti

    TLSatıldı
  • Türk Siyasi Tarihi, Millet Partisi İl Yönetim Kurulu 30 Ağustos 1951 den 3 Eylüle Kadar Seçim Propaganda Cetvelleri, Raif Ogan-Konuşmacılar: Raif Ugan, Ziya Umay, Celal Ergun Beyler

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Türk Siyasi Tarihi, Millet Partisi İl Yönetim Kurulu 30 Ağustos 1951 den 3 Eylüle Kadar Seçim Propaganda Cetvelleri, Raif Ogan-Konuşmacılar: Raif Ugan, Ziya Umay, Celal Ergun Beyler

    TLSatıldı
  • Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Raphael Efendi'nin Ankara'daki Belli İşleri Mahkeme İşleri İçin 1928 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Kefaletname

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Musevi ve Ankara Kent Tarihi, İstanbul Tüccarlarından Raphael Efendi'nin Ankara'daki Belli İşleri Mahkeme İşleri İçin 1928 Tarihinde Komisyoncu İshak Efendiye Verdiği Kefaletname

    TLSatıldı
  • TürkSpor Dergi, 1949 Tarihli, Galatasaray-Vefa 1-1, Kalınca Galatasaray-Beşiktaş Maçı Önem Kazandı, Wacker-Fenerbahçe 2-1 Yendi Maçı Kapaklı

    Lot No: 358

    Lot: 358

    TürkSpor Dergi, 1949 Tarihli, Galatasaray-Vefa 1-1, Kalınca Galatasaray-Beşiktaş Maçı Önem Kazandı, Wacker-Fenerbahçe 2-1 Yendi Maçı Kapaklı

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tıp ve Eczacılık, 1928 Tarihli, Pharmacie Internationale Nicolas A. Turkmani Eczanesi Halep Antetli Nikolas Bey'den İmzalı Osmanlıca Önlü Arkalı 2 Sayfalık Mektup

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Osmanlı Tıp ve Eczacılık, 1928 Tarihli, Pharmacie Internationale Nicolas A. Turkmani Eczanesi Halep Antetli Nikolas Bey'den İmzalı Osmanlıca Önlü Arkalı 2 Sayfalık Mektup

    TLSatıldı
  • Tıp ve Eczacılık Tarihi, Gebze Kent Tarihi, Darıca'da Eczacı Vasilaki Samsunoğlu Efendi ile Dersaadet'te Aristidi Anastadis Efendi Arasında Yapılan Anlaşma dokümanı, sultan Reşat Tuğralı, İmzalı, 1326

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Tıp ve Eczacılık Tarihi, Gebze Kent Tarihi, Darıca'da Eczacı Vasilaki Samsunoğlu Efendi ile Dersaadet'te Aristidi Anastadis Efendi Arasında Yapılan Anlaşma dokümanı, sultan Reşat Tuğralı, İmzalı, 1326

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Heybeliada Bahriye Mektebinde Tahsilini Gören Bir Talebeye Ait 83 Adet Erken Dönemi Fotoğraf Lotu, Askerlerin Muhtelif Fotoğrafları, Heybeliada, Zırhlı Üzerine Fotoğrafları Mevcuttur

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Askeri Tarih, Heybeliada Bahriye Mektebinde Tahsilini Gören Bir Talebeye Ait 83 Adet Erken Dönemi Fotoğraf Lotu, Askerlerin Muhtelif Fotoğrafları, Heybeliada, Zırhlı Üzerine Fotoğrafları Mevcuttur

    TLSatıldı
  • Türkiye Yayınevi Terekesinden, 3 Adet Harita Konulu Çinkoğrafya, 1950'lerde Dergilerde ve Gazetelerde Baskı Yöntemiyle Yayınlanan görseller İçeren Baskı Kalıbı, Hinduçin, Kızıldeniz ve Civarı, Adalar Denizi ve civarı

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Türkiye Yayınevi Terekesinden, 3 Adet Harita Konulu Çinkoğrafya, 1950'lerde Dergilerde ve Gazetelerde Baskı Yöntemiyle Yayınlanan görseller İçeren Baskı Kalıbı, Hinduçin, Kızıldeniz ve Civarı, Adalar Denizi ve civarı

    TLSatıldı
  • Türkiye Yayınevi Terekesinden, 3 Adet Çinkoğrafya, 1950'lerde Dergilerde ve Gazetelerde Baskı Yöntemiyle Yayınlanan görseller İçeren Baskı Kalıbı, İstanbul Teknik Üniversitesi Açılışı, Havacılık ve Temel Atma töreni Konulu

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Türkiye Yayınevi Terekesinden, 3 Adet Çinkoğrafya, 1950'lerde Dergilerde ve Gazetelerde Baskı Yöntemiyle Yayınlanan görseller İçeren Baskı Kalıbı, İstanbul Teknik Üniversitesi Açılışı, Havacılık ve Temel Atma töreni Konulu

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı; 2 Adet Baskı, Cincent Van Gogh Bez Üzeri Baskı

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Resim Sanatı; 2 Adet Baskı, Cincent Van Gogh Bez Üzeri Baskı

    TLSatıldı
  • Harita- Gaziantep Vilayeti Haritası, Ölçek:1/270.000, 1962, Yüksek Mühendis Mimar: Sadettin Tuğrul Cemaligil, 50*40cm

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Harita- Gaziantep Vilayeti Haritası, Ölçek:1/270.000, 1962, Yüksek Mühendis Mimar: Sadettin Tuğrul Cemaligil, 50*40cm

    TLSatıldı
  • Constantinople Meslek, Bekçi-Edt. A. Zellich

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Constantinople Meslek, Bekçi-Edt. A. Zellich

    TLSatıldı
  • Constantinople, Eminönü'nde Hacılar-Edt. A. Zellich

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Constantinople, Eminönü'nde Hacılar-Edt. A. Zellich

    TLSatıldı
  • Constantinople Sultanahmet At Meydanı Dikilitaşlar-Edt. A. Zellich

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Constantinople Sultanahmet At Meydanı Dikilitaşlar-Edt. A. Zellich

    TLSatıldı
  • Constantinople Eminönü Yeni Camii Abdest Alan Müslümanlar-Edt. A. Zellich

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Constantinople Eminönü Yeni Camii Abdest Alan Müslümanlar-Edt. A. Zellich

    TLSatıldı
  • Smyrne, İzmir Limanında Kayıklar

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Smyrne, İzmir Limanında Kayıklar

    TLSatıldı
  • Smyrne, Türk Mahallesi, İngiliz Pulu ile Postadan Geçmiş.-Edt. S. Sarantopoulos

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Smyrne, Türk Mahallesi, İngiliz Pulu ile Postadan Geçmiş.-Edt. S. Sarantopoulos

    TLSatıldı
  • smyrne, Rum Baskısı Kordon-Edt. S. Sarantopoulos

    Lot No: 372

    Lot: 372

    smyrne, Rum Baskısı Kordon-Edt. S. Sarantopoulos

    TLSatıldı
  • İstanbul Galata Civarı, Kule  ve Kayıklar

    Lot No: 373

    Lot: 373

    İstanbul Galata Civarı, Kule ve Kayıklar

    TLSatıldı
  • Constantinople Galata Kulesi ve Kayıklar, Pulu Düşük

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Constantinople Galata Kulesi ve Kayıklar, Pulu Düşük

    TLSatıldı
  • Constantinople Sarıyer Yeni Mahalle-Edt. Max Fruchtermann 1137, Foto Berggren

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Constantinople Sarıyer Yeni Mahalle-Edt. Max Fruchtermann 1137, Foto Berggren

    TLSatıldı
  • Constantinople Beyazıt Serasker Kapısı, Postadan Geçmiş. Pulu Düşük

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Constantinople Beyazıt Serasker Kapısı, Postadan Geçmiş. Pulu Düşük

    TLSatıldı
  • Constantinople büyükdere Sahili-Edt. Max Fruchtermann 399

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Constantinople büyükdere Sahili-Edt. Max Fruchtermann 399

    TLSatıldı
  • Constantinople Kağıthane Mesire Alanı, 1903 Tarihli, Fransız Levant Pullu

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Constantinople Kağıthane Mesire Alanı, 1903 Tarihli, Fransız Levant Pullu

    TLSatıldı
  • Constantinople Çemberlitaş, Sosyal Yaşam-Edt. Max Fruchtermann 1111, foto Abdullah

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Constantinople Çemberlitaş, Sosyal Yaşam-Edt. Max Fruchtermann 1111, foto Abdullah

    TLSatıldı
  • Constantinople Beykoz Sahili-Edt. Max Fruchtermann

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Constantinople Beykoz Sahili-Edt. Max Fruchtermann

    TLSatıldı
  • Constantinople Haliç Tersanesinin Süleymaniye'den Görünümü

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Constantinople Haliç Tersanesinin Süleymaniye'den Görünümü

    TLSatıldı
  • Constantinople Kadıköy Sahili 1909, Postadan Geçmiş.

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Constantinople Kadıköy Sahili 1909, Postadan Geçmiş.

    TLSatıldı
  • Constantinople Eyüp'te Sebil ve sosyal Yaşam, Fransız Levant Pullu-Edt. Max Fruchtermann 329

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Constantinople Eyüp'te Sebil ve sosyal Yaşam, Fransız Levant Pullu-Edt. Max Fruchtermann 329

    TLSatıldı
  • Constantinople Rumelihisarı

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Constantinople Rumelihisarı

    TLSatıldı
  • Constantinople Kağıthane  Mesire Alanında Kayıkçılar

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Constantinople Kağıthane Mesire Alanında Kayıkçılar

    TLSatıldı
  • Constantinople Prinkipo, Büyükada Calypso Oteli ve civarı, Kayıkçı

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Constantinople Prinkipo, Büyükada Calypso Oteli ve civarı, Kayıkçı

    TLSatıldı
  • Taşbaskı, Constantinople Divanyolu'nda Ayakkabı Boyayıcıları, Meslek-Edt. Max Fruchtermann 1366

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Taşbaskı, Constantinople Divanyolu'nda Ayakkabı Boyayıcıları, Meslek-Edt. Max Fruchtermann 1366

    TLSatıldı
  • Constantinople Galata Köprüsü Kayıklar-Edt. E. F. Rochat 132

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Constantinople Galata Köprüsü Kayıklar-Edt. E. F. Rochat 132

    TLSatıldı
  • Constantinople Kağıthane Mesire Alanı, Meslek Kayıkçılar-Edt. E. F. Rochat 27

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Constantinople Kağıthane Mesire Alanı, Meslek Kayıkçılar-Edt. E. F. Rochat 27

    TLSatıldı
  • Constantinople Galata Köprüsüne Yanaşan Gemiler, Sosyal Yaşam-Edt. M. Azikri 3

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Constantinople Galata Köprüsüne Yanaşan Gemiler, Sosyal Yaşam-Edt. M. Azikri 3

    TLSatıldı
  • Constantinople Haliç, Kırmızı Bayraklı, Yelkenliler-Edt. E. F. Rochat 1008

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Constantinople Haliç, Kırmızı Bayraklı, Yelkenliler-Edt. E. F. Rochat 1008

    TLSatıldı
  • Constantinople Kabristan'dan Haliç'e Bakış, Stereoskopik Kart

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Constantinople Kabristan'dan Haliç'e Bakış, Stereoskopik Kart

    TLSatıldı
  • Constantinople sirkeci Tren Garı İç Görünümü-Edt. JMF  424

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Constantinople sirkeci Tren Garı İç Görünümü-Edt. JMF 424

    TLSatıldı
  • Constantinople Tarabya Koyunda Yabancı İstasyon Gemileri

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Constantinople Tarabya Koyunda Yabancı İstasyon Gemileri

    TLSatıldı
  • Constantinople Eminönü ve Ayasofya, Meslek Kayıkçılar

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Constantinople Eminönü ve Ayasofya, Meslek Kayıkçılar

    TLSatıldı
  • Constantinople Haliç'ten Süleymaniye Camii Görünümü, Postadan Geçmiş.

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Constantinople Haliç'ten Süleymaniye Camii Görünümü, Postadan Geçmiş.

    TLSatıldı
  • İstanbul Dolmabahçe Camii ve sarayburnu, Albümden Çıkma-Trademark

    Lot No: 397

    Lot: 397

    İstanbul Dolmabahçe Camii ve sarayburnu, Albümden Çıkma-Trademark

    TLSatıldı
  • İstanbul Haliç'te Kayıkçılar, Süleymaniye camii

    Lot No: 398

    Lot: 398

    İstanbul Haliç'te Kayıkçılar, Süleymaniye camii

    TLSatıldı
  • Constantinople Valide Camii, Meslek  Kayıkçılar

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Constantinople Valide Camii, Meslek Kayıkçılar

    TLSatıldı
  • Constantinople Aya sofya ve Aya İrini Kiliseleri

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Constantinople Aya sofya ve Aya İrini Kiliseleri

    TLSatıldı
  • Constantinople Üsküdar, Önden Pullu-Edt. MJC

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Constantinople Üsküdar, Önden Pullu-Edt. MJC

    TLSatıldı
  • Constantinople Hipodrom, At Meydanında Dikilitaşlar-Tuck's Post Card

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Constantinople Hipodrom, At Meydanında Dikilitaşlar-Tuck's Post Card

    TLSatıldı
  • Constantinople Sirkeci ve Yeni camii-Edt. Lapina.

    Lot No: 403

    Lot: 403

    Constantinople Sirkeci ve Yeni camii-Edt. Lapina.

    TLSatıldı
  • Constantinople Haliç, Suluboya Çizimi Baskı Kart-Edt. E. F. Rochat 535

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Constantinople Haliç, Suluboya Çizimi Baskı Kart-Edt. E. F. Rochat 535

    TLSatıldı
  • Constantinople Türk Mahallesi-Edt. E. F. Rochat 563

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Constantinople Türk Mahallesi-Edt. E. F. Rochat 563

    TLSatıldı
  • Constantinople Anadolu Kavağında Macar Kalesi Görünümü

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Constantinople Anadolu Kavağında Macar Kalesi Görünümü

    TLSatıldı
  • Constantinople Kanlıca, Önden Pullu, 1903-Edt. Horticole de Therapia

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Constantinople Kanlıca, Önden Pullu, 1903-Edt. Horticole de Therapia

    TLSatıldı
  • Çanakkale Sahili, Sıhhiye ve Belediye Binası

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Çanakkale Sahili, Sıhhiye ve Belediye Binası

    TLSatıldı
  • Smyrne, İzmir Saaat Kulesi, Renklendirme, 1910-Edt. J. Molko

    Lot No: 409

    Lot: 409

    Smyrne, İzmir Saaat Kulesi, Renklendirme, 1910-Edt. J. Molko

    TLSatıldı
  • Smyrne, Aziz Policarp Türbesi, Önden Yazılı

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Smyrne, Aziz Policarp Türbesi, Önden Yazılı

    TLSatıldı
  • Smyrne, İzmir Limanının bir Görünümü-Edt. Zachariou & Koury

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Smyrne, İzmir Limanının bir Görünümü-Edt. Zachariou & Koury

    TLSatıldı
  • Smyrne İzmir Limanında Kayıklar, Sosyal Yaşam, Sonradan renklendirme-Edt. Zachariou & Koury

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Smyrne İzmir Limanında Kayıklar, Sosyal Yaşam, Sonradan renklendirme-Edt. Zachariou & Koury

    TLSatıldı
  • Taşbaskı, Constantinople Aksaray Pertev Valide Sultan Camii

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Taşbaskı, Constantinople Aksaray Pertev Valide Sultan Camii

    TLSatıldı
  • Smyrne, İzmir'de Tütün İşçileri Hatıra Pozu-Yahudi Editör Sabetay J. Cohen

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Smyrne, İzmir'de Tütün İşçileri Hatıra Pozu-Yahudi Editör Sabetay J. Cohen

    TLSatıldı
  • Constantinople Ayasofya, Osmanlı tipler, Postadan Geçmiş.-Edt. Lapina.

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Constantinople Ayasofya, Osmanlı tipler, Postadan Geçmiş.-Edt. Lapina.

    TLSatıldı
  • 1930'lar. Gazi Mustafa Kemal Mektebi  Talebeleri ve Muallimlerinin Senesonu Hatıra Pozları

    Lot No: 416

    Lot: 416

    1930'lar. Gazi Mustafa Kemal Mektebi Talebeleri ve Muallimlerinin Senesonu Hatıra Pozları

    TLSatıldı
  • 2 Temmuz 1927 Tarihli Fotoğraf, Toplulul Modern Binalar Önünde Poz Vermektedir.

    Lot No: 417

    Lot: 417

    2 Temmuz 1927 Tarihli Fotoğraf, Toplulul Modern Binalar Önünde Poz Vermektedir.

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeniiçeri Kıyafeti ile Verdiği Poz-1914 yılında Bulgar Dışişleri Bakanlığı, Askeri Kulüpte, kostümlü bir balo tertip etmiş, ülkede bulunan yabancı devlet temsilcileri de davet edilmişti. Atatürk de o baloda yeniçeri kıyafeti giydi.

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeniiçeri Kıyafeti ile Verdiği Poz-1914 yılında Bulgar Dışişleri Bakanlığı, Askeri Kulüpte, kostümlü bir balo tertip etmiş, ülkede bulunan yabancı devlet temsilcileri de davet edilmişti. Atatürk de o baloda yeniçeri kıyafeti giydi.

    TLSatıldı
  • Mareşal Mustafa Kemal Atatürk

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Mareşal Mustafa Kemal Atatürk

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal İran Şahı Pehleviyi Ağırlarken, Otomobilde Çektirdikleri Pozları. Dönem Baskısı

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Mustafa Kemal İran Şahı Pehleviyi Ağırlarken, Otomobilde Çektirdikleri Pozları. Dönem Baskısı

    TLSatıldı
  • Milli Şefimiz İsmet İnönü, Haliyle

    Lot No: 421

    Lot: 421

    Milli Şefimiz İsmet İnönü, Haliyle

    TLSatıldı
  • Çelenk İçerisinde Mustafa Kemal Atatürk Fotoğrafı ve Altında Geçnliğe Hitabesinin Giriş Kısmı Kırmızı Fon Üzerinde, Yorgun, Kenarlarda Hafif Yumuşama Mevcut

    Lot No: 422

    Lot: 422

    Çelenk İçerisinde Mustafa Kemal Atatürk Fotoğrafı ve Altında Geçnliğe Hitabesinin Giriş Kısmı Kırmızı Fon Üzerinde, Yorgun, Kenarlarda Hafif Yumuşama Mevcut

    TLSatıldı
  • Müdafaa-i Milliye Cemiyeti Kartı, Lekeli, Haliyle

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Müdafaa-i Milliye Cemiyeti Kartı, Lekeli, Haliyle

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk Manevralarda Nurettin Paşa ile Beraber, Albümden Çıkma, Yorgun, Dönem Baskısı-12 x 16 cm.

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Mustafa Kemal Atatürk Manevralarda Nurettin Paşa ile Beraber, Albümden Çıkma, Yorgun, Dönem Baskısı-12 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk, Dönem Baskısı-21 x 13 cm.

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Mustafa Kemal Atatürk, Dönem Baskısı-21 x 13 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Havacılık Tarihi, vecihi Hürkuş İnöünü Havaalanında Tayyaresi Önünde Poz verirken, 1937 Tarihli Foto-Vecihi Hürkuş, Türk savaş pilotu, havacılık mühendisi ve havacılık öncüsüdür. Türkiye'nin ilk uçağı VECİHİ K-VI'yı inşa etmiş ve ülkenin ilk sivil uçuş okulunu kurmuştur. 

6 x 9 cm.

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Türk Havacılık Tarihi, vecihi Hürkuş İnöünü Havaalanında Tayyaresi Önünde Poz verirken, 1937 Tarihli Foto-Vecihi Hürkuş, Türk savaş pilotu, havacılık mühendisi ve havacılık öncüsüdür. Türkiye'nin ilk uçağı VECİHİ K-VI'yı inşa etmiş ve ülkenin ilk sivil uçuş okulunu kurmuştur. 6 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Türkiye iş Bankası, Mustafa Kemal Atatürk Görselli Çek ile 2 Adet Osmanlıca Samsun Şubesi Makbuz Senedi

    Lot No: 427

    Lot: 427

    Finans Tarihi, Türkiye iş Bankası, Mustafa Kemal Atatürk Görselli Çek ile 2 Adet Osmanlıca Samsun Şubesi Makbuz Senedi

    TLSatıldı
  • Filistin Halkı ile Dayanışma 29.11.1981 İlk Gün Zarfı

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Filistin Halkı ile Dayanışma 29.11.1981 İlk Gün Zarfı

    TLSatıldı
  • Üsküdar'da III. Selim İlk Okulu Talebeleri Yıl Sonu Hatıra Pozunda

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Üsküdar'da III. Selim İlk Okulu Talebeleri Yıl Sonu Hatıra Pozunda

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi Türkiye İş Bankası Antetli Zarf ve Mektup.-Zarf: Banque D'affaires de Turquie Antetli
Mektup: Türkiye İş Bankası Uşak Şubesi Antetli, 1937 Delgeç ile Delinmiştir.

    Lot No: 430

    Lot: 430

    Finans Tarihi Türkiye İş Bankası Antetli Zarf ve Mektup.-Zarf: Banque D'affaires de Turquie Antetli Mektup: Türkiye İş Bankası Uşak Şubesi Antetli, 1937 Delgeç ile Delinmiştir.

    TLSatıldı
  • American Express, Atina Ziyaret  Sezon Kitapçığı, Ulaşım Yolları Çeşitleri, 14-18-24 Günlük Seyahat Programları, Kısa ve Uzun Seyahatlerde Gezilecek ve Görülecek antik Eserler ve Şehirlerin Listeli Olduğu Seyahat Broşürü, Kapağı Kopuktur.

    Lot No: 431

    Lot: 431

    American Express, Atina Ziyaret Sezon Kitapçığı, Ulaşım Yolları Çeşitleri, 14-18-24 Günlük Seyahat Programları, Kısa ve Uzun Seyahatlerde Gezilecek ve Görülecek antik Eserler ve Şehirlerin Listeli Olduğu Seyahat Broşürü, Kapağı Kopuktur.

    TLSatıldı
  • Sanayi Tarihi, 10 Adet Sokoni-Vakum Yağ ve Petrol Ürünleri Şirketine Ait Doküman, Lot-Sokoni Vakum Oyl Kompani İnk. Antetli1950
Imperial Kemaikal Insdıstries (Levant) Limited Şirketi İZMİR ŞUBESİ Antetli 1931
Sokoni - Vakum Petrol A. O. İstanbul Antetli Zarf
Sokoni-Vakum Korporeyşın İzmir Antetli (x2)
--- Taşıma İrsaliyeleri ---
Standard Oil Company Of New York Antetli (x3)
Inner Station Transfer - Seyahat İrsaliyesi Belgesi
Standard Oyl Kompani ov Nev York

    Lot No: 432

    Lot: 432

    Sanayi Tarihi, 10 Adet Sokoni-Vakum Yağ ve Petrol Ürünleri Şirketine Ait Doküman, Lot-Sokoni Vakum Oyl Kompani İnk. Antetli1950 Imperial Kemaikal Insdıstries (Levant) Limited Şirketi İZMİR ŞUBESİ Antetli 1931 Sokoni - Vakum Petrol A. O. İstanbul Antetli Zarf Sokoni-Vakum Korporeyşın İzmir Antetli (x2) --- Taşıma İrsaliyeleri --- Standard Oil Company Of New York Antetli (x3) Inner Station Transfer - Seyahat İrsaliyesi Belgesi Standard Oyl Kompani ov Nev York

    TLSatıldı
  • Hidiv Kasrı Çubuklu - İstanbul, Çelik Gülersoy, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, 15 s.-E. Şulman Türkiye'de Birinci Yazı Makineleri Şiridi ve Kopya Kağıdı Fabrikası, Galata

    Lot No: 433

    Lot: 433

    Hidiv Kasrı Çubuklu - İstanbul, Çelik Gülersoy, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, 15 s.-E. Şulman Türkiye'de Birinci Yazı Makineleri Şiridi ve Kopya Kağıdı Fabrikası, Galata

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Tayyare Kopya Kağıdı, 1930'lar.-E. Şulman Türkiye'de Birinci Yazı Makineleri Şiridi ve Kopya Kağıdı Fabrikası, Galata

    Lot No: 434

    Lot: 434

    Eğitim Tarihi, Tayyare Kopya Kağıdı, 1930'lar.-E. Şulman Türkiye'de Birinci Yazı Makineleri Şiridi ve Kopya Kağıdı Fabrikası, Galata

    TLSatıldı
  • Londra Brixton Maison S. Georges Fotoğrafhanesi Kaşeli ve orijinal mühürlü Hindu Geleneksel Kıyafetli Fantezi foto

    Lot No: 435

    Lot: 435

    Londra Brixton Maison S. Georges Fotoğrafhanesi Kaşeli ve orijinal mühürlü Hindu Geleneksel Kıyafetli Fantezi foto

    TLSatıldı
  • Almanya Hamburg'da Fransızlardan Satın Alınan 8 Nisan 1934'te Yeni Adı ile Heim Godenwind Gemisinin Tersanede Denize İndirilme Hatırası.

    Lot No: 436

    Lot: 436

    Almanya Hamburg'da Fransızlardan Satın Alınan 8 Nisan 1934'te Yeni Adı ile Heim Godenwind Gemisinin Tersanede Denize İndirilme Hatırası.

    TLSatıldı
  • İngiltere Brixham Limanı Görünümü-Tuck's Post Card

    Lot No: 437

    Lot: 437

    İngiltere Brixham Limanı Görünümü-Tuck's Post Card

    TLSatıldı
  • Rotterdam, Lutheran Cemaatine Ait Kilise. Belçika baskı-1940 yılında Rotterdam'ın bombalanması sırasında yıkıldı.

    Lot No: 438

    Lot: 438

    Rotterdam, Lutheran Cemaatine Ait Kilise. Belçika baskı-1940 yılında Rotterdam'ın bombalanması sırasında yıkıldı.

    TLSatıldı
  • New York Şehrine ait 6 Adet Kartpostal Lotu-New York 5. Cadde ve 42. Cadde Köşesindeki Kütüphane Binası, Eski Tip Amerikan Otomobilleri, Sosyal Yaşam New York Rockefeller Binası Görünümü New York Empire State Gökdeleni New York Times Square New York Times Square Gece Görünümü, E. Galoway damgalı New York Özgürlük Abidesi

    Lot No: 439

    Lot: 439

    New York Şehrine ait 6 Adet Kartpostal Lotu-New York 5. Cadde ve 42. Cadde Köşesindeki Kütüphane Binası, Eski Tip Amerikan Otomobilleri, Sosyal Yaşam New York Rockefeller Binası Görünümü New York Empire State Gökdeleni New York Times Square New York Times Square Gece Görünümü, E. Galoway damgalı New York Özgürlük Abidesi

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Meşhur Tiyatrocu Gordon Bell Islak İmzalı, Chester Royal Tiyatrosunda Oynanacak Oyunu Görselli İlan Kartı-15 x 10 cm.

    Lot No: 440

    Lot: 440

    Tiyatro Tarihi, Meşhur Tiyatrocu Gordon Bell Islak İmzalı, Chester Royal Tiyatrosunda Oynanacak Oyunu Görselli İlan Kartı-15 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Meşhur Tiyatrocu Neena Harvey Görselli, Chester Royalty Tiyatrosunda Oynanacak White Cargo ve Pygmalion Oyunları İlan Kartı

    Lot No: 441

    Lot: 441

    Tiyatro Tarihi, Meşhur Tiyatrocu Neena Harvey Görselli, Chester Royalty Tiyatrosunda Oynanacak White Cargo ve Pygmalion Oyunları İlan Kartı

    TLSatıldı
  • İngiliz Vivian Hereford Fotoğrafhanesi Kaşeli ve Ön Yüzü Fotoğrafhane imzalı Bir Kadın Fotosu-17 x 12 cm.

    Lot No: 442

    Lot: 442

    İngiliz Vivian Hereford Fotoğrafhanesi Kaşeli ve Ön Yüzü Fotoğrafhane imzalı Bir Kadın Fotosu-17 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Nottingham Royal Tiyatrosu Once Upon a Crime Oyunu Program ve Oyuncu Kadrosu, Katlanır

    Lot No: 443

    Lot: 443

    Tiyatro Tarihi, Nottingham Royal Tiyatrosu Once Upon a Crime Oyunu Program ve Oyuncu Kadrosu, Katlanır

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, 1936 Tarihli Winterset Filmi Oyuncularını ve Hikayesini Tanıtır El Broşürü, İçi Sanatçı Tarafından Kendi El Yazısıyla Yazılıdır. Katlanır

    Lot No: 444

    Lot: 444

    Sinema Tarihi, 1936 Tarihli Winterset Filmi Oyuncularını ve Hikayesini Tanıtır El Broşürü, İçi Sanatçı Tarafından Kendi El Yazısıyla Yazılıdır. Katlanır

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Croydon Ashcroft Tiyatrosunda Oynana Aladdin Oyunu Broşürü, İçi Tiyatrosu George Lacy Tarafından İthaf ve İmzalı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder Broşür, 24 s.

    Lot No: 445

    Lot: 445

    Tiyatro Tarihi, Croydon Ashcroft Tiyatrosunda Oynana Aladdin Oyunu Broşürü, İçi Tiyatrosu George Lacy Tarafından İthaf ve İmzalı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder Broşür, 24 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro, East Riding of Yorkshire'da Bulunan Hull New Theatre (Tiyatrosunda) Oynanacak Peace Comes To Peckman Oyunu Programı, 12 s.

    Lot No: 446

    Lot: 446

    Tiyatro, East Riding of Yorkshire'da Bulunan Hull New Theatre (Tiyatrosunda) Oynanacak Peace Comes To Peckman Oyunu Programı, 12 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Portsmouth Kings Theatre (Tiyatrosunda) Oynanacak My Wifes Uncle Oyunu Programı, 8 s.

    Lot No: 447

    Lot: 447

    Tiyatro Tarihi, Portsmouth Kings Theatre (Tiyatrosunda) Oynanacak My Wifes Uncle Oyunu Programı, 8 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro tarihi, Lambeth Kentinde Yer Alan Streatham Hill Theatre (Tiyatrosunda) Yer Alacak Me and My Girl Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder, 8 s.

    Lot No: 448

    Lot: 448

    Tiyatro tarihi, Lambeth Kentinde Yer Alan Streatham Hill Theatre (Tiyatrosunda) Yer Alacak Me and My Girl Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder, 8 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Liverpool The Royal Court Theatre (tiyatrosunda) Oynanan The Merry Widow Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder, 4 s.

    Lot No: 449

    Lot: 449

    Tiyatro Tarihi, Liverpool The Royal Court Theatre (tiyatrosunda) Oynanan The Merry Widow Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır ve Perdeleri Tarif Eder, 4 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Vaudeville Theatre (Tiyatrosunda) 1962 Yılında Oynanmaya Başlayan Chips with Everything Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır, 12 sayfa. Sinema tarihinde ileriki yıllarda önemli yer sahibi olacak Frank Finlay, John Hurt gibi önemli isimlerin kariyerleri başında yer aldıkları, bir onbaşının hayat hikayesini anlatan önemli bir tiyatro oyunudur.-Ünlü İngiliz senarist Arnold Wesker tarafından yazılmılştır. Oyunun ilk gösteriminin tanıtım broşürüdür.

    Lot No: 450

    Lot: 450

    Tiyatro Tarihi, Vaudeville Theatre (Tiyatrosunda) 1962 Yılında Oynanmaya Başlayan Chips with Everything Oyunu Programı, Oyuncu Kadrosunu Tanıtır, 12 sayfa. Sinema tarihinde ileriki yıllarda önemli yer sahibi olacak Frank Finlay, John Hurt gibi önemli isimlerin kariyerleri başında yer aldıkları, bir onbaşının hayat hikayesini anlatan önemli bir tiyatro oyunudur.-Ünlü İngiliz senarist Arnold Wesker tarafından yazılmılştır. Oyunun ilk gösteriminin tanıtım broşürüdür.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Cambridge Tiyatrosunda Warner Bros Stüdyosu Tarafından Dünya Premiyeri Olarak Yayınlanacak Anthony Adverse Filmi Katlanır Broşürü, İçinde Büyük Boy Poster Mevcuttur.-Poster: 38 x 52 cm.

    Lot No: 451

    Lot: 451

    Tiyatro Tarihi, Cambridge Tiyatrosunda Warner Bros Stüdyosu Tarafından Dünya Premiyeri Olarak Yayınlanacak Anthony Adverse Filmi Katlanır Broşürü, İçinde Büyük Boy Poster Mevcuttur.-Poster: 38 x 52 cm.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Londra'da Yer Alan Foyle Galerisi'nde Mildred Shingler ve Kathleen Shingler Tabloları Resim Sergisi Kitapçığı, 1945 Tarihli, 4 s.

    Lot No: 452

    Lot: 452

    Sanat Tarihi, Londra'da Yer Alan Foyle Galerisi'nde Mildred Shingler ve Kathleen Shingler Tabloları Resim Sergisi Kitapçığı, 1945 Tarihli, 4 s.

    TLSatıldı
  • İngiliz Mamulu Darwins Ltd Mıknatısları Broşürü, Mıknatıs Teknik Bilgileri, Manyetik Şemasını İçerir. Lot Dahilinde Muhtelif Kapasitörler, Şaseler, Vericiler vb. kullanılacak Ekipman ile Fiyat Listesi Mevcuttur.

    Lot No: 453

    Lot: 453

    İngiliz Mamulu Darwins Ltd Mıknatısları Broşürü, Mıknatıs Teknik Bilgileri, Manyetik Şemasını İçerir. Lot Dahilinde Muhtelif Kapasitörler, Şaseler, Vericiler vb. kullanılacak Ekipman ile Fiyat Listesi Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, King's Theatre Hammersmith, Donald Wolfit Season, 24 Ağustos - 12 Aralık 1953 Arası Oynayacak Tiyatro Oyunu Program Kitapçığı-King's Theatre Londra Şehrinin Batısında Hammersmith Yolunda bulunmaktadır. Ünlü oyuncu ve menajer Donald Wolfit 1902-1968 yılları arasında yaşamıştır.

    Lot No: 454

    Lot: 454

    Tiyatro Tarihi, King's Theatre Hammersmith, Donald Wolfit Season, 24 Ağustos - 12 Aralık 1953 Arası Oynayacak Tiyatro Oyunu Program Kitapçığı-King's Theatre Londra Şehrinin Batısında Hammersmith Yolunda bulunmaktadır. Ünlü oyuncu ve menajer Donald Wolfit 1902-1968 yılları arasında yaşamıştır.

    TLSatıldı
  • Nafia Vekaleti Devlet Demiryolları ve Limanları şletme Umum Müdürlüğü, TCDD,

    Lot No: 455

    Lot: 455

    Nafia Vekaleti Devlet Demiryolları ve Limanları şletme Umum Müdürlüğü, TCDD,

    TLSatıldı
  • Chas Pfizer & co., INC 100 Hisse, 14 24 58 CMB Perfin-Üzeri Delinmiştiir.

    Lot No: 456

    Lot: 456

    Chas Pfizer & co., INC 100 Hisse, 14 24 58 CMB Perfin-Üzeri Delinmiştiir.

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Münakalat Vekaleti ve Devlet Demiryolları Genel İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, Seri A, (2 Hisse İçin 10 Lira)-Lot dahilinde Hisse Senedi Geçici Belgesi, Raybank TAŞ. Umum Müdürlüğü Hissedar servisi Antetli 3 Yazışma, 2 Yazışma Sureti de Mevcuttur.

    Lot No: 457

    Lot: 457

    Finans Tarihi, Münakalat Vekaleti ve Devlet Demiryolları Genel İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, Seri A, (2 Hisse İçin 10 Lira)-Lot dahilinde Hisse Senedi Geçici Belgesi, Raybank TAŞ. Umum Müdürlüğü Hissedar servisi Antetli 3 Yazışma, 2 Yazışma Sureti de Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Münakalat Vekaleti ve Devlet Demiryolları Genel İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, Seri A, (2 Hisse İçin 10 Lira) 4 Adet Suret-Lot dahilinde 4 Adet Hisse Senedi Sureti, ve Adet 2 Yazışma Mevcuttur.

    Lot No: 458

    Lot: 458

    Finans Tarihi, Münakalat Vekaleti ve Devlet Demiryolları Genel İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, Seri A, (2 Hisse İçin 10 Lira) 4 Adet Suret-Lot dahilinde 4 Adet Hisse Senedi Sureti, ve Adet 2 Yazışma Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Geçmiş Zamanda Şişli, Kentbank, Nezih Başgelen, 22 sayfa

    Lot No: 459

    Lot: 459

    Geçmiş Zamanda Şişli, Kentbank, Nezih Başgelen, 22 sayfa

    TLSatıldı
  • Demiryolu, TCDD Demiryolu Haritası, Mikyas 1:200:000, Tanzim Eden Yol Dairesi, Yapan: Muzaffer Akyiğit, TCDD Matbaası İzmir 1975, Harita. TCDD' nin İşletmekte Olduğu  Şebekesi ve İstasyonları. Demiryolu Rotaları Renklendirilmiş ve Tüm İstasyon İsimleri Mevcuttur.Ömer Mumcuoğlu Kaşeli-Kapak Baskısı Ankara'da Ocak  1975'te Basılmış Olup Mikyası 1:2.000.000, Başkan Ömer Mumcuoğlu Kaşeli

    Lot No: 460

    Lot: 460

    Demiryolu, TCDD Demiryolu Haritası, Mikyas 1:200:000, Tanzim Eden Yol Dairesi, Yapan: Muzaffer Akyiğit, TCDD Matbaası İzmir 1975, Harita. TCDD' nin İşletmekte Olduğu Şebekesi ve İstasyonları. Demiryolu Rotaları Renklendirilmiş ve Tüm İstasyon İsimleri Mevcuttur.Ömer Mumcuoğlu Kaşeli-Kapak Baskısı Ankara'da Ocak 1975'te Basılmış Olup Mikyası 1:2.000.000, Başkan Ömer Mumcuoğlu Kaşeli

    TLSatıldı
  • Çizgi Roman, SUPERMAN, Tekofset, 1-55 Sıralı, Haftalık Gençlik Dergisi, 10-15-40 TL'lik Seri, 1980, (Son 2 Sayı 1981), Tamamı Çil Kondisyondadır.

    Lot No: 461

    Lot: 461

    Çizgi Roman, SUPERMAN, Tekofset, 1-55 Sıralı, Haftalık Gençlik Dergisi, 10-15-40 TL'lik Seri, 1980, (Son 2 Sayı 1981), Tamamı Çil Kondisyondadır.

    TLSatıldı