Lot: 1

Current Price: 50 TL Starting Bid: 50 TL Estimated: TL Losing Winning

Bir dedektifin müşterisi için hazırladığı daktilo bilgi notu.

A4 kâğıdın yarısına daktilo edilmiş. İsmail Bey'e hitaben yazılmış, tarihsiz.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Bir dedektifin müşterisi için hazırladığı daktilo bilgi notu.-A4 kâğıdın yarısına daktilo edilmiş. İsmail Bey'e hitaben yazılmış, tarihsiz.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Bir dedektifin müşterisi için hazırladığı daktilo bilgi notu.-A4 kâğıdın yarısına daktilo edilmiş. İsmail Bey'e hitaben yazılmış, tarihsiz.

    TLSold
  • İzmir'de bulunan Morrison-Knudsen Company Inc şirketine ait İş Şahadetnâmesi, Work Certificate.-Bekir Işık adlı Türk işçinin bilgilerini içeren 1962 tarihli evrak.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    İzmir'de bulunan Morrison-Knudsen Company Inc şirketine ait İş Şahadetnâmesi, Work Certificate.-Bekir Işık adlı Türk işçinin bilgilerini içeren 1962 tarihli evrak.

    TLSold
  • Ali Usta Kollektif Ortaklığı Hüseyin Tolga ve Kardeşleri - İzmir antetli Osmanlıca mektup.-Muhtemel ortaklardan Osman Tolga tarafından 24.12.1955'de Mustafa Bey'e hitaben yazılmış. A5 boyutunda.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ali Usta Kollektif Ortaklığı Hüseyin Tolga ve Kardeşleri - İzmir antetli Osmanlıca mektup.-Muhtemel ortaklardan Osman Tolga tarafından 24.12.1955'de Mustafa Bey'e hitaben yazılmış. A5 boyutunda.

    TLSold
  • İzmir Vilâyeti Kemalpaşa Kazası Hükümet Tabipliği antetli sağlık raporu.-23/8/1937 tarihinde okula başlayacak öğrenci için verilmiş.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    İzmir Vilâyeti Kemalpaşa Kazası Hükümet Tabipliği antetli sağlık raporu.-23/8/1937 tarihinde okula başlayacak öğrenci için verilmiş.

    TLSold
  • İtalyan Fabbrica Nazionale d'Armi (Ulusal Silah Fabrikası) genel müdürü tarafından İzmirli Tüccar Paul Micalef'e gönderilmiş yazı.-Milano Silah Fuarı'ndaki tanışmadan memnuniyeti ve iş yapma arzusunu bildiren antetli mektup ve zarf. 8 Mayıs 1953 tarihli.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    İtalyan Fabbrica Nazionale d'Armi (Ulusal Silah Fabrikası) genel müdürü tarafından İzmirli Tüccar Paul Micalef'e gönderilmiş yazı.-Milano Silah Fuarı'ndaki tanışmadan memnuniyeti ve iş yapma arzusunu bildiren antetli mektup ve zarf. 8 Mayıs 1953 tarihli.

    TLSold
  • Barut ve av malzemesi satıcısı Kemal Oytunalp'e ait iki kartvizit ve bir antetli not kâğıdı.-1952 tarihli belgelerde silah ve mühimmat sipariş notu vardır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Barut ve av malzemesi satıcısı Kemal Oytunalp'e ait iki kartvizit ve bir antetli not kâğıdı.-1952 tarihli belgelerde silah ve mühimmat sipariş notu vardır.

    TLSold
  • Publications Nouvelles Hachette yayınevine ait yeni yayınları bildirir katalog. 15 Haziran 1911 tarihli.-Dört sayfa, 15,5x21,5 cm. ebadında. Son sayfada Felix Sartiaux'un yazdığı "d'Asie Mineure- Küçük Asya" kitabının tanıtımı da mevcut.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Publications Nouvelles Hachette yayınevine ait yeni yayınları bildirir katalog. 15 Haziran 1911 tarihli.-Dört sayfa, 15,5x21,5 cm. ebadında. Son sayfada Felix Sartiaux'un yazdığı "d'Asie Mineure- Küçük Asya" kitabının tanıtımı da mevcut.

    TLSold
  • Evkaf İdaresi veznesine teslim edilen paralara ait makbuz. 16 Eylül 1936 tarihli.-20x15 cm. ebadında, damga pullu, mühürlü, imzalı.Sağ üst köşesinde ufak bir kopuk var.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Evkaf İdaresi veznesine teslim edilen paralara ait makbuz. 16 Eylül 1936 tarihli.-20x15 cm. ebadında, damga pullu, mühürlü, imzalı.Sağ üst köşesinde ufak bir kopuk var.

    TLSold
  • Faik Sabri Duran'ın yazdığı "Coğrafyada İlk Adım" kitabının tanıtım kartoneti.-Kenarları yorgun.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Faik Sabri Duran'ın yazdığı "Coğrafyada İlk Adım" kitabının tanıtım kartoneti.-Kenarları yorgun.

    TLSold
  • İzmir Karataş Lisesi haftalık ders programını öğretmene bildirme çizelgesi.-1994 tarihli, mühürlü, imzalı

    Lot No: 10

    Lot: 10

    İzmir Karataş Lisesi haftalık ders programını öğretmene bildirme çizelgesi.-1994 tarihli, mühürlü, imzalı

    TLSold
  • Yapı ve Kredi Bankası "Araştırma ve Müracaat Kütüphanesi" Kütüphane Rehberi, 1975.-Dört sayfa, son sayfada kütüphane krokisi mevcuttur.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Yapı ve Kredi Bankası "Araştırma ve Müracaat Kütüphanesi" Kütüphane Rehberi, 1975.-Dört sayfa, son sayfada kütüphane krokisi mevcuttur.

    TLSold
  • Tire Urayı (Belediyesi) Çiçek Aşısı Kâğıdı. -4/9/1947 tarihli, mühürlü ve imzalı.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Tire Urayı (Belediyesi) Çiçek Aşısı Kâğıdı. -4/9/1947 tarihli, mühürlü ve imzalı.

    TLSold
  • Ergun Hiçyılmaz'ın bir dergi sayfasına yazdığı şiir.-8 Mart 1998 tarihli.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Ergun Hiçyılmaz'ın bir dergi sayfasına yazdığı şiir.-8 Mart 1998 tarihli.

    TLSold
  • İzmir "General Library"ye gönderilmiş Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart antetli zarf, 1961 tarihli.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    İzmir "General Library"ye gönderilmiş Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft Stuttgart antetli zarf, 1961 tarihli.

    TLSold
  • Polaroid firmasının 1984 İzmir Enternasyonel Fuarı için hazırladığı tanıtım broşürü. -Dört sayfa, tanıtım kısmının haricinde, iki makinenin Polaroid Viva ve Polaroid Model 630) tanıtımı ile İzmir bölge satıcıları listesini içeriri.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Polaroid firmasının 1984 İzmir Enternasyonel Fuarı için hazırladığı tanıtım broşürü. -Dört sayfa, tanıtım kısmının haricinde, iki makinenin Polaroid Viva ve Polaroid Model 630) tanıtımı ile İzmir bölge satıcıları listesini içeriri.

    TLSold
  • Osmanlı Bankası alacak kayıt makbuzu, 1953 tarihli.-Hanım Çiftliği'nin sahibi İzmirli tüccar, tütün üreticisi İbrahim Hazım Payzın namına hazırlanmış, damga pullu, mühürlü, imzalı.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Bankası alacak kayıt makbuzu, 1953 tarihli.-Hanım Çiftliği'nin sahibi İzmirli tüccar, tütün üreticisi İbrahim Hazım Payzın namına hazırlanmış, damga pullu, mühürlü, imzalı.

    TLSold
  • USA Department of the Army tarafından Çiğli/İzmir'de Türk astsubaya verilen eğitim bitirme sertifikası. 1950'ler.-İki Amerikalı subayca imzalı.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    USA Department of the Army tarafından Çiğli/İzmir'de Türk astsubaya verilen eğitim bitirme sertifikası. 1950'ler.-İki Amerikalı subayca imzalı.

    TLSold
  • İzmirli ihracatçı Mehmet Beşikçioğlu'na ait antetli kâğıt.-Çift alfabeli.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    İzmirli ihracatçı Mehmet Beşikçioğlu'na ait antetli kâğıt.-Çift alfabeli.

    TLSold
  • İzmir Sicilli Ticaret Memurluğu için hazırlanmış ticaret unvanı onay belgesi, 29/1/1952 tarihli.-Damga pullu, mühürlü, imzalı.Yevmiye makbuzu ile beraber.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    İzmir Sicilli Ticaret Memurluğu için hazırlanmış ticaret unvanı onay belgesi, 29/1/1952 tarihli.-Damga pullu, mühürlü, imzalı.Yevmiye makbuzu ile beraber.

    TLSold
  • Nezih Ulagay ve İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayii ilaç üretim bandında çalışan işçiler.-Foto T.A.P. Türk Ajans Press kaşeli. 18x24 cm. ebadında.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Nezih Ulagay ve İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayii ilaç üretim bandında çalışan işçiler.-Foto T.A.P. Türk Ajans Press kaşeli. 18x24 cm. ebadında.

    TLSold
  • Nezih Ulagay ve İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayii ilaç paketleme bandında çalışan işçiler.-Foto T.A.P. Türk Ajans Press kaşeli. 18x24 cm. ebadında.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Nezih Ulagay ve İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayii ilaç paketleme bandında çalışan işçiler.-Foto T.A.P. Türk Ajans Press kaşeli. 18x24 cm. ebadında.

    TLSold
  • Maliye Bakanlığı Başdurak Vergi Dairesi Yoklama Fişi, 7/2/1952 tarihli.-Evraka ek olarak 16/11/1951 tarihli takvim yaprağına notlar alınmış.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Maliye Bakanlığı Başdurak Vergi Dairesi Yoklama Fişi, 7/2/1952 tarihli.-Evraka ek olarak 16/11/1951 tarihli takvim yaprağına notlar alınmış.

    TLSold
  • Hayat Mecmuası antetli zarf, 25/8/1977 tarihli.-Matbaacı Vasıf Meti'ye gönderilmiş. Zarfta Hayat Neşriyat'ın yayımladığı tüm dergilerin logoları mevcuttur.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Hayat Mecmuası antetli zarf, 25/8/1977 tarihli.-Matbaacı Vasıf Meti'ye gönderilmiş. Zarfta Hayat Neşriyat'ın yayımladığı tüm dergilerin logoları mevcuttur.

    TLSold
  • 1939 Enternasyonal İzmir Fuarı Hatırası: Manastır Türküsü/ Sadeddin Kaynak. -Tek yaprak, arka sayfasında söz ve notaları mevcut. Basım yeri: Şamlı İskender Kutman.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    1939 Enternasyonal İzmir Fuarı Hatırası: Manastır Türküsü/ Sadeddin Kaynak. -Tek yaprak, arka sayfasında söz ve notaları mevcut. Basım yeri: Şamlı İskender Kutman.

    TLSold
  • Orta-Doğu Ticaret Kollektif Şirketi reklâmı. Şanplast yara bandı reklâmı ile beraber.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Orta-Doğu Ticaret Kollektif Şirketi reklâmı. Şanplast yara bandı reklâmı ile beraber.

    TLSold
  • 55. İzmir Enternasyonal Fuarı İngilizce tanıtım broşürü, 1986.-Dört yaprak, renkli baskı, fotoğraflı ve krokili.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    55. İzmir Enternasyonal Fuarı İngilizce tanıtım broşürü, 1986.-Dört yaprak, renkli baskı, fotoğraflı ve krokili.

    TLSold
  • Calcium Sandoz reklâm kartı.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Calcium Sandoz reklâm kartı.

    TLSold
  • Vibrocil Damla reklâm kartı.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Vibrocil Damla reklâm kartı.

    TLSold
  • Matbaa Mürekkepleri Ld. Türk Şirketi antetli kâğıt, 1930'lar.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Matbaa Mürekkepleri Ld. Türk Şirketi antetli kâğıt, 1930'lar.

    TLSold
  • Tarihçi Cemal Kutay nâmına hazırlanmış üç kısımlı posta çeki, boş.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Tarihçi Cemal Kutay nâmına hazırlanmış üç kısımlı posta çeki, boş.

    TLSold
  • Erzincan Millî Kütüphâne Kitap Fişi, boş. -Arkasına Türk Edebiyatı'nın bugünkü durumuyla ilgili Osmanlıca not alınmış. Ufak kopuklar mevcut.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Erzincan Millî Kütüphâne Kitap Fişi, boş. -Arkasına Türk Edebiyatı'nın bugünkü durumuyla ilgili Osmanlıca not alınmış. Ufak kopuklar mevcut.

    TLSold
  • İzmir Elektrik Teknisyenleri Derneği antetli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na hitaben yazılmış üç sayfalık değerlendirme notu, 23/12/1967 tarihli.-Elektrik iç tesisat işlerinde serbest çalışacaklara ait yönetmelik taslağına dair dernek üyelerinin değerlendirmelerini ve tekliflerini içerir not.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    İzmir Elektrik Teknisyenleri Derneği antetli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na hitaben yazılmış üç sayfalık değerlendirme notu, 23/12/1967 tarihli.-Elektrik iç tesisat işlerinde serbest çalışacaklara ait yönetmelik taslağına dair dernek üyelerinin değerlendirmelerini ve tekliflerini içerir not.

    TLSold
  • TDK tarafından Prof. Dr. Refia Şemin'e gönderilmiş değerlendirme talep mektubu, 20/5/1974 tarihli, Ömer Asım Aksoy'un matbu imzasıyla-Yeni hazırlanan "Eğitim Terimleri Sözlüğü" için eleştirel bir değerlendirme talep eden mektup.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    TDK tarafından Prof. Dr. Refia Şemin'e gönderilmiş değerlendirme talep mektubu, 20/5/1974 tarihli, Ömer Asım Aksoy'un matbu imzasıyla-Yeni hazırlanan "Eğitim Terimleri Sözlüğü" için eleştirel bir değerlendirme talep eden mektup.

    TLSold
  • İzmir Belediyesi ESHOT Umum Müdürlüğü elektrik makbuzu, 1957 tarihli.-Damga pullu, imzalı, tahsil edildi kaşeli.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    İzmir Belediyesi ESHOT Umum Müdürlüğü elektrik makbuzu, 1957 tarihli.-Damga pullu, imzalı, tahsil edildi kaşeli.

    TLSold
  • T.T.K. Kütüphânesi Kitap İsteme Fişi, 29/11/1950 tarihli.-Arkasında şahsın arkadaşına yazdığı not bulunmaktadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    T.T.K. Kütüphânesi Kitap İsteme Fişi, 29/11/1950 tarihli.-Arkasında şahsın arkadaşına yazdığı not bulunmaktadır.

    TLSold
  • Almanca öğrenci bilgi broşürü. Alfabe, Çarpım Tablosu, formüller vb. bilgileri içerir.-Dört sayfa.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Almanca öğrenci bilgi broşürü. Alfabe, Çarpım Tablosu, formüller vb. bilgileri içerir.-Dört sayfa.

    TLSold
  • Yedikule Merkez Bakkaliyesi Stavro Zoto kaşeli iki adet fatura, 1954 tarihli

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Yedikule Merkez Bakkaliyesi Stavro Zoto kaşeli iki adet fatura, 1954 tarihli

    TLSold
  • C.H.P. İzmir Halkevi antetli zarf, 1944 tarihli.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    C.H.P. İzmir Halkevi antetli zarf, 1944 tarihli.

    TLSold
  • Ali İyibil antetli kitap sipariş fişi, 1980'ler.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Ali İyibil antetli kitap sipariş fişi, 1980'ler.

    TLSold
  • AK-AR Reklâm antetli zarf, İzmir.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    AK-AR Reklâm antetli zarf, İzmir.

    TLSold
  • Mektep Neşriyat Yurdu gazete, mecmu ve kitap istek fişi.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Mektep Neşriyat Yurdu gazete, mecmu ve kitap istek fişi.

    TLSold
  • ILGAZ Aylık Fikir Sanat ve Eğitim Dergisi antetli zarf, şair/eleştirmen Kerim Yund'a (Kerim Sami) gönderilmiş.-Pulsuz, tarih okunaksız.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    ILGAZ Aylık Fikir Sanat ve Eğitim Dergisi antetli zarf, şair/eleştirmen Kerim Yund'a (Kerim Sami) gönderilmiş.-Pulsuz, tarih okunaksız.

    TLSold
  • Çırçır ve Atlas Gazozu Fabrikaları Bayii Sami Baltalı'ya ait iki adet fatura, 1954 tarihli.-Damga pullu.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Çırçır ve Atlas Gazozu Fabrikaları Bayii Sami Baltalı'ya ait iki adet fatura, 1954 tarihli.-Damga pullu.

    TLSold
  • Av Oto Ticaret Evi İzmir kartvizit, arkası tahsilat notlu, 1955 tarihli.-Damga pullu.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Av Oto Ticaret Evi İzmir kartvizit, arkası tahsilat notlu, 1955 tarihli.-Damga pullu.

    TLSold
  • Berrak Menba Suyu (Kemerburgaz) firmasına ait fatura, 1954 tarihli.-Damga pullu.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Berrak Menba Suyu (Kemerburgaz) firmasına ait fatura, 1954 tarihli.-Damga pullu.

    TLSold
  • İzmir Vasıf Çınar İlkokulu Beş Sınıflı İlkokul Diploması, 1961 tarihli.-Fotoğraflı, mühürlü, imzalı.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    İzmir Vasıf Çınar İlkokulu Beş Sınıflı İlkokul Diploması, 1961 tarihli.-Fotoğraflı, mühürlü, imzalı.

    TLSold
  • İzmir Buca Lisesi Ortaokul Diploması, 1969 tarihli.-Fotoğraflı, damga pullu, mühürlü, imzalı.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    İzmir Buca Lisesi Ortaokul Diploması, 1969 tarihli.-Fotoğraflı, damga pullu, mühürlü, imzalı.

    TLSold
  • İzmir Kız Lisesi öğrenci karnesi, 1975 tarihli.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    İzmir Kız Lisesi öğrenci karnesi, 1975 tarihli.

    TLSold
  • İzmir Buca Orta Okulu Çalışma Karnesi (öğrenci karnesi), 1948 tarihli.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    İzmir Buca Orta Okulu Çalışma Karnesi (öğrenci karnesi), 1948 tarihli.

    TLSold
  • İzmir Beş Sınıflı Buca Birinci İlk Okulu diploması, 1947 tarihli.-Fotoğraflı, mühürlü, imzalı.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    İzmir Beş Sınıflı Buca Birinci İlk Okulu diploması, 1947 tarihli.-Fotoğraflı, mühürlü, imzalı.

    TLSold
  • Akseki Büyük Alan Köyü Yardımlaşma, Kalkınma ve Tesanüt Derneği İzmir, dernek üyeliği çağrı kâğıdı.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Akseki Büyük Alan Köyü Yardımlaşma, Kalkınma ve Tesanüt Derneği İzmir, dernek üyeliği çağrı kâğıdı.

    TLSold
  • İzmir Karataş Taç Fotoğraf Stüdyosu fotoğraf teslim zarfı, antetli.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    İzmir Karataş Taç Fotoğraf Stüdyosu fotoğraf teslim zarfı, antetli.

    TLSold
  • Karabacak Kollektif Şirketi İzmir, antetli boş zarf, 1972 tarihli.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Karabacak Kollektif Şirketi İzmir, antetli boş zarf, 1972 tarihli.

    TLSold
  • İzmirli doktor Saip Kaşıkçıoğlu'na ait reçete.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İzmirli doktor Saip Kaşıkçıoğlu'na ait reçete.

    TLSold
  • İzmir Kazmirci Film, Salihli (Manisa) Ege Sineması'nda oynayan filmin vaziyetini gösterir çizelge, 1974 tarihli.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    İzmir Kazmirci Film, Salihli (Manisa) Ege Sineması'nda oynayan filmin vaziyetini gösterir çizelge, 1974 tarihli.

    TLSold
  • İzmir Kazmirci Film Yevmiye Giren Filmler Cetveli, 1975 tarihli.-Manisa, Menemen, Saruhanlı vb. yerlerde gösterime giren filmlere dair cetvel.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İzmir Kazmirci Film Yevmiye Giren Filmler Cetveli, 1975 tarihli.-Manisa, Menemen, Saruhanlı vb. yerlerde gösterime giren filmlere dair cetvel.

    TLSold
  • İzmir Ticaret Gazetesi mutemetlere air abonelik fişi, 1970 tarihli.-Damga pullu, kaşeli, imzalı.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    İzmir Ticaret Gazetesi mutemetlere air abonelik fişi, 1970 tarihli.-Damga pullu, kaşeli, imzalı.

    TLSold
  • İmesko firması antetli, yeni ürün duyuru mektubu, 1964 tarihli.-Yeni üretilen vantilatörü duyuran ve satış fiyatlarını bildiren antetli mektup. Damga pullu, kaşeli, imzalı.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    İmesko firması antetli, yeni ürün duyuru mektubu, 1964 tarihli.-Yeni üretilen vantilatörü duyuran ve satış fiyatlarını bildiren antetli mektup. Damga pullu, kaşeli, imzalı.

    TLSold
  • Sulphamezathine adlı ilacın tanıtım ve reklâm broşürü.-Dört sayfa, kaşeli.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Sulphamezathine adlı ilacın tanıtım ve reklâm broşürü.-Dört sayfa, kaşeli.

    TLSold
  • 19 Mayıs Mağazaları, Şefik Yaman antetli doküman, 1962 tarihli.-Islak imzalı.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    19 Mayıs Mağazaları, Şefik Yaman antetli doküman, 1962 tarihli.-Islak imzalı.

    TLSold
  • İzmir İkinci Noteri Mehmet Emin antetli icar evrakı, 1929 tarihli.-Sürşarj damga pullu, kaşeli, imzalı.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    İzmir İkinci Noteri Mehmet Emin antetli icar evrakı, 1929 tarihli.-Sürşarj damga pullu, kaşeli, imzalı.

    TLSold
  • Beton Prefabrik Evler firması antetli, postadan geçmiş zarf, kartvizit ve bayram tebriği, 1981 tarihli.-Firma mimarı Adnan Denil'den ıslak imzalı, DTCF profesörü Muzaffer Arıkan'a gönderilmiş.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Beton Prefabrik Evler firması antetli, postadan geçmiş zarf, kartvizit ve bayram tebriği, 1981 tarihli.-Firma mimarı Adnan Denil'den ıslak imzalı, DTCF profesörü Muzaffer Arıkan'a gönderilmiş.

    TLSold
  • Çiçek aşısı veya mükerrer çiçek aşısı milletlerarası vesikası, 1972 tarihli.-Mühürlü ve imzalı.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Çiçek aşısı veya mükerrer çiçek aşısı milletlerarası vesikası, 1972 tarihli.-Mühürlü ve imzalı.

    TLSold
  • Çiçek aşısı vesikası, 1947 tarihli.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Çiçek aşısı vesikası, 1947 tarihli.

    TLSold
  • Ephemera, Ephemera Derneği'nin Ücretsiz Aylık Bülteni, No: 10, Temmuz 2001-Sabahattin Topşahin'in anısına.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Ephemera, Ephemera Derneği'nin Ücretsiz Aylık Bülteni, No: 10, Temmuz 2001-Sabahattin Topşahin'in anısına.

    TLSold
  • Apoyevmatini Rumca günlük Gazete antetli boş tahsilat makbuzu, 1970'ler.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Apoyevmatini Rumca günlük Gazete antetli boş tahsilat makbuzu, 1970'ler.

    TLSold
  • Boğaziçi Üniversitesi Kitap Satış Yeri satış fişi, 1974 tarihli.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Boğaziçi Üniversitesi Kitap Satış Yeri satış fişi, 1974 tarihli.

    TLSold
  • Ziraat Vekâleti İstatistik ve Neşriyat Müdürlüğü kitap gönderme varakası, 1934 tarihli.-Neşriyat Müdürü Cevat Rüştü Bey'den imzalı.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Ziraat Vekâleti İstatistik ve Neşriyat Müdürlüğü kitap gönderme varakası, 1934 tarihli.-Neşriyat Müdürü Cevat Rüştü Bey'den imzalı.

    TLSold
  • Le Flambeau Aylık Dergi abonelik fişi, 1980'ler.-İstanbul Latin-Katolik cemaati tarafından çıkarılan dergiye ait boş fiş.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Le Flambeau Aylık Dergi abonelik fişi, 1980'ler.-İstanbul Latin-Katolik cemaati tarafından çıkarılan dergiye ait boş fiş.

    TLSold
  • Türkiye Emlâk Kredi Bankası, cari hesap teyit/itiraz mektubu, 1951.-Bankanın İzmir şubesi tarafından Kadir Şahin adlı müşteriye gönderilmiş teyit/itiraz bildirimi, ıslak imzalı.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Türkiye Emlâk Kredi Bankası, cari hesap teyit/itiraz mektubu, 1951.-Bankanın İzmir şubesi tarafından Kadir Şahin adlı müşteriye gönderilmiş teyit/itiraz bildirimi, ıslak imzalı.

    TLSold
  • Dikili Kaymakamlığı antetli hususi mektup, 1948 tarihli.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Dikili Kaymakamlığı antetli hususi mektup, 1948 tarihli.

    TLSold
  • Bayraklı Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. Antetli boş kâğıt, iki adet.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Bayraklı Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. Antetli boş kâğıt, iki adet.

    TLSold
  • Noter belgesi: Bayındır Noteri Hulusi Tatlıcıoğlu onaylı öğrenci taahhütnamesi, 1964 tarihli.-Haydarpaşa Lisesi öğrencisi İlhami Mısırlıoğlu'nun mecburi hizmet taahhünamesi ve velisi İbrahim Mısırlıoğlu'nun kefaletnamesi. Dört sayfa, fotoğraflı, mühürlü, damga pullu ve imzalı.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Noter belgesi: Bayındır Noteri Hulusi Tatlıcıoğlu onaylı öğrenci taahhütnamesi, 1964 tarihli.-Haydarpaşa Lisesi öğrencisi İlhami Mısırlıoğlu'nun mecburi hizmet taahhünamesi ve velisi İbrahim Mısırlıoğlu'nun kefaletnamesi. Dört sayfa, fotoğraflı, mühürlü, damga pullu ve imzalı.

    TLSold
  • Siyah beyaz fotoğraf. Askeri erkan yemek masasında. 1928 tarihli.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Siyah beyaz fotoğraf. Askeri erkan yemek masasında. 1928 tarihli.

    TLSold
  • Güzel İşler Wertheim Dikiş-Nakış Makineleri, Marshal radyoları Türkiye tek satıcısı Mustafa Ok antetli matbu mektup.-Mustafa Ok'un müşterilerine eski şirketteki ortaklığının sona erip yeni bir firma ile ticarete deva ettiğini bildirir mektubu.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Güzel İşler Wertheim Dikiş-Nakış Makineleri, Marshal radyoları Türkiye tek satıcısı Mustafa Ok antetli matbu mektup.-Mustafa Ok'un müşterilerine eski şirketteki ortaklığının sona erip yeni bir firma ile ticarete deva ettiğini bildirir mektubu.

    TLSold
  • Altın Çekiç Pazarlama Yusuf Altıntaş antetli doküman, 1980'ler.-meçhul bir kişi tarafından daktilo ile biri cemal Süreya'nın olmak üzere üç şiir yazılmış.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Altın Çekiç Pazarlama Yusuf Altıntaş antetli doküman, 1980'ler.-meçhul bir kişi tarafından daktilo ile biri cemal Süreya'nın olmak üzere üç şiir yazılmış.

    TLSold
  • Sepya kabin fotoğrafı, paspartulu. İki asker ve bir fesli, sivil şahıs-Paspartu hafif yorgun. Fotoğraf üzerinde ufak karalamalar var, sağ alt köşede minik bir hasarlanma mevcut.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Sepya kabin fotoğrafı, paspartulu. İki asker ve bir fesli, sivil şahıs-Paspartu hafif yorgun. Fotoğraf üzerinde ufak karalamalar var, sağ alt köşede minik bir hasarlanma mevcut.

    TLSold
  • Siyah beyaz fotoğraf. Üç asker buharlı lokomotifin önünde.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Siyah beyaz fotoğraf. Üç asker buharlı lokomotifin önünde.

    TLSold
  • Siyah beyaz stüdyo fotoğrafı. Bir rütbeli asker, eşi ve çocuğu.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Siyah beyaz stüdyo fotoğrafı. Bir rütbeli asker, eşi ve çocuğu.

    TLSold
  • İpragaz satış ve kullanma talimatı.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    İpragaz satış ve kullanma talimatı.

    TLSold
  • SHP çevrecilikle ilgili propaganda dokümanı.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    SHP çevrecilikle ilgili propaganda dokümanı.

    TLSold
  • Standard Tv cihazı servis kuponu ve garanti fişi, 1972 tarihli.-Kaşeli ve imzalı.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Standard Tv cihazı servis kuponu ve garanti fişi, 1972 tarihli.-Kaşeli ve imzalı.

    TLSold
  • Ege Turizm Cemiyeti antetli doküman, 1953 tarihli.-Batı Anadolu arkeoloji haritaları talebinin karşılandığını bildirir yazı.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Ege Turizm Cemiyeti antetli doküman, 1953 tarihli.-Batı Anadolu arkeoloji haritaları talebinin karşılandığını bildirir yazı.

    TLSold
  • Buca Ortaokulu Müdürlüğü'nden Kızılçullu Köy Enstitüsü muhasebecisi Ubeydullah Dener'e gönderilmiş bildirim.-Velisi olduğu öğrencinin cezalandırılma bilgisini içeren imzalı resmi evrak. Muhtemelen 1951 tarihli.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Buca Ortaokulu Müdürlüğü'nden Kızılçullu Köy Enstitüsü muhasebecisi Ubeydullah Dener'e gönderilmiş bildirim.-Velisi olduğu öğrencinin cezalandırılma bilgisini içeren imzalı resmi evrak. Muhtemelen 1951 tarihli.

    TLSold
  • İstanbul Bankası Kırıkkale şube müdürü Abdullah Erdem tarafından gönderilen bayram tebrik kartı, kartvizitle beraber.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    İstanbul Bankası Kırıkkale şube müdürü Abdullah Erdem tarafından gönderilen bayram tebrik kartı, kartvizitle beraber.

    TLSold
  • Türk Kadınlar Birliği'nin Zübeyde Hanım heykeli açılış davetiyesi, 31 Mart 1964.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Türk Kadınlar Birliği'nin Zübeyde Hanım heykeli açılış davetiyesi, 31 Mart 1964.

    TLSold
  • Üniversiteliler Kültür Kulübü tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilmiş bayram tebrik kartı, 1964 tarihli.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Üniversiteliler Kültür Kulübü tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilmiş bayram tebrik kartı, 1964 tarihli.

    TLSold
  • Özlem Kız ve Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulları İstanbullu talebeleri etkinlik davetiyesi, 11 Ocak 1964 tarihli

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Özlem Kız ve Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulları İstanbullu talebeleri etkinlik davetiyesi, 11 Ocak 1964 tarihli

    TLSold
  • Mahalle İdaresi Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetinin El Kitabı-Anadolu Matbaası-Konya 1973

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Mahalle İdaresi Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetinin El Kitabı-Anadolu Matbaası-Konya 1973

    TLSold
  • Yaprak Her Ayın biriyle onbeşinde çıkar Fikir, Sanat gazetesi Yıl: 1 Sayı:6 15 Mart 1949 (Tıpkıbasım)-Sahibi ve yazı işlerini fiilen idare eden: Orhan Veli kanık

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Yaprak Her Ayın biriyle onbeşinde çıkar Fikir, Sanat gazetesi Yıl: 1 Sayı:6 15 Mart 1949 (Tıpkıbasım)-Sahibi ve yazı işlerini fiilen idare eden: Orhan Veli kanık

    TLSold
  • 2834 Sayılı Tarım Satış Kooperatifleri ve Birlikleri Kanunu ve Tarım Satış Kooperatifi Ana Mukavelenamesi-Cumhuriyet Matbaası İzmir 1965

    Lot No: 91

    Lot: 91

    2834 Sayılı Tarım Satış Kooperatifleri ve Birlikleri Kanunu ve Tarım Satış Kooperatifi Ana Mukavelenamesi-Cumhuriyet Matbaası İzmir 1965

    TLSold
  • Türkiye Karayolları Haritası 1965-12x25 cm. ebadında, renkli, 16 akordeon sayfa.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Türkiye Karayolları Haritası 1965-12x25 cm. ebadında, renkli, 16 akordeon sayfa.

    TLSold
  • Preceptes Beligieux des Musulmans au point de vue de l'hygiene (Temizlik açısından müslümanların dini hükümleri)-Constantinople Typographie Et Lithographie Osmanie Matbaası 1892 72 sayfa

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Preceptes Beligieux des Musulmans au point de vue de l'hygiene (Temizlik açısından müslümanların dini hükümleri)-Constantinople Typographie Et Lithographie Osmanie Matbaası 1892 72 sayfa

    TLSold
  • Hasan Tan ODTÜ Rektörü Olamaz-Hasan Tan'ın ODTÜ rektörlüğü'ne atanmasnı protesto için 1977'de öğrenciler tarafından çıkartılan karikatür albümü, 62 sayfa, son kısmında dönem fotoğrafları mevcut.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Hasan Tan ODTÜ Rektörü Olamaz-Hasan Tan'ın ODTÜ rektörlüğü'ne atanmasnı protesto için 1977'de öğrenciler tarafından çıkartılan karikatür albümü, 62 sayfa, son kısmında dönem fotoğrafları mevcut.

    TLSold
  • Yük gemisine ait ayrıntılı mühendislik çizim.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Yük gemisine ait ayrıntılı mühendislik çizim.

    TLSold
  • Caterpillar Arazi Lastiği Bakım Kitabı-Bayındırlık Vekâleti KGM Yayınları Ankara 1953, 48 sayfa.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Caterpillar Arazi Lastiği Bakım Kitabı-Bayındırlık Vekâleti KGM Yayınları Ankara 1953, 48 sayfa.

    TLSold
  • 1946 senesi Urfa Ortaokulu 1 A Sınıfı kitaplığı öğrenci kitap okuma listesi 28/4/1946 (Öğretmen: Halide Nusret Zorlutuna)-10 sayfa, elle hazırlanmış. Öğrencilerin adlarını ve okudukları kitapları gösterir çizelge.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    1946 senesi Urfa Ortaokulu 1 A Sınıfı kitaplığı öğrenci kitap okuma listesi 28/4/1946 (Öğretmen: Halide Nusret Zorlutuna)-10 sayfa, elle hazırlanmış. Öğrencilerin adlarını ve okudukları kitapları gösterir çizelge.

    TLSold
  • Kürk Manto Evi antetli altı adet evrak. General Aziz Vecihi Zorlutuna'ya gönderilmiş, 1948 tarihli.-Kürk manto siparişinin hazırlandığını ve ödemenin alındığını belirten iki mektupla beraber, biri kartvizitin arkasına işlenmiş üç tahsilat makbuzunu ve General Zorlutuna'ya gönderilmiş, postadan geçmiş, pullu zarfı içerir.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Kürk Manto Evi antetli altı adet evrak. General Aziz Vecihi Zorlutuna'ya gönderilmiş, 1948 tarihli.-Kürk manto siparişinin hazırlandığını ve ödemenin alındığını belirten iki mektupla beraber, biri kartvizitin arkasına işlenmiş üç tahsilat makbuzunu ve General Zorlutuna'ya gönderilmiş, postadan geçmiş, pullu zarfı içerir.

    TLSold
  • 1939 Enternasyonal İzmir Fuarı Hatırası: Hani Bir Gündü / Sadeddin Kaynak. -İki yaprak, sözlü ve notalı. Basım yeri: Şamlı İskender Kutman.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    1939 Enternasyonal İzmir Fuarı Hatırası: Hani Bir Gündü / Sadeddin Kaynak. -İki yaprak, sözlü ve notalı. Basım yeri: Şamlı İskender Kutman.

    TLSold
  • Ankara Alman Kütüphanesi Kasım-Aralık 1970 etkinlik duyuru broşürü (Deutsche Bibliotek Ankara)-Sekiz yaprak, 7x15 cm. ebadında, akordeon

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ankara Alman Kütüphanesi Kasım-Aralık 1970 etkinlik duyuru broşürü (Deutsche Bibliotek Ankara)-Sekiz yaprak, 7x15 cm. ebadında, akordeon

    TLSold
  • Askeri Matbaa Müdürlüğü antetli yazı, 1935 tarihli.-3/7/1935 tarihinde Yrb. Zorlutuna'ya gönderilmiş Askeri Mecmua bedelinin alındığını bildirir yazışma.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Askeri Matbaa Müdürlüğü antetli yazı, 1935 tarihli.-3/7/1935 tarihinde Yrb. Zorlutuna'ya gönderilmiş Askeri Mecmua bedelinin alındığını bildirir yazışma.

    TLSold
  • TÖRE Fikir ve Sanat Dergisi Ramazan Bayramı tebrik kartı

    Lot No: 102

    Lot: 102

    TÖRE Fikir ve Sanat Dergisi Ramazan Bayramı tebrik kartı

    TLSold
  • Ejderhayı öldüren zırhlı şövalye, renkli gravür.-Sebat Matbaası, 1949

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Ejderhayı öldüren zırhlı şövalye, renkli gravür.-Sebat Matbaası, 1949

    TLSold
  • Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Vezne Makbuzu, 6 Mart 1951 tarihli.-Ankara 4ncü Tekel Ortaokulu'ndan Türk Çocuğu dergisi için tahsil edilen ücretin makbuzu, ıslak imzalı.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Vezne Makbuzu, 6 Mart 1951 tarihli.-Ankara 4ncü Tekel Ortaokulu'ndan Türk Çocuğu dergisi için tahsil edilen ücretin makbuzu, ıslak imzalı.

    TLSold
  • Nakliye Müfettişi Tümgeneral Zihni Toydemir imzalı, Nakliye Müfettişliği "Hususi" antetli evrak, 12/8/1943 tarihli.-Terfi alan arkadaşı Aziz Zorlutuna'ya hitaben yazılan tebrik mektubu.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Nakliye Müfettişi Tümgeneral Zihni Toydemir imzalı, Nakliye Müfettişliği "Hususi" antetli evrak, 12/8/1943 tarihli.-Terfi alan arkadaşı Aziz Zorlutuna'ya hitaben yazılan tebrik mektubu.

    TLSold
  • Balıkesir Saray Sinemaları Günlük Gelir Fişi, 5/12/1962-31/12/1962 tarihleri arasını kapsar.-Zımbalı 26 yaprak. Film gösterimine dair tüm bilgileri (mevki, fiyat, izleyici sayısı, hasılat vb.) kapsayan fişler.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Balıkesir Saray Sinemaları Günlük Gelir Fişi, 5/12/1962-31/12/1962 tarihleri arasını kapsar.-Zımbalı 26 yaprak. Film gösterimine dair tüm bilgileri (mevki, fiyat, izleyici sayısı, hasılat vb.) kapsayan fişler.

    TLSold
  • Şişli Nahiye Ocağı'na hitaben yazılmış, öğrenci kıyafetlerine dair öneriler içeren mektup, 17/11/1937 tarihli.-İki sayfa, daktilo ile yazılmış.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Şişli Nahiye Ocağı'na hitaben yazılmış, öğrenci kıyafetlerine dair öneriler içeren mektup, 17/11/1937 tarihli.-İki sayfa, daktilo ile yazılmış.

    TLSold
  • İstanbul Vilâyeti Kadıköy Vergi Dairesi üç ayrı evraktan oluşan "İrat Takdir" belgesi.1962-1963 senelerine ait.-Kadıköy Vişne Sokak'ta oturan Nikola İspiro Vangel Leçi'ye ait zemin kat dairenin dükkâna dönüştürülmesi sebebiyle yapılan irat takdirine ait "Tadilat Komisyonu Kararı", "Tespit ve Yoklama Fişi" ve damga pullu zarf.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    İstanbul Vilâyeti Kadıköy Vergi Dairesi üç ayrı evraktan oluşan "İrat Takdir" belgesi.1962-1963 senelerine ait.-Kadıköy Vişne Sokak'ta oturan Nikola İspiro Vangel Leçi'ye ait zemin kat dairenin dükkâna dönüştürülmesi sebebiyle yapılan irat takdirine ait "Tadilat Komisyonu Kararı", "Tespit ve Yoklama Fişi" ve damga pullu zarf.

    TLSold
  • Marseille (Marsilya)'e ait beş adet siyah beyaz kartpostal.-1910'lar.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Marseille (Marsilya)'e ait beş adet siyah beyaz kartpostal.-1910'lar.

    TLSold
  • Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Antetli makbuz, 12/12/1972 tarihli.-Damga pullu, imzalı.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Antetli makbuz, 12/12/1972 tarihli.-Damga pullu, imzalı.

    TLSold
  • İstanbul Belediyesi İETT Umum Müdürlüğü Kadıköy Ajansı'na ait dört adet evrak, 1966.-Damga puluyla beraber iki evrakta "Kıbrıs'a Yardım pulu" da mevcuttur.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    İstanbul Belediyesi İETT Umum Müdürlüğü Kadıköy Ajansı'na ait dört adet evrak, 1966.-Damga puluyla beraber iki evrakta "Kıbrıs'a Yardım pulu" da mevcuttur.

    TLSold
  • Kadıköy Vişne Sokak'ta bulunan ahşap evin ön ve arka cephelerinin kâgire tahviline dair Mimarlar Odası onaylı proje ve çizimler.-Mühürlü, damga pullu, ıslak imzalı.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Kadıköy Vişne Sokak'ta bulunan ahşap evin ön ve arka cephelerinin kâgire tahviline dair Mimarlar Odası onaylı proje ve çizimler.-Mühürlü, damga pullu, ıslak imzalı.

    TLSold
  • Masonik yayın: Ataçağ 202 Numaralı Ataçağ Muh:. L:. Yayını Sayı: 3 Ekim 2006-Dört sayfa.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Masonik yayın: Ataçağ 202 Numaralı Ataçağ Muh:. L:. Yayını Sayı: 3 Ekim 2006-Dört sayfa.

    TLSold
  • Ankara Hukuk Fakültesi Öğrenci Derneği'nin düzenlediği  "Kahramanlık Şiirleri Günü" 'ne ait davetiye, 1949 tarihli.-24 Aralık 1949 Cumartesi günü DTCF'de yapılan etkinliğin davetiyesi.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Ankara Hukuk Fakültesi Öğrenci Derneği'nin düzenlediği "Kahramanlık Şiirleri Günü" 'ne ait davetiye, 1949 tarihli.-24 Aralık 1949 Cumartesi günü DTCF'de yapılan etkinliğin davetiyesi.

    TLSold
  • Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulu öğretim yılı açılış töreni davetiyesi, 1 Ekim 1962.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulu öğretim yılı açılış töreni davetiyesi, 1 Ekim 1962.

    TLSold
  • Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin kuruluş ve gayesini anlatan broşür, 1959 tarihli.-İki yaprak. 27-29 Aralık 1959'da yapılan "Türkiye Birinci Milli Sosyal Hizmetler Konferansı"'na katılan davetlilere verilmek üzere hazırlanmıştır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin kuruluş ve gayesini anlatan broşür, 1959 tarihli.-İki yaprak. 27-29 Aralık 1959'da yapılan "Türkiye Birinci Milli Sosyal Hizmetler Konferansı"'na katılan davetlilere verilmek üzere hazırlanmıştır.

    TLSold
  • Akşehir Nasrettin Hoca ve Turizm Derneği tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilen davetiye, 1968 tarihli.-Dernek başkanından ıslak imzalı, katılım tarihlerini, programlarını, görüş ve düşünceleri de soran ıslak imzalı davetiye.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Akşehir Nasrettin Hoca ve Turizm Derneği tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilen davetiye, 1968 tarihli.-Dernek başkanından ıslak imzalı, katılım tarihlerini, programlarını, görüş ve düşünceleri de soran ıslak imzalı davetiye.

    TLSold
  • 43. Süvari Alayı'nın kuruluş günü kutlamaları davetiyesi, 1949 tarihli.-Alay Komutanı Kur. Alb. Enver Aka tarafından gönderilen matbu, imzasız davetiye.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    43. Süvari Alayı'nın kuruluş günü kutlamaları davetiyesi, 1949 tarihli.-Alay Komutanı Kur. Alb. Enver Aka tarafından gönderilen matbu, imzasız davetiye.

    TLSold
  • Kudret Gazetesi (Ankara) antetli boş zarf.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Kudret Gazetesi (Ankara) antetli boş zarf.

    TLSold
  • Bir demiryolu işçisinin kazandığı imtihandan ötürü verilmeyen terfisini istediği mektup, 1955 tarihli.-Kurşunkalemle yazılmış.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Bir demiryolu işçisinin kazandığı imtihandan ötürü verilmeyen terfisini istediği mektup, 1955 tarihli.-Kurşunkalemle yazılmış.

    TLSold
  • İstanbul Vali ve Belediye Başkanı "Hususi" antetli mektup, 27/6/1950 tarihli.-Dönemin vali ve belediye başkanı Fahrettin Kerim Gökay'dan ıslak imzalı, zarfın isim hanesi kesilmiş. Zarf postadan geçmiş, pullu.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    İstanbul Vali ve Belediye Başkanı "Hususi" antetli mektup, 27/6/1950 tarihli.-Dönemin vali ve belediye başkanı Fahrettin Kerim Gökay'dan ıslak imzalı, zarfın isim hanesi kesilmiş. Zarf postadan geçmiş, pullu.

    TLSold
  • Balıkesir İli Halkevi kasasına giren paraya mahsus makbuzdur, 1950 tarihli.-Altı oklu mührü bulunan ıslak imzalı makbuz.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Balıkesir İli Halkevi kasasına giren paraya mahsus makbuzdur, 1950 tarihli.-Altı oklu mührü bulunan ıslak imzalı makbuz.

    TLSold
  • Hikmet Tozman Film Sevk Bürosu (İzmir) antetli evrak, 31/10/1968 tarihli.-Osman Matlum tarafından babasına hitaben yazılmış, işlerle ilgili bildirim mektubu, ıslak imzalı.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Hikmet Tozman Film Sevk Bürosu (İzmir) antetli evrak, 31/10/1968 tarihli.-Osman Matlum tarafından babasına hitaben yazılmış, işlerle ilgili bildirim mektubu, ıslak imzalı.

    TLSold
  • Fitaş Filmcilik tarafından Emek Sineması'na düzenlenmiş senet, 1962 tarihli.-Osmanlı Bankası ve Ziraat Bankası kaşeleri bulunan, damga pullu ve imzalı senet. Arkası ciro edilmiş.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Fitaş Filmcilik tarafından Emek Sineması'na düzenlenmiş senet, 1962 tarihli.-Osmanlı Bankası ve Ziraat Bankası kaşeleri bulunan, damga pullu ve imzalı senet. Arkası ciro edilmiş.

    TLSold
  • Türk Dil Kurumu tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilen davetiye, 1972 tarihli.-Bilge Karasu'nun öykü üzerine yapacağı konuşma ve öykülerinden örnekler okumasını içeren 20 Mayıs 1972 tarihli "çağdaş Türk sanatçılarıyla söyleşiler" etkinliğinin davetiyesi

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Türk Dil Kurumu tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilen davetiye, 1972 tarihli.-Bilge Karasu'nun öykü üzerine yapacağı konuşma ve öykülerinden örnekler okumasını içeren 20 Mayıs 1972 tarihli "çağdaş Türk sanatçılarıyla söyleşiler" etkinliğinin davetiyesi

    TLSold
  • Türk Anneler Cemiyeti ve Türk Kültür Ocakları Genel Merkezi tarafından "Anneler Günü" münasebetiyle yapılacak sanat toplantısına katılım çağrı davetiyesi, 1960 tarihli.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Türk Anneler Cemiyeti ve Türk Kültür Ocakları Genel Merkezi tarafından "Anneler Günü" münasebetiyle yapılacak sanat toplantısına katılım çağrı davetiyesi, 1960 tarihli.

    TLSold
  • Dr. Turgut Severge'ye ait kartvizit ve daktilo evrak.-Kartvizitin arkasında not bulunmaktadır, evrak Meydan Larousse Ansiklopedisi'nin bir maddesinin düzeltmelerini içerir.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Dr. Turgut Severge'ye ait kartvizit ve daktilo evrak.-Kartvizitin arkasında not bulunmaktadır, evrak Meydan Larousse Ansiklopedisi'nin bir maddesinin düzeltmelerini içerir.

    TLSold
  • Medet Serhat'a ait kartvizit.-1943-1994 avukat ve siyasetçi.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Medet Serhat'a ait kartvizit.-1943-1994 avukat ve siyasetçi.

    TLSold
  • Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gençlik şubesi antetli, Halide Nusret Zorlutuna'ya hitaben yazılmış evrak, 29/6/1962 tarihli.-Zorlutuna'nın Hilal Mecmuası'nda çıkan içki aleyhtarı yazısını takdiren yazılmış, şube başkanı ve sekreteri imzalı teşekkür yazısı.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gençlik şubesi antetli, Halide Nusret Zorlutuna'ya hitaben yazılmış evrak, 29/6/1962 tarihli.-Zorlutuna'nın Hilal Mecmuası'nda çıkan içki aleyhtarı yazısını takdiren yazılmış, şube başkanı ve sekreteri imzalı teşekkür yazısı.

    TLSold
  • Ankara Radyosu Türk Kadınlar Birliği Servisi'ne yazılmış mektup, 1955 tarihli.-Mübeccel Güner adlı kişinin yayınlanan bir programa dair isteğini içeren el yazısı mektup.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Ankara Radyosu Türk Kadınlar Birliği Servisi'ne yazılmış mektup, 1955 tarihli.-Mübeccel Güner adlı kişinin yayınlanan bir programa dair isteğini içeren el yazısı mektup.

    TLSold
  • Türk Dili Dergisi abonelik bitim ve abonelik yenileme duyurusu evrakı, 196(3) tarihli.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Türk Dili Dergisi abonelik bitim ve abonelik yenileme duyurusu evrakı, 196(3) tarihli.

    TLSold
  • Halkevleri Genel Merkezi tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya hitaben yazılmış üç parçadan oluşan toplantı davetiyesi, 1967 tarihli-19 Şubat 1967'de başlayacak "Halkevleri Bayramı ve Haftası" faaliyetlerinin konuşulması için yapılacak toplantıya dair matbu imzalı ve katılımcı listeli davet mektubu, postayla gönderilmiş, zarf antetli.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Halkevleri Genel Merkezi tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya hitaben yazılmış üç parçadan oluşan toplantı davetiyesi, 1967 tarihli-19 Şubat 1967'de başlayacak "Halkevleri Bayramı ve Haftası" faaliyetlerinin konuşulması için yapılacak toplantıya dair matbu imzalı ve katılımcı listeli davet mektubu, postayla gönderilmiş, zarf antetli.

    TLSold
  • Soroni-Vakum Korporeyşın (İzmir) antetli mektup, Türkçe-Fransızca, 4 Teşrinievvel1933 tarihli.-Akhisar'da bulunan Hacı Osmanzâde Mehmet Fahrettin Bey'e hitaben yazılmış iş mektubu. Filigranlı "Bristol paper" kâğıdına yazılmış, imzalı, dosyadan çıkmış, kenarı yorgun.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Soroni-Vakum Korporeyşın (İzmir) antetli mektup, Türkçe-Fransızca, 4 Teşrinievvel1933 tarihli.-Akhisar'da bulunan Hacı Osmanzâde Mehmet Fahrettin Bey'e hitaben yazılmış iş mektubu. Filigranlı "Bristol paper" kâğıdına yazılmış, imzalı, dosyadan çıkmış, kenarı yorgun.

    TLSold
  • Edirne Turing ve Otomobil Klöbü yayını Edirne ili tanıtım broşürü, 1930'lar.-İlin panoramik fotoğrafını ve genel bilgilerini içerir, Devlet Basımevi'nde basılmış 1 numaralı Türkçe kitapçık.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Edirne Turing ve Otomobil Klöbü yayını Edirne ili tanıtım broşürü, 1930'lar.-İlin panoramik fotoğrafını ve genel bilgilerini içerir, Devlet Basımevi'nde basılmış 1 numaralı Türkçe kitapçık.

    TLSold
  • Edition du Touring et Automobile Club de Turquie (Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu) yayını Edirne ili Fransızca tanıtım broşürü, 1930'lar.-Kurumun 80 numaralı broşürü, Panoromik fotoğraf hariç, 12 sayfa.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Edition du Touring et Automobile Club de Turquie (Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu) yayını Edirne ili Fransızca tanıtım broşürü, 1930'lar.-Kurumun 80 numaralı broşürü, Panoromik fotoğraf hariç, 12 sayfa.

    TLSold
  • İzmir Devlet Hastanesi Mecmuası Sayı: 1 29 Ekim 1963-119 sayfa, içinde pek çok tıbbi yazı ve dönem reklamı bulunmaktadır. İçindeki fotoğraflar cilde tutturulmamıştır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    İzmir Devlet Hastanesi Mecmuası Sayı: 1 29 Ekim 1963-119 sayfa, içinde pek çok tıbbi yazı ve dönem reklamı bulunmaktadır. İçindeki fotoğraflar cilde tutturulmamıştır.

    TLSold
  • Halkevleri Tüzüğü ve Yönetmeliği-76 sayfa ve 9 ek.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Halkevleri Tüzüğü ve Yönetmeliği-76 sayfa ve 9 ek.

    TLSold
  • İbrahim Etem Kimya Evi T.A.Ş.1969 yılı imalat, fasonaj ve ihtiyaç planı dosyası.-Şirketin orijinal logolu karton dosyasında, daktiloyla hazırlanmış, yüz sayfadan fazla eczacılık tarihi belgesi.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    İbrahim Etem Kimya Evi T.A.Ş.1969 yılı imalat, fasonaj ve ihtiyaç planı dosyası.-Şirketin orijinal logolu karton dosyasında, daktiloyla hazırlanmış, yüz sayfadan fazla eczacılık tarihi belgesi.

    TLSold
  • TDK Türkçeden Osmanlıcaya Cep Kılavuzu-1935 Devlet Basımevi baskısı, 340 sayfa, kapakta hafif su lekesi mevcut.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    TDK Türkçeden Osmanlıcaya Cep Kılavuzu-1935 Devlet Basımevi baskısı, 340 sayfa, kapakta hafif su lekesi mevcut.

    TLSold
  • En Meşhur Türk Pehlivanları No: 7 Yozgatlı Kel Hasan.-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 32 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve altta ufak bir hasar mevcut.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    En Meşhur Türk Pehlivanları No: 7 Yozgatlı Kel Hasan.-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 32 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve altta ufak bir hasar mevcut.

    TLSold
  • En Meşhur Türk Pehlivanları No: 8 Yürük Ali-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 42 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve kapakta isim yazılı.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    En Meşhur Türk Pehlivanları No: 8 Yürük Ali-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 42 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve kapakta isim yazılı.

    TLSold
  • En Meşhur Türk Pehlivanları No: 12 Cihan Pehlivanı Kara Ahmet-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 45 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve kapakta isim yazılı.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    En Meşhur Türk Pehlivanları No: 12 Cihan Pehlivanı Kara Ahmet-1943, Ahmet Halit Kitabevi, 45 sayfa, çizim kapak. Kapak yorgun ve kapakta isim yazılı.

    TLSold
  • Masrafsız ve Pratik Model Uçaklar, Türkkuşu Kütüphanesi Yayını, 1935.-120 sayfa, sonradan yapılmış şahıs cildinde,ciltlenirken kapağı konmamış, bol çizim ve fotoğraflı.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Masrafsız ve Pratik Model Uçaklar, Türkkuşu Kütüphanesi Yayını, 1935.-120 sayfa, sonradan yapılmış şahıs cildinde,ciltlenirken kapağı konmamış, bol çizim ve fotoğraflı.

    TLSold
  • Türk Anneler Derneği Genel Merkezi tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilmiş genel kongre davetiyesi, 1963 tarihli.-İmzasız, daktilo matbu metin, postadan geçmiş pllu.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Türk Anneler Derneği Genel Merkezi tarafından Halide Nusret Zorlutuna'ya gönderilmiş genel kongre davetiyesi, 1963 tarihli.-İmzasız, daktilo matbu metin, postadan geçmiş pllu.

    TLSold
  • TDİ S/S Ankara gemisi antetli boş zarf-Yorgun

    Lot No: 145

    Lot: 145

    TDİ S/S Ankara gemisi antetli boş zarf-Yorgun

    TLSold
  • TDK'nin düzenlediği Metin And'ın konuşmacı olduğu toplantıya ait davetiye, 1964 senesi.-Metin And'ın yaptığı "Türk Köylüsünün Seyirlik Oyunları ve eskilikleri" konulu konuşmanın davetiyesi.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    TDK'nin düzenlediği Metin And'ın konuşmacı olduğu toplantıya ait davetiye, 1964 senesi.-Metin And'ın yaptığı "Türk Köylüsünün Seyirlik Oyunları ve eskilikleri" konulu konuşmanın davetiyesi.

    TLSold
  • Remzi ve Oğlu Şevket Özgöcen Kollektif Şirketi antetli evrak, 27/08/1954 tarihli.-İstanbullu tüccar Hajak Lotikyan'a hitaben yazılmış sipariş mektubu, dosyadan çıkmış.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Remzi ve Oğlu Şevket Özgöcen Kollektif Şirketi antetli evrak, 27/08/1954 tarihli.-İstanbullu tüccar Hajak Lotikyan'a hitaben yazılmış sipariş mektubu, dosyadan çıkmış.

    TLSold
  • Fotoğrafçılık lotu: Afsad 3. Ulusal Fotoğraf Sergisi katılım duyurusu / Fotoğraf dergisi abonelik formu (2 adet) / Fotoğraf yarışmasına katılım formu

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Fotoğrafçılık lotu: Afsad 3. Ulusal Fotoğraf Sergisi katılım duyurusu / Fotoğraf dergisi abonelik formu (2 adet) / Fotoğraf yarışmasına katılım formu

    TLSold
  • Türkiye Cümhuriyeti Hazinei Maliyesi "Malsandıklarına teslim olunan akçeye mahsus makbuz senedi", 12/12/1939 tarihli.-Islak imzalı, kenarları hafif yorgun.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Türkiye Cümhuriyeti Hazinei Maliyesi "Malsandıklarına teslim olunan akçeye mahsus makbuz senedi", 12/12/1939 tarihli.-Islak imzalı, kenarları hafif yorgun.

    TLSold
  • Beşir Hamitoğulları'nın Danışma Meclisi üyeliğine seçilmesi sebebiyle Hüseyin Avni Bum tarafından gönderilen tebrik telgrafı, 1981 tarihli.-İzmir'den Ankara'ya gönderilmiş. Mecl,s kaşelidir.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Beşir Hamitoğulları'nın Danışma Meclisi üyeliğine seçilmesi sebebiyle Hüseyin Avni Bum tarafından gönderilen tebrik telgrafı, 1981 tarihli.-İzmir'den Ankara'ya gönderilmiş. Mecl,s kaşelidir.

    TLSold