Lot: 1

Current Price: 9,500 TL Starting Bid: 9,500 TL Estimated: TL Losing Winning

Taşbaskı, Teşkilat-ı Mülkiyeyi Gösterir Yeni Türkiye Cumhuriyeti Haritası, 1928 Tarihli. Harita Çevresi Tamamen Yurtta Yetişen ve Üretilen Ürünler Görselli. Paspartu Üzerinde Ve Çerçeveli

Küçük İğnedelikleri Mevcuttur. 68 x 100 cm. Çer: 87 x 119 cm. Ofisten Teslimat Yapılır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Taşbaskı, Teşkilat-ı Mülkiyeyi Gösterir Yeni Türkiye Cumhuriyeti Haritası, 1928 Tarihli. Harita Çevresi Tamamen Yurtta Yetişen ve Üretilen Ürünler Görselli. Paspartu Üzerinde Ve Çerçeveli-Küçük İğnedelikleri Mevcuttur.
68 x 100 cm.
Çer: 87 x 119 cm.
Ofisten Teslimat Yapılır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Taşbaskı, Teşkilat-ı Mülkiyeyi Gösterir Yeni Türkiye Cumhuriyeti Haritası, 1928 Tarihli. Harita Çevresi Tamamen Yurtta Yetişen ve Üretilen Ürünler Görselli. Paspartu Üzerinde Ve Çerçeveli-Küçük İğnedelikleri Mevcuttur. 68 x 100 cm. Çer: 87 x 119 cm. Ofisten Teslimat Yapılır.

    TLSold
  • Bakır Baskı, Klasik Bir Anadolu Haritası, Delamarche, 1826, Paspartu ve Çerçeveli-Asia Minoris Tabula Descripta Conatibus 
31 x 45 cm.
Çer: 51 x 61 cm.
Ofisten Teslimat Yapılır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Bakır Baskı, Klasik Bir Anadolu Haritası, Delamarche, 1826, Paspartu ve Çerçeveli-Asia Minoris Tabula Descripta Conatibus 31 x 45 cm. Çer: 51 x 61 cm. Ofisten Teslimat Yapılır.

    TLSold
  • Taşbaskı, İçki Kültürü, Bütün Dünyada CinZano Vermutu Afişi, Hikmet Alp Baskı İmzalı, 1961, Nebioğlu Ofset Basımevi, Çok temiz Kondisyonda, Çok Nadir-Çer: 104 x 71 cm.
Ofisten Teslimat Yapılır

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Taşbaskı, İçki Kültürü, Bütün Dünyada CinZano Vermutu Afişi, Hikmet Alp Baskı İmzalı, 1961, Nebioğlu Ofset Basımevi, Çok temiz Kondisyonda, Çok Nadir-Çer: 104 x 71 cm. Ofisten Teslimat Yapılır

    TLSold
  • Itriyat, 1967 İstanbul Sanayi Odasının  Fuar Köşesinde Seda Kolonyası Büyük Boy Kartonetli-50 x 37 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Itriyat, 1967 İstanbul Sanayi Odasının Fuar Köşesinde Seda Kolonyası Büyük Boy Kartonetli-50 x 37 cm.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Dersaadet Fotoğrafçıları, İstanbul Galatasaray Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabet Şahinyan'ın 1932/1933 Senesi, 59 Çift Sayfadan Oluşan Bilanço Defteri, Çektiği Kişilerin İsimleri Tek Tek Belirtilmiştir. Çoğunluğunun Azınlık Tebasına Ait Vatandaşlar Olduğunu Görmekteyiz. Büyük Boy-40 x 28 cm.
İçi Temiz, Kapaklar Haliyle

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Ermeni Kültürü, Dersaadet Fotoğrafçıları, İstanbul Galatasaray Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabet Şahinyan'ın 1932/1933 Senesi, 59 Çift Sayfadan Oluşan Bilanço Defteri, Çektiği Kişilerin İsimleri Tek Tek Belirtilmiştir. Çoğunluğunun Azınlık Tebasına Ait Vatandaşlar Olduğunu Görmekteyiz. Büyük Boy-40 x 28 cm. İçi Temiz, Kapaklar Haliyle

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1914-1920 Tarihleri Arasında Gönderilen Mektupların Kopya Nüsha Defteri, Bir Kısmı Eski Türkçe Yazılmıştır.-330 Sayfası Yazılıdır, , Ön Kapak Mevcut Değildir. 1 ve  2nci Sayfaları da Haliyledir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1914-1920 Tarihleri Arasında Gönderilen Mektupların Kopya Nüsha Defteri, Bir Kısmı Eski Türkçe Yazılmıştır.-330 Sayfası Yazılıdır, , Ön Kapak Mevcut Değildir. 1 ve 2nci Sayfaları da Haliyledir.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Fransa'da Gönderilmiş II. Dünya Savaşı'nda 1940 Tarihi, Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabed Şahinyan'a Gönderilen Askeri Formüler Kart

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Fransa'da Gönderilmiş II. Dünya Savaşı'nda 1940 Tarihi, Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabed Şahinyan'a Gönderilen Askeri Formüler Kart

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Ömer  Uluç Kendi sergisinde Fotoğraf ve 3 Adet Dia Lotu

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Türk Resim Sanatı, Ressam Ömer Uluç Kendi sergisinde Fotoğraf ve 3 Adet Dia Lotu

    TLSold
  • Çizgi Roman, Resim Sanatı, Bremen Çalgıcıları, 31 Sayfa Ressam Orijinal Çizimi. Normal Çizgi Roman Olarak Bile Çok Nadir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Çizgi Roman, Resim Sanatı, Bremen Çalgıcıları, 31 Sayfa Ressam Orijinal Çizimi. Normal Çizgi Roman Olarak Bile Çok Nadir.

    TLSold
  • Hariciye Tarihimiz, Şehbender Hanelerin (Konsoloslukların) Muamelatı Hesabiyesine dair Talimatname, 1328, Constantinople Matbaayı Osmaniye, 19 sayfa metin, 9 Adet Katlanır Talep Kuponları da Mevcuttur.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Hariciye Tarihimiz, Şehbender Hanelerin (Konsoloslukların) Muamelatı Hesabiyesine dair Talimatname, 1328, Constantinople Matbaayı Osmaniye, 19 sayfa metin, 9 Adet Katlanır Talep Kuponları da Mevcuttur.

    TLSold
  • Hanedan, Şark İstikamet Terzihanesi Hanımlar Moda Salonu Dersaadet İrsaliye. Şükriye Sultan Efendinin Hesabına Kesilmiş.-Şükriye Sultan Yusuf İzzeddin Efendinin Kızıdır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Hanedan, Şark İstikamet Terzihanesi Hanımlar Moda Salonu Dersaadet İrsaliye. Şükriye Sultan Efendinin Hesabına Kesilmiş.-Şükriye Sultan Yusuf İzzeddin Efendinin Kızıdır.

    TLSold
  • Hanedan, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendinin Kerimesi Sultanlardan Şükriye Sultanın Borcunun Tamamını Ödediğine Dair. 1341

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Hanedan, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendinin Kerimesi Sultanlardan Şükriye Sultanın Borcunun Tamamını Ödediğine Dair. 1341

    TLSold
  • Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1340 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1340 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    TLSold
  • Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1341 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1341 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    TLSold
  • Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1335 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Hanedan, Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerinin Harem-i Alilerinin Daire-i Memurin ve Müstahdemlerinin Şehri Kanunievvel 1335 Maaşlarının İta Bordrosu, İmzalı ve Mühürlü, Fiskalli.

    TLSold
  • Osmanlı Tarihi, Mısır Valisi Mehmet Paşa'nın Aile Secere Ağacı

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Tarihi, Mısır Valisi Mehmet Paşa'nın Aile Secere Ağacı

    TLSold
  • Denizcilik, Austrian Lloyd Denizcilik Firmasına ait Bayraklı ve Yaldızlı Antetli  Kağıt Üzerinde 1331 Tarihli Osmanlıca Doküman

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Denizcilik, Austrian Lloyd Denizcilik Firmasına ait Bayraklı ve Yaldızlı Antetli Kağıt Üzerinde 1331 Tarihli Osmanlıca Doküman

    TLSold
  • Hariciye Dışişleri Mülkiye Tarihi, Ülkemizin En Önemli Diplomatlarından Behiç Erkin Tarafından Gönderilmiş, 2 Adet Mektup, Islak İmzalı-Çanakkale Harbi bittikten sonra müttefikimiz Almanların savaşın kazanılması payından dolayı Alman Devleti'nin en önemli nişanı olan Demir Haç Madalyası'nın en üst mertebesi olan 1. Dereceden Demir Haç Madalyası ile onurlandırdıkları iki komutandan biri. Diğeri ise Mustafa Kemal Paşa.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Hariciye Dışişleri Mülkiye Tarihi, Ülkemizin En Önemli Diplomatlarından Behiç Erkin Tarafından Gönderilmiş, 2 Adet Mektup, Islak İmzalı-Çanakkale Harbi bittikten sonra müttefikimiz Almanların savaşın kazanılması payından dolayı Alman Devleti'nin en önemli nişanı olan Demir Haç Madalyası'nın en üst mertebesi olan 1. Dereceden Demir Haç Madalyası ile onurlandırdıkları iki komutandan biri. Diğeri ise Mustafa Kemal Paşa.

    TLSold
  • Hariciye ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Edebiyatçımız Sami Paşa Sezai Bey'in Madrid Sefirliği Zamanında Göndermiş Olduğu İmzalı Mektup, Konsolosluk antetli, Sezai Bey İmzalı-Sami Paşazade Sezai Siyasetçi, diplomat, yazar,
Türk gerçekçi öykücü, romancı. Türk edebiyatının ilk gerçekçi romanlarından birisi olma özelliğiyle edebiyat tarihinde büyük önem taşıyan Sergüzeşt adlı romanın yazarıdır.
1892'de yazdığı Küçük Şeyler ile Türk edebiyatında modern öykücülüğün kurucularındandır.

Sultan III. Ahmed devrinde Osmanlı ordusu ile Mora’ya gitmiş ve orada Tripoliçe’de tekke kurmuş bir aileye mensuptur. Büyük babası Halvetî tekkesi şeyhlerinden Ahmed Necib Efendi, babası ise Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk Maarif Nazırı (eğitim bakanı) olan Abdurrahman Sami Paşa’dır. Annesi Gülârâyiş Hanım, Kafkasya’dan kaçırılmış bir Gürcü kızıdır. Kardeşi Hazîne-i Evrâk mecmuasının kurucularından Samipaşazade Abdülbaki’dir. Mora İsyanı sırasında, isyanın bastırılmasında görev alan babası adada rehin kalan ailesini kurtardıktan sonra Mısır’a iltica eder ve Kavalalı Mehmed Ali Paşa’nın hizmetine girer. Mehmed Ali Paşa’nın oğlu İbrahim Paşa’nın ölümünden sonra hidiv olan Abbas Paşa ile anlaşamayınca 1849’da Mısır’dan ayrılmak zorunda kalan Abdurrahman Sami Paşa, kalabalık ailesiyle birlikte İstanbul’a gider ve Osmanlı Devleti’nin hizmetine girerek Rumeli müfettişliği, Trabzon, Vidin, Edirne ve Girit valilikleriyle Maarif nazırlığı, Meclis-i Vala, Meclis-i Aliyye ve Meclis-i Ayan üyelikleri gibi önemli görevlerde bulunur.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Hariciye ve Edebiyat Tarihi, Meşhur Edebiyatçımız Sami Paşa Sezai Bey'in Madrid Sefirliği Zamanında Göndermiş Olduğu İmzalı Mektup, Konsolosluk antetli, Sezai Bey İmzalı-Sami Paşazade Sezai Siyasetçi, diplomat, yazar, Türk gerçekçi öykücü, romancı. Türk edebiyatının ilk gerçekçi romanlarından birisi olma özelliğiyle edebiyat tarihinde büyük önem taşıyan Sergüzeşt adlı romanın yazarıdır. 1892'de yazdığı Küçük Şeyler ile Türk edebiyatında modern öykücülüğün kurucularındandır. Sultan III. Ahmed devrinde Osmanlı ordusu ile Mora’ya gitmiş ve orada Tripoliçe’de tekke kurmuş bir aileye mensuptur. Büyük babası Halvetî tekkesi şeyhlerinden Ahmed Necib Efendi, babası ise Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk Maarif Nazırı (eğitim bakanı) olan Abdurrahman Sami Paşa’dır. Annesi Gülârâyiş Hanım, Kafkasya’dan kaçırılmış bir Gürcü kızıdır. Kardeşi Hazîne-i Evrâk mecmuasının kurucularından Samipaşazade Abdülbaki’dir. Mora İsyanı sırasında, isyanın bastırılmasında görev alan babası adada rehin kalan ailesini kurtardıktan sonra Mısır’a iltica eder ve Kavalalı Mehmed Ali Paşa’nın hizmetine girer. Mehmed Ali Paşa’nın oğlu İbrahim Paşa’nın ölümünden sonra hidiv olan Abbas Paşa ile anlaşamayınca 1849’da Mısır’dan ayrılmak zorunda kalan Abdurrahman Sami Paşa, kalabalık ailesiyle birlikte İstanbul’a gider ve Osmanlı Devleti’nin hizmetine girerek Rumeli müfettişliği, Trabzon, Vidin, Edirne ve Girit valilikleriyle Maarif nazırlığı, Meclis-i Vala, Meclis-i Aliyye ve Meclis-i Ayan üyelikleri gibi önemli görevlerde bulunur.

    TLSold
  • Yeme İçme Kültürü, Osmanlıda Gastronomi, Osmanlı Hanedan Tarihi, Mehmet Kemalettin Bey, Zahire Ticarethanesi Antetli, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerini Köşküne Gönderilen Erzak İrsaliyesi.-Ayvalık Sabun, Zeytinyağı, Kahve, Yumurta …

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Yeme İçme Kültürü, Osmanlıda Gastronomi, Osmanlı Hanedan Tarihi, Mehmet Kemalettin Bey, Zahire Ticarethanesi Antetli, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendi Hazretlerini Köşküne Gönderilen Erzak İrsaliyesi.-Ayvalık Sabun, Zeytinyağı, Kahve, Yumurta …

    TLSold
  • Hanedan, Merhum Şehzade  Yusuf İzzeddin Efendinin Büyük Çamlıca'da Bulunan Köşkünün Hademe, Memurin ve Tamirat İşlerine Ait İmzalı Fiskal Pullu Evrak Lotu

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Hanedan, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendinin Büyük Çamlıca'da Bulunan Köşkünün Hademe, Memurin ve Tamirat İşlerine Ait İmzalı Fiskal Pullu Evrak Lotu

    TLSold
  • Hanedan, Merhum Şehzade  Yusuf İzzeddin Efendi'ye Ait Bir Ticari İşleminin Tamamlandığına  Dair Belge, Çok Büyük Bir Meblağ

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Hanedan, Merhum Şehzade Yusuf İzzeddin Efendi'ye Ait Bir Ticari İşleminin Tamamlandığına Dair Belge, Çok Büyük Bir Meblağ

    TLSold
  • Yeme İçme Kültürü, Hanedan, Şehzade Yusuf İzzeddin Efendinin Köşkünde Mutfak Harcamaları Konulu 3 Adet Dokümanlar Lotu.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Yeme İçme Kültürü, Hanedan, Şehzade Yusuf İzzeddin Efendinin Köşkünde Mutfak Harcamaları Konulu 3 Adet Dokümanlar Lotu.

    TLSold
  • Meşhur Yusuf İzzeddin Efendi Terekesinden, Mütareke Devrinde Süleyman Kâni Bey'in Yazılarını İhtiva Eden Gazetenin Koleksiyona Eklenmesi Hakkında Yusuf İmzalı Belge

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Meşhur Yusuf İzzeddin Efendi Terekesinden, Mütareke Devrinde Süleyman Kâni Bey'in Yazılarını İhtiva Eden Gazetenin Koleksiyona Eklenmesi Hakkında Yusuf İmzalı Belge

    TLSold
  • Meşhur Yusuf İzzeddin Efendi Terekesinden Emlak Hasılatının I. Hanımına düşen Hissesine Ait Evrak

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Meşhur Yusuf İzzeddin Efendi Terekesinden Emlak Hasılatının I. Hanımına düşen Hissesine Ait Evrak

    TLSold
  • Askeri, Hariciye ve Dışişleri Tarihi, Muhabere Esnasında Yunanlılara Tahrip ve Hasarlarından Dolayı Oluşan Tazminat Bedeli İçin Yunan Hükümeti Tarafından Bir Komisyon Kurulması Hakkında 2 Sayfalık Mazbata Suret Dokümanı

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Askeri, Hariciye ve Dışişleri Tarihi, Muhabere Esnasında Yunanlılara Tahrip ve Hasarlarından Dolayı Oluşan Tazminat Bedeli İçin Yunan Hükümeti Tarafından Bir Komisyon Kurulması Hakkında 2 Sayfalık Mazbata Suret Dokümanı

    TLSold
  • Hassa Orduy-u Humayun Antetli Sadır Esbak Müfeffa Reşit Paşa Zade Saadetli Mazhar Paşa Hazretlerine, Büyükdere Çayır Mahallede Bulunan Karakolhane Civarında arazide Müceddeden Karakolhane İnşası için Oradaki Arazinin Mevcut durumu Hakkında Hassa Humayunu Müsteşarı Rauf İmzalı Eminname Sureti (Tezkere Sureti)

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Hassa Orduy-u Humayun Antetli Sadır Esbak Müfeffa Reşit Paşa Zade Saadetli Mazhar Paşa Hazretlerine, Büyükdere Çayır Mahallede Bulunan Karakolhane Civarında arazide Müceddeden Karakolhane İnşası için Oradaki Arazinin Mevcut durumu Hakkında Hassa Humayunu Müsteşarı Rauf İmzalı Eminname Sureti (Tezkere Sureti)

    TLSold
  • Varşova'da Yapılacak Toplantıya Dair, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Hamza Osman Erkan Tarafından Tutulan Notlar.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Varşova'da Yapılacak Toplantıya Dair, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Hamza Osman Erkan Tarafından Tutulan Notlar.

    TLSold
  • Hamza Osman Erkan'ın Cihan Harbinde, Irak'ta Savaştığı Toprakları Sonradan Ziyareti

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Hamza Osman Erkan'ın Cihan Harbinde, Irak'ta Savaştığı Toprakları Sonradan Ziyareti

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam elif Naci, 1 Adet Kendi Yaptığı Portresini Takdim Ederken, 1 Foto, 2 Negatif, 1 Adet Sergi Broşürü (1985) ve Ölümünün 5. Yıl anısına Resim Sergisi Afişi

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Türk Resim Sanatı, Ressam elif Naci, 1 Adet Kendi Yaptığı Portresini Takdim Ederken, 1 Foto, 2 Negatif, 1 Adet Sergi Broşürü (1985) ve Ölümünün 5. Yıl anısına Resim Sergisi Afişi

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Altan Erbulak Orijinal Çizim, Şerit-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Meşhur Armatör Onasis ve Eşi Maria Callas'a Operaya Giderken Eşlik Ediyor.-18 x 24 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Meşhur Armatör Onasis ve Eşi Maria Callas'a Operaya Giderken Eşlik Ediyor.-18 x 24 cm.

    TLSold
  • Meşhur Armatör Onasis ve Eşi Maria Callas-18 x 24 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Meşhur Armatör Onasis ve Eşi Maria Callas-18 x 24 cm.

    TLSold
  • Tiyatro-Meşhur-Türk Sinemasının En Sevilen Karakterlerinden Kemal Sunal Islak İmzalı "BEKÇİ MURTAZA" Oyunu Oyun Tutanağı-1969

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Tiyatro-Meşhur-Türk Sinemasının En Sevilen Karakterlerinden Kemal Sunal Islak İmzalı "BEKÇİ MURTAZA" Oyunu Oyun Tutanağı-1969

    TLSold
  • Kastamonu Eyalet-i Mutasarrıfı Devlet Hüsnü Paşa Hazretlerine Beylikçi Divanı Hümayuna Gönderilmiş Filigranlı Orijinal Belge

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Kastamonu Eyalet-i Mutasarrıfı Devlet Hüsnü Paşa Hazretlerine Beylikçi Divanı Hümayuna Gönderilmiş Filigranlı Orijinal Belge

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Osmanlı Tuğralı Erken Dönem Çiçekli Tapu, 1277 (1861), Tırhala Sancağı

    TLSold
  • Kitapçılık, Matbuat Tarihi, TC Maarif Vekaleti Talim ve Terbiye Dairesi Antetli Yüksek Düşünceler Türkiye Yayınevi Kutucusu Tahsin Demiray'ın Yeni Türk Harfleri ile "Büyük Düşünceler, Yüksek Düşünceler, Büyük Duygular" Kitabının Muhteviyatı, Basına Uygun Olup Olmayacağı ve Hangi Kısımda Neler İhtiva Ettiği 5 Sayfalık, 1928 Tarihli, Maarif Vekaleti Tarafından Muallim ve Talebelere Tavsiyelidir.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Kitapçılık, Matbuat Tarihi, TC Maarif Vekaleti Talim ve Terbiye Dairesi Antetli Yüksek Düşünceler Türkiye Yayınevi Kutucusu Tahsin Demiray'ın Yeni Türk Harfleri ile "Büyük Düşünceler, Yüksek Düşünceler, Büyük Duygular" Kitabının Muhteviyatı, Basına Uygun Olup Olmayacağı ve Hangi Kısımda Neler İhtiva Ettiği 5 Sayfalık, 1928 Tarihli, Maarif Vekaleti Tarafından Muallim ve Talebelere Tavsiyelidir.

    TLSold
  • Basım Yayın Tarihi, Şems Matbaası Samsun, Arkası Fiskal Pullu

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Basım Yayın Tarihi, Şems Matbaası Samsun, Arkası Fiskal Pullu

    TLSold
  • İstanbul Ayasofya Hat Levha ve İç Mekanı Balkon Görünümü, İstanbul Beyoğlu Tokatlian Oteli damgalı Hilali ahmer 1 Krş. Pul ile Belçika'ya Gönderilmiş Mektuplu.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İstanbul Ayasofya Hat Levha ve İç Mekanı Balkon Görünümü, İstanbul Beyoğlu Tokatlian Oteli damgalı Hilali ahmer 1 Krş. Pul ile Belçika'ya Gönderilmiş Mektuplu.

    TLSold
  • Türkiye cumhuriyet İstanbul Vilayeti, Çengelköy Polis Karakol Binasının Mevcut Durumu, Kira Bedelinin Kullanım İşgal Durumunun İstanbul Valiliği Namına Beyanı, Zarfı ile Beraber

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Türkiye cumhuriyet İstanbul Vilayeti, Çengelköy Polis Karakol Binasının Mevcut Durumu, Kira Bedelinin Kullanım İşgal Durumunun İstanbul Valiliği Namına Beyanı, Zarfı ile Beraber

    TLSold
  • Eğitim Tarih, Hüsnü Hat Dersi, 158 Numaralı Sadi Muhittin Efendi'ye Ait 10 Puanlık Rika Yazı Örneği.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Eğitim Tarih, Hüsnü Hat Dersi, 158 Numaralı Sadi Muhittin Efendi'ye Ait 10 Puanlık Rika Yazı Örneği.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Robert Kolejde Öğrenim Görüp sonradan Eğitim Görevlisi Olarak Görev Yapan Gaspard Tuysizian'a İsviçre'den Gönderilmiş, 1907 ve 1908 Tarihli 2 Adet Kartpostal

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Robert Kolejde Öğrenim Görüp sonradan Eğitim Görevlisi Olarak Görev Yapan Gaspard Tuysizian'a İsviçre'den Gönderilmiş, 1907 ve 1908 Tarihli 2 Adet Kartpostal

    TLSold
  • Hicaz Demiryolu Üzerinde Bulunan Filistin Birüsseba (Beer Sheva) Muharebesinde 3. Kolordunun 30 Ekim 1333 Tarihli Vaziyet Krokisi-50 x 65 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Hicaz Demiryolu Üzerinde Bulunan Filistin Birüsseba (Beer Sheva) Muharebesinde 3. Kolordunun 30 Ekim 1333 Tarihli Vaziyet Krokisi-50 x 65 cm.

    TLSold
  • Türk Seyyahin Cemiyeti Katib Umumiliği Şehremaneti antetli 11 Nisan 1928 Tarihli Mektubun cevabı, Umur-u İktisadiye Müdürü İmzalı-Çekoslovakya Ticaret Mektebi Alisinin Talebesinin İstanbul Ziyaretinde Kalacağı Yer Hakkında

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Türk Seyyahin Cemiyeti Katib Umumiliği Şehremaneti antetli 11 Nisan 1928 Tarihli Mektubun cevabı, Umur-u İktisadiye Müdürü İmzalı-Çekoslovakya Ticaret Mektebi Alisinin Talebesinin İstanbul Ziyaretinde Kalacağı Yer Hakkında

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Şükriye Dikmen'e Gönderilmiş 2 Mektup, 1 Kartpostal, Şükriye Dikmen Resim Sergisi açılış Davetiyesi 1993 ve Şükriye Dikmen'in Fransa'daki Sergi Davetiyesi.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Türk Resim Sanatı, Ressam Şükriye Dikmen'e Gönderilmiş 2 Mektup, 1 Kartpostal, Şükriye Dikmen Resim Sergisi açılış Davetiyesi 1993 ve Şükriye Dikmen'in Fransa'daki Sergi Davetiyesi.

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir İtalyan Konsolosuna Gönderdiği, Halıların Kurtarılması Konulu Belge sureti, 18 Ekim 1922.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir İtalyan Konsolosuna Gönderdiği, Halıların Kurtarılması Konulu Belge sureti, 18 Ekim 1922.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Bedirhan Paşa Zade, Mehmet Emin ali bey ve Şehimnyan Agop Efendi Hakkında 10.000 Liralık (Servet Miktarı) Alınıp Verilmesi Hakkında, Bedirhan Zade Emin Bey İmzalı Evrak-Bedirhan Zade Emin Bey Kürt Teali Cemiyet Başkan Yardımcılığı Yapmıştır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Bedirhan Paşa Zade, Mehmet Emin ali bey ve Şehimnyan Agop Efendi Hakkında 10.000 Liralık (Servet Miktarı) Alınıp Verilmesi Hakkında, Bedirhan Zade Emin Bey İmzalı Evrak-Bedirhan Zade Emin Bey Kürt Teali Cemiyet Başkan Yardımcılığı Yapmıştır.

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransa Başkonsolosluğu Noterli Belgeli Olan  34 Adet Halısının Akıbeti Konulu, Büyük İzmir Yangınından Birkaç Gün Önce İtalyan Kız Kardeşler Okuluna (Kı Mektebine) Emanet Edilen Halılar Okul Yağmalandığından Dolayı "Solverino" Destroyerine Gönderildiği-İtalyan Dışişleri Bakanlığının İzinsiz Bir Kısmını Müzayedede Sattığını ve Satıldığını Bildirdiği, Halıların Değeri Konusunda Washington DC'de Bulunan Halı Uzmanı Ali Bey'e Çok Güvendiği.... Çok Nadir Doküman Sureti İstanbul'da İsviçre Komisyon Başkanı Ernst Mamboury Onaylı

    Lot No: 53

    Lot: 53

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransa Başkonsolosluğu Noterli Belgeli Olan 34 Adet Halısının Akıbeti Konulu, Büyük İzmir Yangınından Birkaç Gün Önce İtalyan Kız Kardeşler Okuluna (Kı Mektebine) Emanet Edilen Halılar Okul Yağmalandığından Dolayı "Solverino" Destroyerine Gönderildiği-İtalyan Dışişleri Bakanlığının İzinsiz Bir Kısmını Müzayedede Sattığını ve Satıldığını Bildirdiği, Halıların Değeri Konusunda Washington DC'de Bulunan Halı Uzmanı Ali Bey'e Çok Güvendiği.... Çok Nadir Doküman Sureti İstanbul'da İsviçre Komisyon Başkanı Ernst Mamboury Onaylı

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Büyük İzmir Yangını Öncesi Orosdi Beck'ten Gelen Carminati'nin Halılarının Durumu ve Yangın Sonrası Yaşananlardan Ötürü İtalyan Okulu Zemin Katta  Yanan Halılar ve Seccadeler Konulu. Bazı Halılarının Hasar  Görmediği ve Hasar Tespitinin Kesinlikle Kabul Olunmayacağı, Halılarının Bazısının Kıyıda Bekleyen "Venezia" Adlı Donama Zırhlısı ile Gönderilmiş Olabileceği ... Carminati'nin Polise Beyan İfadesi Suretidir.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Büyük İzmir Yangını Öncesi Orosdi Beck'ten Gelen Carminati'nin Halılarının Durumu ve Yangın Sonrası Yaşananlardan Ötürü İtalyan Okulu Zemin Katta Yanan Halılar ve Seccadeler Konulu. Bazı Halılarının Hasar Görmediği ve Hasar Tespitinin Kesinlikle Kabul Olunmayacağı, Halılarının Bazısının Kıyıda Bekleyen "Venezia" Adlı Donama Zırhlısı ile Gönderilmiş Olabileceği ... Carminati'nin Polise Beyan İfadesi Suretidir.

    TLSold
  • Hariciye Tarihi, J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir ve Civarındaki durumu Bildiren 26 ağustostaki büyük Taarruz'un Ardından Mustafa Kemal Önderliğindeki Türk Ordusu'nun Afyon Karahisar'ı Ele Geçirmesi, Yunan Ordusunu Bozguna Uğratması, 29 ağustosta Uşak Alaşehir, 2 Eylül'de Kasaba, 4 Eylül'e Menemen ile Çevredeki Tüm Köyleri Yağmalayıp Katleden Yunan ... Belge İçerisinde Çok Yerde Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün İsmi Geçmektedir. Nadir Belge Sureti

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Hariciye Tarihi, J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir ve Civarındaki durumu Bildiren 26 ağustostaki büyük Taarruz'un Ardından Mustafa Kemal Önderliğindeki Türk Ordusu'nun Afyon Karahisar'ı Ele Geçirmesi, Yunan Ordusunu Bozguna Uğratması, 29 ağustosta Uşak Alaşehir, 2 Eylül'de Kasaba, 4 Eylül'e Menemen ile Çevredeki Tüm Köyleri Yağmalayıp Katleden Yunan ... Belge İçerisinde Çok Yerde Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün İsmi Geçmektedir. Nadir Belge Sureti

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Şahinyan Efendi'nin Bağ, Tapu Mutasarrıf Olduğu Arazinin Beyanı. Büyük Boy

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Şahinyan Efendi'nin Bağ, Tapu Mutasarrıf Olduğu Arazinin Beyanı. Büyük Boy

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Sivas Osmanlı Bankası Şubesinden aldığı Kredilerin Ödenmesi ve Şahinyan Efendinin Özel Hesapları,  Boyacıyan Agop Efendiye Muhtevi Hesaplarının 8 Sayfalık İmzalı Fiskalli Belgesi.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden Sivas Osmanlı Bankası Şubesinden aldığı Kredilerin Ödenmesi ve Şahinyan Efendinin Özel Hesapları, Boyacıyan Agop Efendiye Muhtevi Hesaplarının 8 Sayfalık İmzalı Fiskalli Belgesi.

    TLSold
  • Müptedilere Mahsus Sevcik Usulu Keman Muallimi, 6. Opera, 16 sayfa, Fransızca, Osmanlıca 2 Lisan, Görsellidir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Müptedilere Mahsus Sevcik Usulu Keman Muallimi, 6. Opera, 16 sayfa, Fransızca, Osmanlıca 2 Lisan, Görsellidir.

    TLSold
  • Tekel Kültürü-Tekel İdaresinin üretmiş olduğu rakı, şarap, cin, likör, vermut içkilerine ait farklı 48 çeşitlik etiket koleksiyon lotu-Kulüp Rakısı Çizimi Cumhuriyet Dönemi İlk Grafikerlerinden İhap Hulusi'ye Aittir.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Tekel Kültürü-Tekel İdaresinin üretmiş olduğu rakı, şarap, cin, likör, vermut içkilerine ait farklı 48 çeşitlik etiket koleksiyon lotu-Kulüp Rakısı Çizimi Cumhuriyet Dönemi İlk Grafikerlerinden İhap Hulusi'ye Aittir.

    TLSold
  • İçinde Kerbela ve Dönem Olayları Geçen 24 Sayfalık Manzum El Yazması Mersiye ve Gazel Maarif Vekaletinde Tab Onaylı (Basılmasında Beis Yoktur Basılabilir)

    Lot No: 60

    Lot: 60

    İçinde Kerbela ve Dönem Olayları Geçen 24 Sayfalık Manzum El Yazması Mersiye ve Gazel Maarif Vekaletinde Tab Onaylı (Basılmasında Beis Yoktur Basılabilir)

    TLSold
  • Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı İane Kuponu

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı İane Kuponu

    TLSold
  • Meşhur, Türkiye'nin Sanatçı Ailelerinin Başında Gelen Eyüpoğlu Terekesinden, Aile Babası Rahmi Bey'in Trabzon Esnafından Manifaturacı Ahmed Zade Hasan ve Mahtumları'ndan Alacağı 5 Liranın Senedi.-Mektebi Sultani Talebesi Ziyaeddin İmzalı ve Trabzon Manifatura Ahmed Zade Efendi Kaşeli.
11 Kanunisani 1339

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Meşhur, Türkiye'nin Sanatçı Ailelerinin Başında Gelen Eyüpoğlu Terekesinden, Aile Babası Rahmi Bey'in Trabzon Esnafından Manifaturacı Ahmed Zade Hasan ve Mahtumları'ndan Alacağı 5 Liranın Senedi.-Mektebi Sultani Talebesi Ziyaeddin İmzalı ve Trabzon Manifatura Ahmed Zade Efendi Kaşeli. 11 Kanunisani 1339

    TLSold
  • Meşhur, Yazar, Sebahattin Eyüpoğlu, Antalya'da Askerlik Döneminde (Sağdan İkinci Oturan)

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Meşhur, Yazar, Sebahattin Eyüpoğlu, Antalya'da Askerlik Döneminde (Sağdan İkinci Oturan)

    TLSold
  • Filateli Yan Tema, 18 Adet Cumhuriyet İlk dönem Telgraflar, Hepsi Farklı Formatta

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Filateli Yan Tema, 18 Adet Cumhuriyet İlk dönem Telgraflar, Hepsi Farklı Formatta

    TLSold
  • Musul Gazetesi, 32. Sene, 10 Mart 1332,  4s. Arapça-Osmanlıca 2 Lisan

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Musul Gazetesi, 32. Sene, 10 Mart 1332, 4s. Arapça-Osmanlıca 2 Lisan

    TLSold
  • Osmanlıca Hanımlara Mahsus Gazete, 3 Sayı Lot-Padişahım Çok Yaşa Cülus Kapaklı, 19 Ağustos 131 Tarihli Sayısını İçermektedir.
11 Eylül 1313, 3 Eylül 1314 
Yorgun

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Osmanlıca Hanımlara Mahsus Gazete, 3 Sayı Lot-Padişahım Çok Yaşa Cülus Kapaklı, 19 Ağustos 131 Tarihli Sayısını İçermektedir. 11 Eylül 1313, 3 Eylül 1314 Yorgun

    TLSold
  • Sovyet 1979/1980/1983/1984/1987 Yıllarına Ait Muhtelif Spor Branşları Konulu Pullardan Oluşan Özel  Albümü, 10 Yaprak, Pullar Şarniyer ile Albüme Montelenmiştir.-100 Adet Pul İçermektedir.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Sovyet 1979/1980/1983/1984/1987 Yıllarına Ait Muhtelif Spor Branşları Konulu Pullardan Oluşan Özel Albümü, 10 Yaprak, Pullar Şarniyer ile Albüme Montelenmiştir.-100 Adet Pul İçermektedir.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu-30 x 24 cm.
Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu-30 x 24 cm. Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi (Paspartu Üzerinde) ve Sergi Kataloğu-28 x 22 cm.
Pas: 35 x 25 cm.
Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi (Paspartu Üzerinde) ve Sergi Kataloğu-28 x 22 cm. Pas: 35 x 25 cm. Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi (Paspartu Üzerinde) ve Sergi Kataloğu-20 x 33 cm.
Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi (Paspartu Üzerinde) ve Sergi Kataloğu-20 x 33 cm. Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu-39 x 20 cm.
Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu-39 x 20 cm. Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu, Hüseyin Baban 62 İmzalı-30 x 21 cm.
Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban (İstanbul ve Paris'te Sergiler Açmış) Ressamın Karışık Soyut Resmi ve Sergi Kataloğu, Hüseyin Baban 62 İmzalı-30 x 21 cm. Katalogda Hüseyin Baban'ın İstanbul 1995 Resim Sergisine Ait Benzer Resim Çalışmaları Görselleri Mevcuttur. 68 s.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Galatasaray Lisesi, 1943-1944 Ders Yılı Mezunları albümü, Çituri Biraderler Basımevi, İstanbul Baskısı

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Eğitim Tarihi, Galatasaray Lisesi, 1943-1944 Ders Yılı Mezunları albümü, Çituri Biraderler Basımevi, İstanbul Baskısı

    TLSold
  • Çok Nadir Rumca 1908 Salname, Atina Kollaros Yayınevi, 408 s.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Çok Nadir Rumca 1908 Salname, Atina Kollaros Yayınevi, 408 s.

    TLSold
  • Spor Tarihi, Panini Adrenalyn XL Spor Albümü, 2014-2015 Sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi, Toplam 160 Adet Kart  İçermektedir. Tam Kadro Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcu Kartları Mevcuttur.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Spor Tarihi, Panini Adrenalyn XL Spor Albümü, 2014-2015 Sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi, Toplam 160 Adet Kart İçermektedir. Tam Kadro Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcu Kartları Mevcuttur.

    TLSold
  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Albümü, 1993, 140 s.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Albümü, 1993, 140 s.

    TLSold
  • Biçki Dikiş, Ermeni Vatandaşımız Nadya Serim'e ait Olan Biçki Dikiş Çizim Defteri, Mesafeleri Düzgünce Tutularak ve Kurşun Kalem ile Çizilerek Ölçüler Dahilinde Not Edilmiştir.-Esas Eteğin arkası, Dört Parçalı Fantezi Eteğin arkası, 8 Parçalı Etek ve Rob,  Bir Dikişli Kloş Etek, Plisoley Etek, Arka-Ön Korsaj, Rob İçin Kol, Yuvarlak Yakalar, Devrilen Yakalar, Kol Kapakları ve Cepler, Japone robun arkası, Tayyor, Bol ve Dar Manto, Pelerinler

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Biçki Dikiş, Ermeni Vatandaşımız Nadya Serim'e ait Olan Biçki Dikiş Çizim Defteri, Mesafeleri Düzgünce Tutularak ve Kurşun Kalem ile Çizilerek Ölçüler Dahilinde Not Edilmiştir.-Esas Eteğin arkası, Dört Parçalı Fantezi Eteğin arkası, 8 Parçalı Etek ve Rob, Bir Dikişli Kloş Etek, Plisoley Etek, Arka-Ön Korsaj, Rob İçin Kol, Yuvarlak Yakalar, Devrilen Yakalar, Kol Kapakları ve Cepler, Japone robun arkası, Tayyor, Bol ve Dar Manto, Pelerinler

    TLSold
  • 2007 Taschen Pin-Up Kızları Ajandası, 52 Sayfa Pin-Up Kızları Görsel Baskısı İçermektedir. Spiralli Cilt

    Lot No: 78

    Lot: 78

    2007 Taschen Pin-Up Kızları Ajandası, 52 Sayfa Pin-Up Kızları Görsel Baskısı İçermektedir. Spiralli Cilt

    TLSold
  • Milli Piyango Yan Tema, İkdam Gazetesi, 1927 Tarihli, Türk Tayyare Cemiyeti, 50000 lira 481211 Numaraya Çıktı Haberli, Çekilişi Zonguldak. Gazete Haliyle ama Piyango Haberi Köşesi Gayet Güzel.-İçki Kültürü Yan Tema, Müskirat ve Rakı Kaçakçılığı Konulu Haberli

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Milli Piyango Yan Tema, İkdam Gazetesi, 1927 Tarihli, Türk Tayyare Cemiyeti, 50000 lira 481211 Numaraya Çıktı Haberli, Çekilişi Zonguldak. Gazete Haliyle ama Piyango Haberi Köşesi Gayet Güzel.-İçki Kültürü Yan Tema, Müskirat ve Rakı Kaçakçılığı Konulu Haberli

    TLSold
  • 1960 ve 1961 Tarihli, Türkiye'de Yaşayan Bir Yahudi Ailesine ait Fotoğraf Albümü. Kendilerinin 1960'lı Yıllara ait 128 Adet Fotoğrafları Mevcuttur.-İsrail Seyahatleri ve Eğlenceleri, Atina Akropol Ziyareti, Bolu-Abant- Ziyaretleri, Yeşilköy ve Moda Plajı'nda Hatıra Fotoğrafları,  Kervansaray Kulübünde Eğlenceleri, Uludağ Tatilleri,  Çocuklarının Sünneti ve Düğün Fotoğrafları Bulunmaktadır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    1960 ve 1961 Tarihli, Türkiye'de Yaşayan Bir Yahudi Ailesine ait Fotoğraf Albümü. Kendilerinin 1960'lı Yıllara ait 128 Adet Fotoğrafları Mevcuttur.-İsrail Seyahatleri ve Eğlenceleri, Atina Akropol Ziyareti, Bolu-Abant- Ziyaretleri, Yeşilköy ve Moda Plajı'nda Hatıra Fotoğrafları, Kervansaray Kulübünde Eğlenceleri, Uludağ Tatilleri, Çocuklarının Sünneti ve Düğün Fotoğrafları Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Almanya Türk Ticaret Odası, Nazi dönemi  Berlin. Türk-Alman Ticareti için rapor. 1938 4 sayfa.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Almanya Türk Ticaret Odası, Nazi dönemi Berlin. Türk-Alman Ticareti için rapor. 1938 4 sayfa.

    TLSold
  • Ünlü yazarımız Hüseyin Rahmi Gürpınar adadaki evinin bahçesinde iki arkadaşıyla birlikte.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Ünlü yazarımız Hüseyin Rahmi Gürpınar adadaki evinin bahçesinde iki arkadaşıyla birlikte.

    TLSold
  • Bakkaliye. Algül Şale Bisküvileri İzmir. 22x25 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Bakkaliye. Algül Şale Bisküvileri İzmir. 22x25 cm.

    TLSold
  • Lot.  1900'lerin başı 4 adet Ermeni bir tacire ait Ermenice fiskal pullu evrak.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Lot. 1900'lerin başı 4 adet Ermeni bir tacire ait Ermenice fiskal pullu evrak.

    TLSold
  • Nü kadın eskizi. 20x28 cm. İmzasız.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Nü kadın eskizi. 20x28 cm. İmzasız.

    TLSold
  • Balıkesir 1963. Foto Esmer

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Balıkesir 1963. Foto Esmer

    TLSold
  • Mısır.  1927. Arkası uzun Ermenice yazışmalı.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Mısır. 1927. Arkası uzun Ermenice yazışmalı.

    TLSold
  • İstanbul Ayasofya. 18x24 cm. Havadan görünüm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    İstanbul Ayasofya. 18x24 cm. Havadan görünüm.

    TLSold
  • Bursa Yeşil Türbe ve civar havadan görünüm. 18x24 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Bursa Yeşil Türbe ve civar havadan görünüm. 18x24 cm.

    TLSold
  • Lot. İki adet Ermeni kadın fotoğrafı.  Birinin arkasında Foto Melek Serope Mıgırdiçyan kaşesi. Diğeri Foto Tremins kabartma damga

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Lot. İki adet Ermeni kadın fotoğrafı. Birinin arkasında Foto Melek Serope Mıgırdiçyan kaşesi. Diğeri Foto Tremins kabartma damga

    TLSold
  • Hirand Papazyan adlı bir Ermeni tüccara ait 1933 seneli bir lot evrak. 9 parça.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Hirand Papazyan adlı bir Ermeni tüccara ait 1933 seneli bir lot evrak. 9 parça.

    TLSold
  • Osmanlı Kadın-erkek çizim kart.  Arkası daktiloyla Fransızca yazılmış. Smyrne 1924

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Osmanlı Kadın-erkek çizim kart. Arkası daktiloyla Fransızca yazılmış. Smyrne 1924

    TLSold
  • Ayvalık'ın ünlü isimlerinden Cunda'da adına kütüphane kurulmuş Necdet Kent Tahran Büyükelçisi iken. 1966. 12x18 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Ayvalık'ın ünlü isimlerinden Cunda'da adına kütüphane kurulmuş Necdet Kent Tahran Büyükelçisi iken. 1966. 12x18 cm.

    TLSold
  • Bodrum, Halikarnas Balıkçısı'nın hüküm sürdüğü zamanlarda. 1942

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Bodrum, Halikarnas Balıkçısı'nın hüküm sürdüğü zamanlarda. 1942

    TLSold
  • Mısır.  Üç ayrı damgayla 1910'da postadan geçmiş.  Ermeni Aram Kuyumciyan'a gönderilmiş. Konstantinople. Ermenice yazışmalı.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Mısır. Üç ayrı damgayla 1910'da postadan geçmiş. Ermeni Aram Kuyumciyan'a gönderilmiş. Konstantinople. Ermenice yazışmalı.

    TLSold
  • Kartvizit. Arabalı vapurun mücidi Osmanlı mühendisi Hüseyin Haki Efendi'ye ait kartvizit.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Kartvizit. Arabalı vapurun mücidi Osmanlı mühendisi Hüseyin Haki Efendi'ye ait kartvizit.

    TLSold
  • Adana postadan geçmiş. Osmanlıca yazışmalı. Osmanlı damga. Pul yok. Haliyle

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Adana postadan geçmiş. Osmanlıca yazışmalı. Osmanlı damga. Pul yok. Haliyle

    TLSold
  • Bir İstanbul broşürü için hazırlanmış orijinal çizim. Suluboya dört resim

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Bir İstanbul broşürü için hazırlanmış orijinal çizim. Suluboya dört resim

    TLSold
  • Yahudi Sarah Hanıma ait 1924 yılı matematik defteri. Tamamı dolu.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Yahudi Sarah Hanıma ait 1924 yılı matematik defteri. Tamamı dolu.

    TLSold
  • Orhan Veli'nin çıkardığı efsane Yaprak dergisinin orijinal nüshası.  Yıl 1 sayı 8.  15 Nisan 1949

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Orhan Veli'nin çıkardığı efsane Yaprak dergisinin orijinal nüshası. Yıl 1 sayı 8. 15 Nisan 1949

    TLSold
  • Halk Sineması el ilanı.  2 Büyük Film birden : "Zafer Yolu", "Paris Hayatı".

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Halk Sineması el ilanı. 2 Büyük Film birden : "Zafer Yolu", "Paris Hayatı".

    TLSold
  • Film lobisi. "Ya Ben, Ya O!"  Ayhan Işık - Pervin Par

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Film lobisi. "Ya Ben, Ya O!" Ayhan Işık - Pervin Par

    TLSold
  • Film lobisi. "Yumurcak Faka Basmaz"  Fikret Hakan, Silvia Penses

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Film lobisi. "Yumurcak Faka Basmaz" Fikret Hakan, Silvia Penses

    TLSold
  • Ünlü çizer Ramiz'in çıkardığı Karikatür dergisi, Hitler kapaklı "Ayna ayna söyle bana!"

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Ünlü çizer Ramiz'in çıkardığı Karikatür dergisi, Hitler kapaklı "Ayna ayna söyle bana!"

    TLSold
  • İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de yayımlanan "Realite" savaş dergisi. 10 kuruş.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de yayımlanan "Realite" savaş dergisi. 10 kuruş.

    TLSold
  • Macaristan'da 1980'lerde yayımlanan Hadi Kronika dergisinin yayımladığı  Nazi Propaganda afişi. 28x 40 cm. Haliyle

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Macaristan'da 1980'lerde yayımlanan Hadi Kronika dergisinin yayımladığı Nazi Propaganda afişi. 28x 40 cm. Haliyle

    TLSold
  • Türkiye Kızılay Derneği İzmir-Buca Gençlik kampıyla ilgili Balıkesir Ticaret Odası'na gönderdiği iki adet yazı. 1948

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Türkiye Kızılay Derneği İzmir-Buca Gençlik kampıyla ilgili Balıkesir Ticaret Odası'na gönderdiği iki adet yazı. 1948

    TLSold
  • Lot.  1900'lerin başı 4 adet Ermeni bir tacire ait Ermenice fiskal pullu evrak.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Lot. 1900'lerin başı 4 adet Ermeni bir tacire ait Ermenice fiskal pullu evrak.

    TLSold
  • Hilal-i Ahmer kartpostalı. Haliyle.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Hilal-i Ahmer kartpostalı. Haliyle.

    TLSold
  • İzmir Karşıyaka Kordon Postadan geçmiş

    Lot No: 110

    Lot: 110

    İzmir Karşıyaka Kordon Postadan geçmiş

    TLSold
  • İskenderun sahilden görünüm. Haliyle.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    İskenderun sahilden görünüm. Haliyle.

    TLSold
  • Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Balonla Seyahat" Renkli kapak. 1928

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Balonla Seyahat" Renkli kapak. 1928

    TLSold
  • İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de yayımlanan "Realite" savaş dergisi. 10 kuruş.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    İkinci Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de yayımlanan "Realite" savaş dergisi. 10 kuruş.

    TLSold
  • Cumhuriyet gazetesi  17 İkinciteşrin 1938.  "Dün 150 bin kişi Ebedi Şefin tabutu önünde tazimle iğildi."

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Cumhuriyet gazetesi 17 İkinciteşrin 1938. "Dün 150 bin kişi Ebedi Şefin tabutu önünde tazimle iğildi."

    TLSold
  • Hür Marko Paşa dergisi. Yıl 1 sayı 13. Çıkartan Rıfat Ilgaz.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Hür Marko Paşa dergisi. Yıl 1 sayı 13. Çıkartan Rıfat Ilgaz.

    TLSold
  • Yeşilçam tarihi. Kartal Tibet. 12x18 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Yeşilçam tarihi. Kartal Tibet. 12x18 cm.

    TLSold
  • Garbis Hacınlıyan Halıcı Çarşı-i kebir İstanbul. Balıkesir ticaret odasına yazdığı ve gazoz imalathanelerini sorduğu ıslak imzalı mektup. 1933

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Garbis Hacınlıyan Halıcı Çarşı-i kebir İstanbul. Balıkesir ticaret odasına yazdığı ve gazoz imalathanelerini sorduğu ıslak imzalı mektup. 1933

    TLSold
  • Türkiye'de yetiştirilen tütün cinsleri, özellikleri ve hangi yörelerde ne sonuç alındığıyla ilgili belge. 1930'lar. 2 sayfa büyük boy

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Türkiye'de yetiştirilen tütün cinsleri, özellikleri ve hangi yörelerde ne sonuç alındığıyla ilgili belge. 1930'lar. 2 sayfa büyük boy

    TLSold
  • Tırnovalı bir şahısla ilgili Balıkesir'den gönderilmiş tahkik varakası. Osmanlıca  1927-28

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Tırnovalı bir şahısla ilgili Balıkesir'den gönderilmiş tahkik varakası. Osmanlıca 1927-28

    TLSold
  • AST (Ankara Sanat Tiyatrosu) Orhan Kemal'in 72. Koğuş oyunu. Dönem reklamları. Oyuncuların fotoğrafları.  1967. 48 sayfa

    Lot No: 120

    Lot: 120

    AST (Ankara Sanat Tiyatrosu) Orhan Kemal'in 72. Koğuş oyunu. Dönem reklamları. Oyuncuların fotoğrafları. 1967. 48 sayfa

    TLSold
  • Dostlar Tiyatrosu. "Havana Duruşması" oyunu kitapçığı. Fidel Castro yazısı. Arka kapak Che Guevera

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Dostlar Tiyatrosu. "Havana Duruşması" oyunu kitapçığı. Fidel Castro yazısı. Arka kapak Che Guevera

    TLSold
  • Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Araba kazası. Renkli kapak. 1928

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Araba kazası. Renkli kapak. 1928

    TLSold
  • Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Arabanın tarihi temalı. 1927

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Osmanlıca dergi "Resimli Dünya" Arabanın tarihi temalı. 1927

    TLSold
  • Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca yapılan uluslararası askeri tatbikat albümü. Toplam 27 fotoğraf

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca yapılan uluslararası askeri tatbikat albümü. Toplam 27 fotoğraf

    TLSold
  • 1910 ve 20'li yıllara ait resim defteri. Bir Macar çizmiş olmalı. 29 adet çizim. Renkli, Siyah beyaz, insanlar, hayvanlar…

    Lot No: 125

    Lot: 125

    1910 ve 20'li yıllara ait resim defteri. Bir Macar çizmiş olmalı. 29 adet çizim. Renkli, Siyah beyaz, insanlar, hayvanlar…

    TLSold
  • Yadigar-ı Misakı Milli, Mustafa Kemal Atatürk ve I. Meclisin  İlk Hükümeti, Tam Sayfa, 2. Baskı-24 x 18 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Yadigar-ı Misakı Milli, Mustafa Kemal Atatürk ve I. Meclisin İlk Hükümeti, Tam Sayfa, 2. Baskı-24 x 18 cm.

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk, Latife Hanım ve Kazım Karabekir, 2. Baskı-13 x 18 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Mustafa Kemal Atatürk, Latife Hanım ve Kazım Karabekir, 2. Baskı-13 x 18 cm.

    TLSold
  • Omega Saati Etiketi

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Omega Saati Etiketi

    TLSold
  • Kağıthane Mesire Alanı, Erken Dönem foto-10 x 8 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Kağıthane Mesire Alanı, Erken Dönem foto-10 x 8 cm.

    TLSold
  • Tütün Tarihi, Himaye-i Etfal Sigara Kağıdı, Ay Yıldızlı

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Tütün Tarihi, Himaye-i Etfal Sigara Kağıdı, Ay Yıldızlı

    TLSold
  • Kütahya Çinisi İş Yeri Kartı, Nuri ve Hilmi Bayrak

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Kütahya Çinisi İş Yeri Kartı, Nuri ve Hilmi Bayrak

    TLSold
  • Emniyet Sandığı Tasarruf Cüzdanı, İçinde Kesik Yapraklar Mevcuttur.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Emniyet Sandığı Tasarruf Cüzdanı, İçinde Kesik Yapraklar Mevcuttur.

    TLSold
  • İstanbul'da Göksu Çayı. Şemsiye ile Gezenler-12 x 8 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    İstanbul'da Göksu Çayı. Şemsiye ile Gezenler-12 x 8 cm.

    TLSold
  • Pascal Sebah Fotoğrafhanesi , Stüdyoda Sandalye Üzerine Çıkan Kız Çocuğunun Pozu, Orijinal Foto Sebah Paspartusunda

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Pascal Sebah Fotoğrafhanesi , Stüdyoda Sandalye Üzerine Çıkan Kız Çocuğunun Pozu, Orijinal Foto Sebah Paspartusunda

    TLSold
  • Sepya foto, Galata Köprüsünün Ahşap Hali, Köprü Üzerinde Kara Çarşaflı Kadınlar ve Fesli Osmanlı Tipler-13 x 8 cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Sepya foto, Galata Köprüsünün Ahşap Hali, Köprü Üzerinde Kara Çarşaflı Kadınlar ve Fesli Osmanlı Tipler-13 x 8 cm.

    TLSold
  • Yahudi Tüccar Kohen ve Ortağı Mehmet Arif (Mehmet Arif ve Kohen) Elbise  ve Kumaş Ticarethanesi İzmir İş Yeri Kartı

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Yahudi Tüccar Kohen ve Ortağı Mehmet Arif (Mehmet Arif ve Kohen) Elbise ve Kumaş Ticarethanesi İzmir İş Yeri Kartı

    TLSold
  • Eczacılık Tarihi, 3 Lisan a. Drossinos Ecza Şişesi Etiketi

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Eczacılık Tarihi, 3 Lisan a. Drossinos Ecza Şişesi Etiketi

    TLSold
  • İane, Ayvalık Hayırseverler Derneği Teberru Makbuzu, Cemiyet Kaşeli

    Lot No: 138

    Lot: 138

    İane, Ayvalık Hayırseverler Derneği Teberru Makbuzu, Cemiyet Kaşeli

    TLSold
  • Türk Sineması, Alo Orası Tımarhane Mi Film Afişi, Çizim Afiş, Şan Filmcilik-35 x 25 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Türk Sineması, Alo Orası Tımarhane Mi Film Afişi, Çizim Afiş, Şan Filmcilik-35 x 25 cm.

    TLSold
  • 2 Lisan Cumhuriyet Bonmarşesi Antetli Doküman, 1920'li yıllar, Tokat zile

    Lot No: 140

    Lot: 140

    2 Lisan Cumhuriyet Bonmarşesi Antetli Doküman, 1920'li yıllar, Tokat zile

    TLSold
  • Belediye arkadaşları Tasarruf Sandığı, İkrazat Yapar, Her  Nevi İhtiyacı Temin Eder antetli, Bandırma, 1934 Tarihli Afitap mağazası Sahibi Sadık Beye Gönderilmiş Doküman, Islak İmzalı

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Belediye arkadaşları Tasarruf Sandığı, İkrazat Yapar, Her Nevi İhtiyacı Temin Eder antetli, Bandırma, 1934 Tarihli Afitap mağazası Sahibi Sadık Beye Gönderilmiş Doküman, Islak İmzalı

    TLSold
  • Gayret Kitaphanesi, Ahmet Hamdi Kastamuni antetli 1933 Tarihli Osmanlıca Yazılı Mektupluk

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Gayret Kitaphanesi, Ahmet Hamdi Kastamuni antetli 1933 Tarihli Osmanlıca Yazılı Mektupluk

    TLSold
  • Yahudi Tüccar Nisim Mizrachi Mahdumları 2 Lisan  Antetli Fatura, 1928

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Yahudi Tüccar Nisim Mizrachi Mahdumları 2 Lisan Antetli Fatura, 1928

    TLSold
  • İmren Baylan Çikolata Şekerleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi antetli Fatura, 1963

    Lot No: 144

    Lot: 144

    İmren Baylan Çikolata Şekerleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi antetli Fatura, 1963

    TLSold
  • Glorya Pastanesi, Mişel Stefano İstanbul Antetli 1963 Tarihli Masraf Fişi

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Glorya Pastanesi, Mişel Stefano İstanbul Antetli 1963 Tarihli Masraf Fişi

    TLSold
  • Nestle Mamulatı İhracat Şirketi Anonim Şirketi İstanbul Antetli 1963 Tarihli Fatura

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Nestle Mamulatı İhracat Şirketi Anonim Şirketi İstanbul Antetli 1963 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Türk Maarif Cemiyeti Talebe Yurdu Müdürlüğü İzmir antetli 1930'lu Yıllara ait Belge

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Eğitim Tarihi, Türk Maarif Cemiyeti Talebe Yurdu Müdürlüğü İzmir antetli 1930'lu Yıllara ait Belge

    TLSold
  • Tiyatro, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları, 13 Ekim 1972 Yenikomedi Tiyatrosunda Düzenlenen Fotoğraflarla Türk Tiyatrosu Sergisi Açılışı Daveti. Fotoğraf Ön Yüzünde Boks Şampiyonu Oyunu Görseli Mevcuttur.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Tiyatro, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları, 13 Ekim 1972 Yenikomedi Tiyatrosunda Düzenlenen Fotoğraflarla Türk Tiyatrosu Sergisi Açılışı Daveti. Fotoğraf Ön Yüzünde Boks Şampiyonu Oyunu Görseli Mevcuttur.

    TLSold
  • Altın Kalem Kağıt ve Kitaphanesi Hattat Hafız Nazmi, İzmir antetli Üzeri Osmanlıca Yazılı  1931 Tarihinde İmzalı Doküman

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Altın Kalem Kağıt ve Kitaphanesi Hattat Hafız Nazmi, İzmir antetli Üzeri Osmanlıca Yazılı 1931 Tarihinde İmzalı Doküman

    TLSold
  • Altı Marka Biküvit İmalathanesi, Karekin Ertemer Hasköy İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Altı Marka Biküvit İmalathanesi, Karekin Ertemer Hasköy İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    TLSold
  • Societe Belge par Commandit, Yahudi Tüccar  L. Vitali ve Şürekası, Constantinople antetli 1881 Tarihli Doküman

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Societe Belge par Commandit, Yahudi Tüccar L. Vitali ve Şürekası, Constantinople antetli 1881 Tarihli Doküman

    TLSold
  • Mektepliler Pazarı, Kırtasiye, Gramofon, Fotoğraf, Parfümeri ve İstanbul Menba Suları, Necati Nazım, Antetli, 1934 Tarihli Doküman, Üzeri Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Mektepliler Pazarı, Kırtasiye, Gramofon, Fotoğraf, Parfümeri ve İstanbul Menba Suları, Necati Nazım, Antetli, 1934 Tarihli Doküman, Üzeri Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • İstanbul Klübü ana Nizamnamesi, Status du Club D'Istanbul, İstanbul Çituri Biraderler Basımevi, 1952, 14+16 s., 2 lisan

    Lot No: 153

    Lot: 153

    İstanbul Klübü ana Nizamnamesi, Status du Club D'Istanbul, İstanbul Çituri Biraderler Basımevi, 1952, 14+16 s., 2 lisan

    TLSold
  • Bu Etikete Dikkat! Bomonti Gazozlarının Etiketleri Taklit Olunuyor.  Asıl Etiketler budur. Dikkat Ediniz ve Taklidini Almayınız. Bomonti Gazoz Fabrikası-7 x 18 cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Bu Etikete Dikkat! Bomonti Gazozlarının Etiketleri Taklit Olunuyor. Asıl Etiketler budur. Dikkat Ediniz ve Taklidini Almayınız. Bomonti Gazoz Fabrikası-7 x 18 cm.

    TLSold
  • Sahibinin Sesi Klasik Eserler, Dans ve Rumca Plaklar Listesi, 42 s.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Sahibinin Sesi Klasik Eserler, Dans ve Rumca Plaklar Listesi, 42 s.

    TLSold
  • İstanbul Fatih'te Faaliyet Gösteren Fotoğrafçı Stüdyo Renk'in Çalışması, Fatih Camii'nde Kubran Bayramı Mahyası

    Lot No: 156

    Lot: 156

    İstanbul Fatih'te Faaliyet Gösteren Fotoğrafçı Stüdyo Renk'in Çalışması, Fatih Camii'nde Kubran Bayramı Mahyası

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Paspartu Üzerinde, Gelinlik Giyen Kız Çocuğu

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Osmanlı Dönemi, Paspartu Üzerinde, Gelinlik Giyen Kız Çocuğu

    TLSold
  • 1920 Tarihli, İstanbul Haliç'ten bir Enstantane

    Lot No: 158

    Lot: 158

    1920 Tarihli, İstanbul Haliç'ten bir Enstantane

    TLSold
  • Sepya Foto, İstanbul Beylerbeyi'nde bir Kayıkçı ve Beylerbeyi Camii, Paspartu Üzerinde-8 x 11 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Sepya Foto, İstanbul Beylerbeyi'nde bir Kayıkçı ve Beylerbeyi Camii, Paspartu Üzerinde-8 x 11 cm.

    TLSold
  • Şark Halı TAŞ İzmir antetli 1969 Tarihli Fatura

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Şark Halı TAŞ İzmir antetli 1969 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Molva Pazarı İbrahim Fahri ve Refik Sırrı, Edremit antetli 1934 Tarihli Kaşeli Doküman, Üzeri Osmanlıca , Türkçe Yazılı

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Molva Pazarı İbrahim Fahri ve Refik Sırrı, Edremit antetli 1934 Tarihli Kaşeli Doküman, Üzeri Osmanlıca , Türkçe Yazılı

    TLSold
  • Ahmet İhsan Matbaası, Servetifünun Yerine Çıkan Uyanış Gazetesi, Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1931 Tarihinde Gönderilen Fatura

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Ahmet İhsan Matbaası, Servetifünun Yerine Çıkan Uyanış Gazetesi, Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1931 Tarihinde Gönderilen Fatura

    TLSold
  • Aydın, Nazilli Sebat Kütüphanesi, Mustafa Hakkı Kaşeli Osmanlıca doküman, 1929 Tarihli

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Aydın, Nazilli Sebat Kütüphanesi, Mustafa Hakkı Kaşeli Osmanlıca doküman, 1929 Tarihli

    TLSold
  • Kilis Cumhuriyet  Kitaphanesi, Osman Vehbi Kaşe ve Damgalı Doküman, Osmanlıca

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Kilis Cumhuriyet Kitaphanesi, Osman Vehbi Kaşe ve Damgalı Doküman, Osmanlıca

    TLSold
  • İstanbul Teshilat Matbaası antetli 1929 Tarihli, Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1929 Tarihinde Kesilen Fatura

    Lot No: 165

    Lot: 165

    İstanbul Teshilat Matbaası antetli 1929 Tarihli, Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1929 Tarihinde Kesilen Fatura

    TLSold
  • Otelcilik Tarihi, İstanbul Romanya Oteli Antetli Zarf

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Otelcilik Tarihi, İstanbul Romanya Oteli Antetli Zarf

    TLSold
  • Finans Tarihi, Türkiye Ziraat Bankası AŞ. İstanbul Antetli 1930'da Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1929 Tarihinde Kesilen Fatura

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Finans Tarihi, Türkiye Ziraat Bankası AŞ. İstanbul Antetli 1930'da Afitap Mağazası Mehmet Sahibi Sadık Bey'e 1929 Tarihinde Kesilen Fatura

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, TC Ankara Erkek Lisesi Müdürlüğü Antetli 1939 Tarihli "Ankara erkek Lisesi Marşı", Filigranlı Orijinal Kağıt

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Eğitim Tarihi, TC Ankara Erkek Lisesi Müdürlüğü Antetli 1939 Tarihli "Ankara erkek Lisesi Marşı", Filigranlı Orijinal Kağıt

    TLSold
  • TC Sinop Belediye Riyaseti antetli 1933 Tarihli Doküman, Filigranlı Orijinal Kağıt

    Lot No: 169

    Lot: 169

    TC Sinop Belediye Riyaseti antetli 1933 Tarihli Doküman, Filigranlı Orijinal Kağıt

    TLSold
  • The Daily News London antetli 1923 Tarihli Belge, İngilizce

    Lot No: 170

    Lot: 170

    The Daily News London antetli 1923 Tarihli Belge, İngilizce

    TLSold
  • Osmanlıca Kelebek Mecmuası,  Numero 6, 17 Mayıs 1339 Tarihli, 16 s.-Ciltten Çıkma

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Osmanlıca Kelebek Mecmuası, Numero 6, 17 Mayıs 1339 Tarihli, 16 s.-Ciltten Çıkma

    TLSold
  • Osmanlıca Kelebek Mecmuası,  Numero 19, 16 s.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Osmanlıca Kelebek Mecmuası, Numero 19, 16 s.

    TLSold
  • Osmanlı İmparatorluğu hükümeti İle Şark Demiryolları Şirketi Arasında Şirketin Talebi Üzerine Oluşan Zarar Üzerine İdari Tedbirler Konulu-Reponse du government Imperial a la 11eme Demande de la Compagnie, Dommages-Interets a Raison de Diverses Mesures Administratives, Constantinople Impremerie Servet - Tahir Bey, 1903

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Osmanlı İmparatorluğu hükümeti İle Şark Demiryolları Şirketi Arasında Şirketin Talebi Üzerine Oluşan Zarar Üzerine İdari Tedbirler Konulu-Reponse du government Imperial a la 11eme Demande de la Compagnie, Dommages-Interets a Raison de Diverses Mesures Administratives, Constantinople Impremerie Servet - Tahir Bey, 1903

    TLSold
  • Taşbaskı, Eczacılık, Fazıl Çil İlacı, Fazıl Soysal Laboratuarı-31 x 22 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Taşbaskı, Eczacılık, Fazıl Çil İlacı, Fazıl Soysal Laboratuarı-31 x 22 cm.

    TLSold
  • Eski Tip Otomobil Önünde Poz Verenler, Arkası Ermenice Yazılı-6,5 x 9 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Eski Tip Otomobil Önünde Poz Verenler, Arkası Ermenice Yazılı-6,5 x 9 cm.

    TLSold
  • Meşhur, Goethe-Alman Hezarfen; edebiyatçı, siyasetçi, ressam ve doğabilimci.
14 x 10 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Meşhur, Goethe-Alman Hezarfen; edebiyatçı, siyasetçi, ressam ve doğabilimci. 14 x 10 cm.

    TLSold
  • Yusuf Sezgin-18 x 12 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Yusuf Sezgin-18 x 12 cm.

    TLSold
  • 29 Ekim 1929 Günü Türk Subayları ile Şapkalı arkadaşlarının Beraber Stüdyoda Çektikleri Hatıra Pozu, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 178

    Lot: 178

    29 Ekim 1929 Günü Türk Subayları ile Şapkalı arkadaşlarının Beraber Stüdyoda Çektikleri Hatıra Pozu, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • TC Bayındırlık Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Boğaziçi Köprüsü Geçiş Ücreti, 20 TL

    Lot No: 179

    Lot: 179

    TC Bayındırlık Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Boğaziçi Köprüsü Geçiş Ücreti, 20 TL

    TLSold
  • Kayseri Asari Atika, Kale Duvarları Arasında Bir Abide

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Kayseri Asari Atika, Kale Duvarları Arasında Bir Abide

    TLSold
  • Şipka Abidesi, Bulgar Baskısı

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Şipka Abidesi, Bulgar Baskısı

    TLSold
  • İstanbul. Piyer Loti Tepesinden Haliç'e Bakış, Keresteciler ve Çamurdan Oluşan Adalar, Foto Güven Kuyumlu-24 x 18 cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    İstanbul. Piyer Loti Tepesinden Haliç'e Bakış, Keresteciler ve Çamurdan Oluşan Adalar, Foto Güven Kuyumlu-24 x 18 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, St. Josef Erkek Lisesi Pekiyi Varakası (Tres Bien), 1941 Tarihli

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Eğitim Tarihi, St. Josef Erkek Lisesi Pekiyi Varakası (Tres Bien), 1941 Tarihli

    TLSold
  • 4 Adet Fotoğraf Zarfı, İçleri Fotoğraflı-Nişantaşı Rujenuar Restaurant
Taksim Belediye Gazinosu
Maksim Gazinosu
Yıldız Gazinosu (Sevim Tuna)

    Lot No: 184

    Lot: 184

    4 Adet Fotoğraf Zarfı, İçleri Fotoğraflı-Nişantaşı Rujenuar Restaurant Taksim Belediye Gazinosu Maksim Gazinosu Yıldız Gazinosu (Sevim Tuna)

    TLSold
  • 1965 Tarihli TC Silahlı Kuvvetleri Hizmet Belgesi ve Orgeneral Muhsin Batur Islak İmzalı Hava Kuvvetlerini Güçlendirme Kampanyası davetiyesi

    Lot No: 185

    Lot: 185

    1965 Tarihli TC Silahlı Kuvvetleri Hizmet Belgesi ve Orgeneral Muhsin Batur Islak İmzalı Hava Kuvvetlerini Güçlendirme Kampanyası davetiyesi

    TLSold
  • 3 Adet  Sivil Havacılık Temalı  Uçak Kartpostalı-Atlantis Air
Swissair
Lufthansa

    Lot No: 186

    Lot: 186

    3 Adet Sivil Havacılık Temalı Uçak Kartpostalı-Atlantis Air Swissair Lufthansa

    TLSold
  • 12 Adet Pittsburgh Görseli İçerir Albüm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    12 Adet Pittsburgh Görseli İçerir Albüm

    TLSold
  • Ephesus 12 Adet Efes Kartpostalı İçerir Albüm-Keskin Color

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Ephesus 12 Adet Efes Kartpostalı İçerir Albüm-Keskin Color

    TLSold
  • 20 Adet Renkli Roma Kartpostalı İçerir Albüm

    Lot No: 189

    Lot: 189

    20 Adet Renkli Roma Kartpostalı İçerir Albüm

    TLSold
  • Antik Kent Laodikeia, the Ancient City of Laodicea. 2 Lisan Broşür, Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Antik Kent Laodikeia, the Ancient City of Laodicea. 2 Lisan Broşür, Denizli Büyükşehir Belediyesi

    TLSold
  • Bütün Dünya, Başkent Üniversitesi Kültür Yayını, 160 s.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Bütün Dünya, Başkent Üniversitesi Kültür Yayını, 160 s.

    TLSold
  • Türkiye İş Bankası 1953 Yılı Ajandası, İçi Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Türkiye İş Bankası 1953 Yılı Ajandası, İçi Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • Ece 147 Yılı Muhtırası, 37nci Yıl, Afitap İstanbul. Sayfa Kenarları Altın Kalem İşçilikli

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Ece 147 Yılı Muhtırası, 37nci Yıl, Afitap İstanbul. Sayfa Kenarları Altın Kalem İşçilikli

    TLSold
  • 1913 Tarihli, Stüdyoda Poz Veren Bir Kız Çocuğu, Paris Foto Guilleminot-Sol Üst Köşe Kırık

    Lot No: 194

    Lot: 194

    1913 Tarihli, Stüdyoda Poz Veren Bir Kız Çocuğu, Paris Foto Guilleminot-Sol Üst Köşe Kırık

    TLSold
  • Arkası Ermenice Yazılı Sonradan Renklendirme Çocuk Kartı-Yorgun

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Arkası Ermenice Yazılı Sonradan Renklendirme Çocuk Kartı-Yorgun

    TLSold
  • 1922 Tarihli Arkası Ermenice Yazılı Stüdyoda Poz Veren  Şapkalı Kadın, Lekeli-Lekeli, Köşelerde Yıpranma Mevcuttur.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    1922 Tarihli Arkası Ermenice Yazılı Stüdyoda Poz Veren Şapkalı Kadın, Lekeli-Lekeli, Köşelerde Yıpranma Mevcuttur.

    TLSold
  • Stüdyoda Birlikte Poz Veren Anne Oğul

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Stüdyoda Birlikte Poz Veren Anne Oğul

    TLSold
  • Arkası Ermenice Yazılı, Stüdyoda Birlikte Poz Veren Anne ve Bebeği, Paris, Foto Guilleminot-Sağ Alt Köşe Kopuk

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Arkası Ermenice Yazılı, Stüdyoda Birlikte Poz Veren Anne ve Bebeği, Paris, Foto Guilleminot-Sağ Alt Köşe Kopuk

    TLSold
  • Arkası Ermenice Yazılı Bir aile Hatırası, Minik Kız Çocuğu Ayakta Masa Üzerinde Poz Veriyor.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Arkası Ermenice Yazılı Bir aile Hatırası, Minik Kız Çocuğu Ayakta Masa Üzerinde Poz Veriyor.

    TLSold
  • Şapkalı Çocuğu ile Beraber Stüdyoda Kameraya Poz Veren Kadın-Kırık

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Şapkalı Çocuğu ile Beraber Stüdyoda Kameraya Poz Veren Kadın-Kırık

    TLSold
  • Arjantin Buenos Aires'te Mukim Bir Beyefendinin son Derece Düzgün El Yazısı ile Yazmış Olduğu Ermenice Mektup, 1935 Tarihli-Katlıdır

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Arjantin Buenos Aires'te Mukim Bir Beyefendinin son Derece Düzgün El Yazısı ile Yazmış Olduğu Ermenice Mektup, 1935 Tarihli-Katlıdır

    TLSold
  • Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 20 Haziran 1923, N. Carayanni, Banka Mühürlü-12 x 6 cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 20 Haziran 1923, N. Carayanni, Banka Mühürlü-12 x 6 cm.

    TLSold
  • Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 30 Haziran 1923, J. Calpakijian, Banka Mühürlü

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 30 Haziran 1923, J. Calpakijian, Banka Mühürlü

    TLSold
  • Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 30 Haziran 1923, A. Dellaporta, Banka Mühürlü

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Finans Tarihi, Mısır, Kahire Osmanlı Bankası Şubesinde Bir Çalışan, 30 Haziran 1923, A. Dellaporta, Banka Mühürlü

    TLSold
  • Cumhuriyet Erken dönemlerinde Osmanlı Bankası Binasının Dıştan Görünümü

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Cumhuriyet Erken dönemlerinde Osmanlı Bankası Binasının Dıştan Görünümü

    TLSold
  • Basın Yayın Tarihi, Akbank'ın Dergisi, AK Kadın, Dia Lotu, 16 Adet

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Basın Yayın Tarihi, Akbank'ın Dergisi, AK Kadın, Dia Lotu, 16 Adet

    TLSold
  • Spor Tarihi, Türkiye Futbol Federasyonu, futbol Antrenörlüğü B Kursu Genel Programı, 7 Haziran 1970, 8 s.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Spor Tarihi, Türkiye Futbol Federasyonu, futbol Antrenörlüğü B Kursu Genel Programı, 7 Haziran 1970, 8 s.

    TLSold
  • Çizgi Roman, Orijinal Amerikan Marvel, Point One, 2015 Tarihli

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Çizgi Roman, Orijinal Amerikan Marvel, Point One, 2015 Tarihli

    TLSold
  • Silistre D. Geogieff Fotoğrafhanesi, Arkası Ermenice Yazılı Kabartmalı Paspartusunda Gelin Damat Foto-14 x 10 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Silistre D. Geogieff Fotoğrafhanesi, Arkası Ermenice Yazılı Kabartmalı Paspartusunda Gelin Damat Foto-14 x 10 cm.

    TLSold
  • Foto Kırmız Şişli Fotoğrafhanesi 1951 Tarihli, Arkası Ermenice İsimleri Yazılı

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Foto Kırmız Şişli Fotoğrafhanesi 1951 Tarihli, Arkası Ermenice İsimleri Yazılı

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Esayan Lisesi 3. Sınıf Talebeleri ve Öğretmenleri-18 x 24 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Ermeni Kültürü, Eğitim Tarihi, Ermeni Esayan Lisesi 3. Sınıf Talebeleri ve Öğretmenleri-18 x 24 cm.

    TLSold
  • Stüdyo Foto, Poz Veren Kadın, Kabartmalı Paspartusunda, Paspartu Arkası Ermenice Yazılı-Foto 14 x 9 cm.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Stüdyo Foto, Poz Veren Kadın, Kabartmalı Paspartusunda, Paspartu Arkası Ermenice Yazılı-Foto 14 x 9 cm.

    TLSold
  • Bükreş L. Waismann Fotoğrafhanesi Paspartusunda, bir Aile Hatırası. Çocuk Elinde Kitabı Bahriyeli Kostümü ile Poz Vermektedir.-Foto 14 x 9 cm.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Bükreş L. Waismann Fotoğrafhanesi Paspartusunda, bir Aile Hatırası. Çocuk Elinde Kitabı Bahriyeli Kostümü ile Poz Vermektedir.-Foto 14 x 9 cm.

    TLSold
  • Arkası 1971 Tarihli, Bir Ermeni ailesinin Stüdyodaki Pozları, Minik Kız Bebek Dikkatleri Çekmektedir. Floral Desenli Paspartulu. Arkası Ermenice Yazılı-Foto 14 x 10 cm.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Arkası 1971 Tarihli, Bir Ermeni ailesinin Stüdyodaki Pozları, Minik Kız Bebek Dikkatleri Çekmektedir. Floral Desenli Paspartulu. Arkası Ermenice Yazılı-Foto 14 x 10 cm.

    TLSold
  • Constantinople, Abdullah Freres  Paspartusunda Elinde Kitap Bastonlu Bir Beyefendi, Arkası 1920 Tarihli.-13 x 9 cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Constantinople, Abdullah Freres Paspartusunda Elinde Kitap Bastonlu Bir Beyefendi, Arkası 1920 Tarihli.-13 x 9 cm.

    TLSold
  • Mısır, İskenderiye  Atelier Reiser Fotoğrafhanesi, Kameraya Stüdyoda Poz Veren Çift, Paspartulu, 1910 Tarihli, Arkası Ermenice Yazılı-15 x 10 cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Mısır, İskenderiye Atelier Reiser Fotoğrafhanesi, Kameraya Stüdyoda Poz Veren Çift, Paspartulu, 1910 Tarihli, Arkası Ermenice Yazılı-15 x 10 cm.

    TLSold
  • Bükreş Julietta Fotoğrafhanesi Orijinal Paspartusunda Arkası Ermenice Yazılı Foto-17 x 10 cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Bükreş Julietta Fotoğrafhanesi Orijinal Paspartusunda Arkası Ermenice Yazılı Foto-17 x 10 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Fransız Okulu "College Saint Michel" Talebeleri, 1950-1951 Ders  Yılı,  arkası Talebelerce İmzalı,-11 x 17 cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Eğitim Tarihi, Fransız Okulu "College Saint Michel" Talebeleri, 1950-1951 Ders Yılı, arkası Talebelerce İmzalı,-11 x 17 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Fransız Okulu "College Saint Michel" Talebeleri, 1948-1949 Ders  Yılı,  arkası Talebelerce İmzalı,-12 x 17 cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Eğitim Tarihi, Fransız Okulu "College Saint Michel" Talebeleri, 1948-1949 Ders Yılı, arkası Talebelerce İmzalı,-12 x 17 cm.

    TLSold
  • İçi Osmanlıca Yazılı Defter, 1923 Tarihli, 2 Sayfası Sonradan Kesilmiş, Muhtelif Hesaplar İçermektedir. Kenarları Altın Varaklı, 66 Yaprak İçerir.-11 x 7 cm.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    İçi Osmanlıca Yazılı Defter, 1923 Tarihli, 2 Sayfası Sonradan Kesilmiş, Muhtelif Hesaplar İçermektedir. Kenarları Altın Varaklı, 66 Yaprak İçerir.-11 x 7 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi  Profesörü K. Söylemezoğlu'na Danimarka Kopenhag'dan Gönderilmiş 1962 Tarihli Kartpostal-Prof. Dr. Sümer Gürel Tarafından Gönderilmiş.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi Profesörü K. Söylemezoğlu'na Danimarka Kopenhag'dan Gönderilmiş 1962 Tarihli Kartpostal-Prof. Dr. Sümer Gürel Tarafından Gönderilmiş.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi  Profesörü K. Söylemezoğlu'na Almanya Berlin'den Gönderilmiş 1960 Tarihli Kartpostal-Prof. Dr. Sümer Gürel Tarafından Gönderilmiş.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi Profesörü K. Söylemezoğlu'na Almanya Berlin'den Gönderilmiş 1960 Tarihli Kartpostal-Prof. Dr. Sümer Gürel Tarafından Gönderilmiş.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi  Profesörü K. Söylemezoğlu'na İngiltere Londra'dan Gönderilmiş 1962 Tarihli Kartpostal-Y.Müh.Mimar Ali Kızıltan Tarafından Gönderilmiş.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi Profesörü K. Söylemezoğlu'na İngiltere Londra'dan Gönderilmiş 1962 Tarihli Kartpostal-Y.Müh.Mimar Ali Kızıltan Tarafından Gönderilmiş.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi  Profesörü K. Söylemezoğlu'na Almanya Bonn'dan Gönderilmiş 1961 Tarihli Kartpostal-Mimar Arif Hikmet Holtay Tarafından Gönderilmiş.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Eğitim Tarihi, İTÜ Mimarlık Fakültesi Profesörü K. Söylemezoğlu'na Almanya Bonn'dan Gönderilmiş 1961 Tarihli Kartpostal-Mimar Arif Hikmet Holtay Tarafından Gönderilmiş.

    TLSold
  • Basın Yayın Tarihi, Akbank'ın Dergisi, AK Kadın, Dia Lotu, 29 Adet, 1992 Tarihli Beymen Yaz Koleksiyonu

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Basın Yayın Tarihi, Akbank'ın Dergisi, AK Kadın, Dia Lotu, 29 Adet, 1992 Tarihli Beymen Yaz Koleksiyonu

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk, , İzmir Gazi Heykeli Önünde  2 Adet  Saygı Duruşu Fotoğrafı ve ve Ankara'da Emniyet Abidesi Önünde Yaktıkları Ateş ile Isınmaya Çalışan Öğrenciler (1962), 3 Adet Lot-18 x 24 cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Mustafa Kemal Atatürk, , İzmir Gazi Heykeli Önünde 2 Adet Saygı Duruşu Fotoğrafı ve ve Ankara'da Emniyet Abidesi Önünde Yaktıkları Ateş ile Isınmaya Çalışan Öğrenciler (1962), 3 Adet Lot-18 x 24 cm.

    TLSold
  • Vakko, İstanbul  Güzel Sanatlar Matbaası, Foto: Ara Güler-Doğudan Batıya Moda, Vakko Sanatın Moda ile Buluştuğu Yer, Yaratıcılık ve Moda Araştırmaları …

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Vakko, İstanbul Güzel Sanatlar Matbaası, Foto: Ara Güler-Doğudan Batıya Moda, Vakko Sanatın Moda ile Buluştuğu Yer, Yaratıcılık ve Moda Araştırmaları …

    TLSold
  • Havacılık, Air France  Broşürü, Arkası Dev Boy Air France Uçuş rotalarını Gösterir ve Dünya Şehirlerinde Bayi Adreslerini İçerir.-48 x 80 cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Havacılık, Air France Broşürü, Arkası Dev Boy Air France Uçuş rotalarını Gösterir ve Dünya Şehirlerinde Bayi Adreslerini İçerir.-48 x 80 cm.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Adapazarı Armen Bangiçyan Fotoğrafhane Kaşeli, Stüdyoda Perde Önünde Kameraya Poz Veren Çocuklar, Paspartulu, Arkası Kaşeli-Foto 13 x 9 cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Ermeni Kültürü, Adapazarı Armen Bangiçyan Fotoğrafhane Kaşeli, Stüdyoda Perde Önünde Kameraya Poz Veren Çocuklar, Paspartulu, Arkası Kaşeli-Foto 13 x 9 cm.

    TLSold
  • İstanbul Ömür. Arnavut Kaldırımlı Sokaklar ve At Arabası, 1963-20 x 16 cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    İstanbul Ömür. Arnavut Kaldırımlı Sokaklar ve At Arabası, 1963-20 x 16 cm.

    TLSold
  • Türkiye III. Genel Enerji Kongresi, 20-23 Kasım 1978 Tarihli, Organizasyon Grubu Katılımcıları, Foto Şule-11 x 22 cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Türkiye III. Genel Enerji Kongresi, 20-23 Kasım 1978 Tarihli, Organizasyon Grubu Katılımcıları, Foto Şule-11 x 22 cm.

    TLSold
  • Katlanır Tebrik Kartı Üzerine İliştirilmiş Sultanahmet Dikilitaşı ve Ayasofya, Sonradan Renklendirme-11 x 14 cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Katlanır Tebrik Kartı Üzerine İliştirilmiş Sultanahmet Dikilitaşı ve Ayasofya, Sonradan Renklendirme-11 x 14 cm.

    TLSold
  • Orta Şark Ticaret AŞ Bayram Katlanır Tebrik Kartı, Camii Baskı Görselli, Sonradan Renklendirme

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Orta Şark Ticaret AŞ Bayram Katlanır Tebrik Kartı, Camii Baskı Görselli, Sonradan Renklendirme

    TLSold
  • Orta Şark Ticaret AŞ Bayram Katlanır Tebrik Kartı, Ortaköy Camii Baskı Görselli, Sonradan Renklendirme

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Orta Şark Ticaret AŞ Bayram Katlanır Tebrik Kartı, Ortaköy Camii Baskı Görselli, Sonradan Renklendirme

    TLSold
  • Piyango, Mustafa Kemal Atatürk Temalı 2 Adet Milli Piyango Bileti-29 Ekim 1989 Dörttebir Bilet
23 Nisan 1989 Dörttebir Bilet

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Piyango, Mustafa Kemal Atatürk Temalı 2 Adet Milli Piyango Bileti-29 Ekim 1989 Dörttebir Bilet 23 Nisan 1989 Dörttebir Bilet

    TLSold
  • Piyango, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet ve Yılbaşı Temalarının vs .. İşlendiği 10 Adet Milli Piyango Bileti

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Piyango, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet ve Yılbaşı Temalarının vs .. İşlendiği 10 Adet Milli Piyango Bileti

    TLSold
  • Piyango Milli Piyango VII Avrupa Özel Çekilişi, 5 Mart 1994, Dörttebir Bilet.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Piyango Milli Piyango VII Avrupa Özel Çekilişi, 5 Mart 1994, Dörttebir Bilet.

    TLSold
  • İstanbul, Rumeli Hisarı sur İçi-18 x 23 cm.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    İstanbul, Rumeli Hisarı sur İçi-18 x 23 cm.

    TLSold
  • İstanbul, Fatih Kız Taşı, Sonradan Renklendirme , foto Felek-17 x 23 cm.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    İstanbul, Fatih Kız Taşı, Sonradan Renklendirme , foto Felek-17 x 23 cm.

    TLSold
  • İstanbul Dolmabahçe Saray Kapısı ve Önünde Bosfor Turizme Ait DAF Marka Yolcu Otobüsü-17 x 21 cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    İstanbul Dolmabahçe Saray Kapısı ve Önünde Bosfor Turizme Ait DAF Marka Yolcu Otobüsü-17 x 21 cm.

    TLSold
  • İstanbul Haliç, Eminönü'nde Eski Hal ve Yeni Gıda Sitesi Görünümü, Kayıklar, Foto Afife Bilek-18 x 24 cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    İstanbul Haliç, Eminönü'nde Eski Hal ve Yeni Gıda Sitesi Görünümü, Kayıklar, Foto Afife Bilek-18 x 24 cm.

    TLSold
  • İstanbul Dolmabahçe Saray, Dolmabahçe Saati ve Camii, Gümüşsuyu'ndan Bakış.-18 x 24 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    İstanbul Dolmabahçe Saray, Dolmabahçe Saati ve Camii, Gümüşsuyu'ndan Bakış.-18 x 24 cm.

    TLSold
  • 15 Ağustos 1955 Tarihli Milli Piyango Bileti, Feriha abla Bursa Kaşeli

    Lot No: 243

    Lot: 243

    15 Ağustos 1955 Tarihli Milli Piyango Bileti, Feriha abla Bursa Kaşeli

    TLSold
  • Rum Kültürü, Yani Kapısızoğlu, Teohari Dermosonoğlu Bilumum Nafia ve İnşaat Malzemeleri İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Rum Kültürü, Yani Kapısızoğlu, Teohari Dermosonoğlu Bilumum Nafia ve İnşaat Malzemeleri İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Vahram Nalaşyan Her Nevi Conta ve Tesviye İşleri İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Ermeni Kültürü, Vahram Nalaşyan Her Nevi Conta ve Tesviye İşleri İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Yahudi Kültürü, Leon Morhayim ve Ortağı Cam, ayna, Kristal Mağazası İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Yahudi Kültürü, Leon Morhayim ve Ortağı Cam, ayna, Kristal Mağazası İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Minival Elektrik Evi, Ahilea Vuçina Her Nevi Flüresant Malzemeleri ve Tesisatları İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Minival Elektrik Evi, Ahilea Vuçina Her Nevi Flüresant Malzemeleri ve Tesisatları İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • İstanbul'da Mukim Alman Vatandaşı Helmut Philip Teodor 'a ait 1959 Yılı Alman Pasaportu, Fotoğraflı-İçinde İstanbul Alman Büyükelçiliği 6 Mart 1959 Tarihli Mührü Mevcuttur.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    İstanbul'da Mukim Alman Vatandaşı Helmut Philip Teodor 'a ait 1959 Yılı Alman Pasaportu, Fotoğraflı-İçinde İstanbul Alman Büyükelçiliği 6 Mart 1959 Tarihli Mührü Mevcuttur.

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk ve Şah Rıza Pehlevi, 14 Haziran 1934 Ziyaretinden Bir Kare

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Mustafa Kemal Atatürk ve Şah Rıza Pehlevi, 14 Haziran 1934 Ziyaretinden Bir Kare

    TLSold
  • Tıp Tarihi, Denizcilik Tarihi, Vapurda Hilali ahmer Toplantısı( Kızılay) Constantinople Kervan Hassib, L'ARGUS DORİENT Kaşeli-6 x 9 cm.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Tıp Tarihi, Denizcilik Tarihi, Vapurda Hilali ahmer Toplantısı( Kızılay) Constantinople Kervan Hassib, L'ARGUS DORİENT Kaşeli-6 x 9 cm.

    TLSold
  • 29 Ekim 1930 Tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Meclis Binası Önünde Kurulan Protokolde-9 x 6 cm.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    29 Ekim 1930 Tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Meclis Binası Önünde Kurulan Protokolde-9 x 6 cm.

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk Şark Seyahatinde

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Mustafa Kemal Atatürk Şark Seyahatinde

    TLSold
  • 29 Ekim 1930 Tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Meclis Binası Önünde Kurulan Protokolde-9 x 6 cm.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    29 Ekim 1930 Tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Meclis Binası Önünde Kurulan Protokolde-9 x 6 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Galatasaray Lisesi Aferin Varakası, Altın Kalem İşçilikli

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Eğitim Tarihi, Galatasaray Lisesi Aferin Varakası, Altın Kalem İşçilikli

    TLSold
  • Anjel Mustafa Şerafeddin Kartviziti

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Anjel Mustafa Şerafeddin Kartviziti

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk Bir Açılış Töreninde-6 x 9 cm.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Mustafa Kemal Atatürk Bir Açılış Töreninde-6 x 9 cm.

    TLSold
  • Yahudi Kültürü, Kazes Biraderler ve Nisim Kazes Şti. Hırdavat Madeniyat, İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Yahudi Kültürü, Kazes Biraderler ve Nisim Kazes Şti. Hırdavat Madeniyat, İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    TLSold
  • Yahudi Kültürü, Elektro-İş Kol. Şti. A. Sarfati ve R. Salem Bilumum Radyo Elektrik Malzemesi ve Flöresant Lambaları İthalatı, İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Yahudi Kültürü, Elektro-İş Kol. Şti. A. Sarfati ve R. Salem Bilumum Radyo Elektrik Malzemesi ve Flöresant Lambaları İthalatı, İstanbul Antetli Fatura, 1953 Tarihli

    TLSold
  • Yıldırım Elektrik Evi Elektrik Malzemesi Erdur Tokay ve H-Vahan Garabetyan Kol. Şti. , Tesisat ve Bilumum Taahhüt İşleri, İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Yıldırım Elektrik Evi Elektrik Malzemesi Erdur Tokay ve H-Vahan Garabetyan Kol. Şti. , Tesisat ve Bilumum Taahhüt İşleri, İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • M. Zakaryan Her Nevi Hırdavat Demir Boru Kalorifer ve Aksamı, Musluk Lastik Hortumlar ve Bilumum İnşaat Malzemesi Satış Evi İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 260

    Lot: 260

    M. Zakaryan Her Nevi Hırdavat Demir Boru Kalorifer ve Aksamı, Musluk Lastik Hortumlar ve Bilumum İnşaat Malzemesi Satış Evi İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Kerovpe Sedef Pirinç Alüminyom ve Pik Dökümhanesi İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Kerovpe Sedef Pirinç Alüminyom ve Pik Dökümhanesi İstanbul Antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Elit Çikolata ve Şekerleme Mağazası Y. Elefteropulos Antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Elit Çikolata ve Şekerleme Mağazası Y. Elefteropulos Antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Toros Pehlivanyan İnşaat Malzemesi Ticarethanesi, Her Nevi Çimento Tuğla Kiremit Çini Künk Kireç Kum Çakıl ve Saire, İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Toros Pehlivanyan İnşaat Malzemesi Ticarethanesi, Her Nevi Çimento Tuğla Kiremit Çini Künk Kireç Kum Çakıl ve Saire, İstanbul antetli 1953 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Bosfor Turizm Yolcu Otobüsleri Tarifelerini, Kalkış Saatlerini Gösterir, arka Sayfasında Yolculuk Rotalarını Gösterir Harita İçeren Broşür. 6 s.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Bosfor Turizm Yolcu Otobüsleri Tarifelerini, Kalkış Saatlerini Gösterir, arka Sayfasında Yolculuk Rotalarını Gösterir Harita İçeren Broşür. 6 s.

    TLSold
  • Bosfor Turizm Yolcu Otobüsleri Tarifelerini, İstanbul-Paris Hattı Kalkış Saatlerini Gösterir Broşür. 3e Katlanır

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Bosfor Turizm Yolcu Otobüsleri Tarifelerini, İstanbul-Paris Hattı Kalkış Saatlerini Gösterir Broşür. 3e Katlanır

    TLSold
  • 10. Dünya Enerji Kongresi Türkiye Katılımcıları, 19-23 Eylül 1977 Tarihli.-15 x 18 cm.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    10. Dünya Enerji Kongresi Türkiye Katılımcıları, 19-23 Eylül 1977 Tarihli.-15 x 18 cm.

    TLSold
  • İstanbul Boğaziçi Köprüsü Büyük Ebat Kartpostal-Yurt Kartpostalları
17 x 24 cm.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    İstanbul Boğaziçi Köprüsü Büyük Ebat Kartpostal-Yurt Kartpostalları 17 x 24 cm.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Kınalıada'da Mukim Bir Ermeni Ailesi Terekesinden, 1940 ve 1950li yıllara ait Ailenin Yurtiçi ve Yurtdışında çeşitli İllerde, Kilise cami Ziyaretlerinde, Sosyal Tesiste vb... Çektirdikleri Hatıra Pozları Lotu. 330 Adet Fotoğraf İçermektedir.-Albüm, Kalyon Kabartmalı Kapaklı Olup, 26 Yaprak İçermektedir.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Ermeni Kültürü, Kınalıada'da Mukim Bir Ermeni Ailesi Terekesinden, 1940 ve 1950li yıllara ait Ailenin Yurtiçi ve Yurtdışında çeşitli İllerde, Kilise cami Ziyaretlerinde, Sosyal Tesiste vb... Çektirdikleri Hatıra Pozları Lotu. 330 Adet Fotoğraf İçermektedir.-Albüm, Kalyon Kabartmalı Kapaklı Olup, 26 Yaprak İçermektedir.

    TLSold
  • Biçki Dikiş, Ar Biçki Dikiş Yurdu, Metot D. Defteri. Zirvart Zınzalyam Adlı Ermeni Vatandaşımıza ait Orijinal El Çizimi Dikiş Modelleri Defteri. Çizimler 1949-1950 Tarihleri Arasında Çizilmiştir.-Düz Patron, Klasik Kloş, Düz Kloş, Köşe Kloş, Şemsiye Kloş, Kuyruklu Kloş, Fantezi Önlük, Modele Tabii Yakalar, bebe Önlük, Bebe Tulumu, Kız Bebe Elbisesi, Kadın İç Pantolon, Erkek İç Pantolon, Freng gömleği, Pensli Korsaj, Yan Dikişsiz Volanlı Yelek, Dikiş Paysız Patron ...

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Biçki Dikiş, Ar Biçki Dikiş Yurdu, Metot D. Defteri. Zirvart Zınzalyam Adlı Ermeni Vatandaşımıza ait Orijinal El Çizimi Dikiş Modelleri Defteri. Çizimler 1949-1950 Tarihleri Arasında Çizilmiştir.-Düz Patron, Klasik Kloş, Düz Kloş, Köşe Kloş, Şemsiye Kloş, Kuyruklu Kloş, Fantezi Önlük, Modele Tabii Yakalar, bebe Önlük, Bebe Tulumu, Kız Bebe Elbisesi, Kadın İç Pantolon, Erkek İç Pantolon, Freng gömleği, Pensli Korsaj, Yan Dikişsiz Volanlı Yelek, Dikiş Paysız Patron ...

    TLSold
  • Said Pacha de Beglierbey, Ambassadeur  Extraordinaire de la Hautzsse vers la Majesté tres Christienne en 1742, Kalın Paspartulu ve Çerçeveli-18. yy Said Paşa Gravürü, 
P. Boillard
10 x 15 cm.
Çer: 35 x 25 cm.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Said Pacha de Beglierbey, Ambassadeur Extraordinaire de la Hautzsse vers la Majesté tres Christienne en 1742, Kalın Paspartulu ve Çerçeveli-18. yy Said Paşa Gravürü, P. Boillard 10 x 15 cm. Çer: 35 x 25 cm.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 258, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 258, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 259, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 259, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 160, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 160, 1971 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 291, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 291, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 298, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 298, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 294, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 294, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Albümden Çıkma, Foto Turan, Gelin Damat, Paspartu Üzerine Kapak İlişiktir.-23 x 16 cm.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Albümden Çıkma, Foto Turan, Gelin Damat, Paspartu Üzerine Kapak İlişiktir.-23 x 16 cm.

    TLSold
  • Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası ve Bazı İç Sayfaları Kat Yerinden Yırtık, Ağustos 1942 Ağustos Ayının 1 numaralı Dergisi, Ukrayna Topraklarında Savaş, Wilhelmplatz, Goebbels, İttifak Pilotu Haberli, Haliyle

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası ve Bazı İç Sayfaları Kat Yerinden Yırtık, Ağustos 1942 Ağustos Ayının 1 numaralı Dergisi, Ukrayna Topraklarında Savaş, Wilhelmplatz, Goebbels, İttifak Pilotu Haberli, Haliyle

    TLSold
  • Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası ve Bazı İç Sayfaları Kat Yerinden Yırtık, Eylül 1942 Ağustos Ayının 2 numaralı Dergisi, Alman Pilotu, Sans Repil Muharebesi, Afrika'da İttifak Birlikleri,  Haberli, Haliyle

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası ve Bazı İç Sayfaları Kat Yerinden Yırtık, Eylül 1942 Ağustos Ayının 2 numaralı Dergisi, Alman Pilotu, Sans Repil Muharebesi, Afrika'da İttifak Birlikleri, Haberli, Haliyle

    TLSold
  • Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası Kat Yerinden Yırtık, Kasım 1942 Ağustos Ayının 2 numaralı Dergisi, Stalingrad Muharebesi, Ortadoğu Haritalı, Özgürlüğe Kavuşanların Sevinci, ,  Haberli, Haliyle

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Signal Savaş Dönemi Dergisi, Kapak Sayfası Kat Yerinden Yırtık, Kasım 1942 Ağustos Ayının 2 numaralı Dergisi, Stalingrad Muharebesi, Ortadoğu Haritalı, Özgürlüğe Kavuşanların Sevinci, , Haberli, Haliyle

    TLSold
  • Signal Savaş Dönemi Dergisi, Sayfaları Yırtık, Mayıs 1943 Askeri Talebeler Kapaklı, Harkov'da Şehir İçinde Nazilerin Geçişi, Topçu Atışı, General Don Emilio Esteban Görselli,  Haberli, Haliyle

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Signal Savaş Dönemi Dergisi, Sayfaları Yırtık, Mayıs 1943 Askeri Talebeler Kapaklı, Harkov'da Şehir İçinde Nazilerin Geçişi, Topçu Atışı, General Don Emilio Esteban Görselli, Haberli, Haliyle

    TLSold
  • 1930'lu Yıllar, Türk subayı Poz Verirken

    Lot No: 282

    Lot: 282

    1930'lu Yıllar, Türk subayı Poz Verirken

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Kaptanpaşa İlkokulu 5E Sınıfı Talebeleri Hatırası,

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Eğitim Tarihi, Kaptanpaşa İlkokulu 5E Sınıfı Talebeleri Hatırası,

    TLSold
  • 2 Adet Sünnet Hatırası

    Lot No: 284

    Lot: 284

    2 Adet Sünnet Hatırası

    TLSold
  • Cumhuriyet  Dönemi Kız Kardeşler ve Çocuklarının Hatıra Pozu

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Cumhuriyet Dönemi Kız Kardeşler ve Çocuklarının Hatıra Pozu

    TLSold
  • Stüdyoda Poz Veren Kadınlar

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Stüdyoda Poz Veren Kadınlar

    TLSold
  • Fotoğrafhanede Torunu ile Poz Veren Nine

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Fotoğrafhanede Torunu ile Poz Veren Nine

    TLSold
  • Eski Tip Sandalyede Oturan, Elinde Diploma veya Eski Gazete Buluna Kadın ve Arkadaşının Kameraya Pozları

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Eski Tip Sandalyede Oturan, Elinde Diploma veya Eski Gazete Buluna Kadın ve Arkadaşının Kameraya Pozları

    TLSold
  • Afyon Dinar, 1933 Yılı Hatıra Pozu Aralarında Subay Olan Bir Grup Hatıra Pozunda

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Afyon Dinar, 1933 Yılı Hatıra Pozu Aralarında Subay Olan Bir Grup Hatıra Pozunda

    TLSold
  • Geleneksel Kıyafetli Türk Kadınları

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Geleneksel Kıyafetli Türk Kadınları

    TLSold
  • Geleneksel Kıyafetli Türk Kadınları Hayvanlarla Poz Veriyor

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Geleneksel Kıyafetli Türk Kadınları Hayvanlarla Poz Veriyor

    TLSold
  • 1966-1967 Atatürk Lisesi 1 D Sınıfı Talebelerinin Öğretmen Not Defteri, İçinde Tam Adet Talebenin Fotoğrafı İlişik durumdadır.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    1966-1967 Atatürk Lisesi 1 D Sınıfı Talebelerinin Öğretmen Not Defteri, İçinde Tam Adet Talebenin Fotoğrafı İlişik durumdadır.

    TLSold
  • Otomotiv Tarihi, Volkswagen Otomobilleri Servis İstasyonu Personelince Kontrol ve Bakımları Yapılan Araçlar İçin "İşlem Yapılmıştır" Mahiyetinde  Kullandıkları Fiş Koçanı. Tek Yaprak Koparılmıştır.-2500 Km Yağlama, 7500 Km Yağlama, 10.000 Kontrol, 12,500 Km Yağlama, 17500 Yağlama, vb..

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Otomotiv Tarihi, Volkswagen Otomobilleri Servis İstasyonu Personelince Kontrol ve Bakımları Yapılan Araçlar İçin "İşlem Yapılmıştır" Mahiyetinde Kullandıkları Fiş Koçanı. Tek Yaprak Koparılmıştır.-2500 Km Yağlama, 7500 Km Yağlama, 10.000 Kontrol, 12,500 Km Yağlama, 17500 Yağlama, vb..

    TLSold
  • Ordu Yardımlaşma Orko Hudutlu Sorumlu İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, 50 Hisse Koçanı. 15 Adet Senet İçerir. Hepsi Kullanılmıştır.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Ordu Yardımlaşma Orko Hudutlu Sorumlu İstihlak Kooperatifi Hisse Senedi, 50 Hisse Koçanı. 15 Adet Senet İçerir. Hepsi Kullanılmıştır.

    TLSold
  • TC Maliye Bakanlığı. Çanakkale Birinci Mülazımı Birinci Mülazımına Verilmiş, Hizmet Tertibinden Bağlanan Aylıklara Ait Resmi Senet, 1968

    Lot No: 295

    Lot: 295

    TC Maliye Bakanlığı. Çanakkale Birinci Mülazımı Birinci Mülazımına Verilmiş, Hizmet Tertibinden Bağlanan Aylıklara Ait Resmi Senet, 1968

    TLSold
  • Fatih Noterliği Hukuk Dokümanı, 1955 Tarihli

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Fatih Noterliği Hukuk Dokümanı, 1955 Tarihli

    TLSold
  • Hasan Ali Yücel İlkokulu  Öğretmeni Sümer Bonçe'ye Ait Kartvizit

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Hasan Ali Yücel İlkokulu Öğretmeni Sümer Bonçe'ye Ait Kartvizit

    TLSold
  • Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal.  Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Boğaziçi
Kuleli Askeri Lisesi

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal. Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Boğaziçi Kuleli Askeri Lisesi

    TLSold
  • Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal.  Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Beşiktaş Sarayı
İstanbul Limanı

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal. Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Beşiktaş Sarayı İstanbul Limanı

    TLSold
  • Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal.  Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Kasımpaşa'dan Görünüm, Beyoğlu'ndan Dolmabahçe Görünümü

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal. Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Kasımpaşa'dan Görünüm, Beyoğlu'ndan Dolmabahçe Görünümü

    TLSold
  • Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal.  Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Kız Kulesi 
Rumelihisarı

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal. Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Kız Kulesi Rumelihisarı

    TLSold
  • Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal.  Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Tarabya
İstanbul umumi Görünüm

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Eski İstanbul Gravürlerinden Baskı Görselli Kartpostal. Türkiye Turizm Bankası Reklamlı-Tarabya İstanbul umumi Görünüm

    TLSold
  • İpek Üzeri Baskı 1910'dan Evvel Eski İstanbul Görselli İçi Açılır Kart

    Lot No: 303

    Lot: 303

    İpek Üzeri Baskı 1910'dan Evvel Eski İstanbul Görselli İçi Açılır Kart

    TLSold
  • San Pietro Bazilikası ve Mikelanj'ın Floransa'da Heykeli, Teki Türkiye'ye Gönderilmiş.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    San Pietro Bazilikası ve Mikelanj'ın Floransa'da Heykeli, Teki Türkiye'ye Gönderilmiş.

    TLSold
  • 2 Adet Napoli, Türkiye'ye Gönderilmiş Kart

    Lot No: 305

    Lot: 305

    2 Adet Napoli, Türkiye'ye Gönderilmiş Kart

    TLSold
  • Roma ve Milano, Türkiye'ye Gönderilmiş.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Roma ve Milano, Türkiye'ye Gönderilmiş.

    TLSold
  • Londra ve Paris, Türkiye'ye Gönderilmiş.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Londra ve Paris, Türkiye'ye Gönderilmiş.

    TLSold
  • İspanyol Yapımı Müzisyenler ve Eteği El İşçilikli  Flamenco Yapan Kadın

    Lot No: 308

    Lot: 308

    İspanyol Yapımı Müzisyenler ve Eteği El İşçilikli Flamenco Yapan Kadın

    TLSold
  • Türk Tayyare Cemiyeti Logo Yapraklı 1930 Tarihli Evlenme Cüzdanı

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Türk Tayyare Cemiyeti Logo Yapraklı 1930 Tarihli Evlenme Cüzdanı

    TLSold
  • Tüccar Terzi Doğan Uluğ Bayram tebrik Kartı, Katlanır

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Tüccar Terzi Doğan Uluğ Bayram tebrik Kartı, Katlanır

    TLSold
  • Sıraselviler Dingo Restoranı Hatıra Pozu

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Sıraselviler Dingo Restoranı Hatıra Pozu

    TLSold
  • 1938 Tarihli TC Nüfus Hüviyet Cüzdanı

    Lot No: 312

    Lot: 312

    1938 Tarihli TC Nüfus Hüviyet Cüzdanı

    TLSold
  • 1921 Tarihli Osmanlı Dönemi Hüviyet Cüzdanı

    Lot No: 313

    Lot: 313

    1921 Tarihli Osmanlı Dönemi Hüviyet Cüzdanı

    TLSold
  • 1940'lı Yıllar TC Nüfus Hüviyet Cüzdanı, Resimli Sayfasında Yırtık, Haliyle

    Lot No: 314

    Lot: 314

    1940'lı Yıllar TC Nüfus Hüviyet Cüzdanı, Resimli Sayfasında Yırtık, Haliyle

    TLSold
  • Fantezi Sonradan Renklendirme Yabancı Kart

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Fantezi Sonradan Renklendirme Yabancı Kart

    TLSold
  • Otomotiv, İstanbul Plakalı  Eski Tip Otomobil-9 x 12 cm.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Otomotiv, İstanbul Plakalı Eski Tip Otomobil-9 x 12 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, 5. Sınıf fen Şubesi Talebelerinin Notlarının Tutulduğu 57 Adet Talebe Fotoğrafı İlişik Öğretmen Not Defteri

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Eğitim Tarihi, 5. Sınıf fen Şubesi Talebelerinin Notlarının Tutulduğu 57 Adet Talebe Fotoğrafı İlişik Öğretmen Not Defteri

    TLSold
  • İstanbul Erkek Lisesi, Kabartma  Kabında Aferin

    Lot No: 318

    Lot: 318

    İstanbul Erkek Lisesi, Kabartma Kabında Aferin

    TLSold
  • 1931 Tarihli Bahriyeli Talebeye Ait Hatıra Pozu

    Lot No: 319

    Lot: 319

    1931 Tarihli Bahriyeli Talebeye Ait Hatıra Pozu

    TLSold
  • Otomotiv Tarihi, Motorlu Nakil Vasıtalarına Mahsus Sicil Fişi

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Otomotiv Tarihi, Motorlu Nakil Vasıtalarına Mahsus Sicil Fişi

    TLSold
  • Müzik, ABD Baskısı, Pink Floyd, 2 Adet, Biri Sökülmüştür.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Müzik, ABD Baskısı, Pink Floyd, 2 Adet, Biri Sökülmüştür.

    TLSold
  • 1952 Tarihli Nüfus Hüviyet Cüzdanı, İçinde yırtıklar Mevcuttur., Haliyle

    Lot No: 322

    Lot: 322

    1952 Tarihli Nüfus Hüviyet Cüzdanı, İçinde yırtıklar Mevcuttur., Haliyle

    TLSold
  • Philips Türk Limited Şirketi Kontrol Fişi

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Philips Türk Limited Şirketi Kontrol Fişi

    TLSold
  • Osman Bölükbaşı

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Osman Bölükbaşı

    TLSold
  • İzmir Alsancak Erol'un Yeri Restoran Hatıra Foto, zarfında

    Lot No: 325

    Lot: 325

    İzmir Alsancak Erol'un Yeri Restoran Hatıra Foto, zarfında

    TLSold
  • Denizcilik, Denizcilik İşletmeleri Vapuru İçerisinde Kameraya Poz Veren Kardeşler, Duvarda Can Filikaları Tabelası Mevcuttur.-18 x 13 cm.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Denizcilik, Denizcilik İşletmeleri Vapuru İçerisinde Kameraya Poz Veren Kardeşler, Duvarda Can Filikaları Tabelası Mevcuttur.-18 x 13 cm.

    TLSold
  • 4. Yapı ve Kredi Uluslararası Gençlik Festivalinden Bir Foto-9 x 12 cm.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    4. Yapı ve Kredi Uluslararası Gençlik Festivalinden Bir Foto-9 x 12 cm.

    TLSold
  • 2 Adet Müzisyenler Temalı Foto-Büyüğü 17 x 11 cm.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    2 Adet Müzisyenler Temalı Foto-Büyüğü 17 x 11 cm.

    TLSold
  • 1962 Yılı Dünya Sağlık Günü Vesilesiyle Okul Sağlığı Haftası Çalışmaları ve Kokteyl foto, Arkası Mediko Sosyal Sağlık Mecmuası Kaşeli

    Lot No: 329

    Lot: 329

    1962 Yılı Dünya Sağlık Günü Vesilesiyle Okul Sağlığı Haftası Çalışmaları ve Kokteyl foto, Arkası Mediko Sosyal Sağlık Mecmuası Kaşeli

    TLSold
  • 2 Adet Dünyaca Meşhur Ressamlara ait Tablo Baskısı, Biri İngiliz İlaç Firması reklamlı-Renoir: 12 x 8 cm.
Franz Van Meris: 16 x 12 cm.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    2 Adet Dünyaca Meşhur Ressamlara ait Tablo Baskısı, Biri İngiliz İlaç Firması reklamlı-Renoir: 12 x 8 cm. Franz Van Meris: 16 x 12 cm.

    TLSold
  • Yeni Yıla Girerken Ustalardan Seçmeler, Resim Sergisi Broşürü, Sağ Üst Köşe Islanmadan Dolayı Lekelidir.-Hoca Ali Rıza, Hikmet Onat, Mehmet Ali Laga, Halil Paşa

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Yeni Yıla Girerken Ustalardan Seçmeler, Resim Sergisi Broşürü, Sağ Üst Köşe Islanmadan Dolayı Lekelidir.-Hoca Ali Rıza, Hikmet Onat, Mehmet Ali Laga, Halil Paşa

    TLSold
  • İçki Kültürü, Bira ve İçki İçen Topluluk Masada Toplu Olarak Kameraya Poz Verirken

    Lot No: 332

    Lot: 332

    İçki Kültürü, Bira ve İçki İçen Topluluk Masada Toplu Olarak Kameraya Poz Verirken

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 297, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 297, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 302, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 302, 1974 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 308, 1975 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 308, 1975 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 318, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 318, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 321, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 321, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 322, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Ermeni Kültürü, Surp Pırgiç, Sayı 322, 1976 Tarihli, Sahibi Doktor Zakar Tarver, İdare Eden A. Dermarkaryan, İstanbul Merkezli, Ermenice Dergi, 32 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Birol Sözen, Dia ve Sergi Afişi, 1990

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Türk Resim Sanatı, Ressam Birol Sözen, Dia ve Sergi Afişi, 1990

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Grafik Sanatçısı Mengü Ertel, 1 Adet Fotoğraf 2 Adet dia ve Muhtelif Dokümanlar

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Türk Resim Sanatı, Grafik Sanatçısı Mengü Ertel, 1 Adet Fotoğraf 2 Adet dia ve Muhtelif Dokümanlar

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Duran Karaca, 3 Adet Atölyesinde Fotoğraf Lotu

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Türk Resim Sanatı, Ressam Duran Karaca, 3 Adet Atölyesinde Fotoğraf Lotu

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Fahrettin Baykal Atölyesinde,

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Türk Resim Sanatı, Ressam Fahrettin Baykal Atölyesinde,

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Cemil Karababa, 4 Adet Foto ve 1 Adet Dia

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Türk Resim Sanatı, Ressam Cemil Karababa, 4 Adet Foto ve 1 Adet Dia

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Gülsüm Karamustafa 2 Adet Foto ve 1 Adet dia

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Türk Resim Sanatı, Ressam Gülsüm Karamustafa 2 Adet Foto ve 1 Adet dia

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hanifi Yeter Çok Miktarda 1983 Sergi Açılış Davetiyesi, 1 Adet Almanya'da Basılmış 95 Sayfalık Katalog ve 1987 Almanya Sergi Açılış Davetiyesi

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hanifi Yeter Çok Miktarda 1983 Sergi Açılış Davetiyesi, 1 Adet Almanya'da Basılmış 95 Sayfalık Katalog ve 1987 Almanya Sergi Açılış Davetiyesi

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Rahmi Pehlivanlı 4 Adet Foto, 5 Adet Dia ve 1 Adet 64 Sayfalık 1988 Sergi Kataloğu

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Türk Resim Sanatı, Ressam Rahmi Pehlivanlı 4 Adet Foto, 5 Adet Dia ve 1 Adet 64 Sayfalık 1988 Sergi Kataloğu

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Tülin Onat 3 Adet Fotoğraf, Dialar ve 1 Adet sergi Kataloğu

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Türk Resim Sanatı, Ressam Tülin Onat 3 Adet Fotoğraf, Dialar ve 1 Adet sergi Kataloğu

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Işıl Özışık Fotoğrafı

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Türk Resim Sanatı, Ressam Işıl Özışık Fotoğrafı

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Ünlü Heykeltraş Lerzan Bengisu 1906/1978 Retrospektif sergisi, 1979 Sergi Broşürü

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Türk Resim Sanatı, Ünlü Heykeltraş Lerzan Bengisu 1906/1978 Retrospektif sergisi, 1979 Sergi Broşürü

    TLSold
  • 2 Adet Taş Plak Kağıt Kabı, Sahibinin Sesi, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Köpek görselli

    Lot No: 350

    Lot: 350

    2 Adet Taş Plak Kağıt Kabı, Sahibinin Sesi, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Köpek görselli

    TLSold
  • Siyasi Tarih, CHP Programı  Onuncu Kurultayda Onanmıştır, Ankara 1953, 20 s.

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Siyasi Tarih, CHP Programı Onuncu Kurultayda Onanmıştır, Ankara 1953, 20 s.

    TLSold
  • Askeri Tarih, Almanya'da Bastırılmış 9 Lisan I. Dünya Savaşı Welt im bild Gazetesi, No 52, Orta Sayfa am Boy Avrupa ve Türkiye Haritalı, 1914 Ön ve Arka Yüz Osmanlı Ordusu Fotoğraflı

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Askeri Tarih, Almanya'da Bastırılmış 9 Lisan I. Dünya Savaşı Welt im bild Gazetesi, No 52, Orta Sayfa am Boy Avrupa ve Türkiye Haritalı, 1914 Ön ve Arka Yüz Osmanlı Ordusu Fotoğraflı

    TLSold
  • Müzehhib Karamemi, His Life and His Works, İstanbul Üniversitesi Yayını, Süheyl Ünver, 28 s. + Levhalar

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Müzehhib Karamemi, His Life and His Works, İstanbul Üniversitesi Yayını, Süheyl Ünver, 28 s. + Levhalar

    TLSold
  • Denizcilik, M/V Akdeniz Liman Nöbetçileri Çizelgesi ve Role Tablosu, Akdeniz Gemisi Kaptanı Haydar Kaptanoğlu İmzalı, Afiş Şeklinde Hazırlanmıştır.-20 x 64 cm.

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Denizcilik, M/V Akdeniz Liman Nöbetçileri Çizelgesi ve Role Tablosu, Akdeniz Gemisi Kaptanı Haydar Kaptanoğlu İmzalı, Afiş Şeklinde Hazırlanmıştır.-20 x 64 cm.

    TLSold
  • Denizcilik, 12 Adet El Yapımı Dünya Limanları Harita Lotu-23 x 17 cm.

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Denizcilik, 12 Adet El Yapımı Dünya Limanları Harita Lotu-23 x 17 cm.

    TLSold
  • Denizcilik, Denizcilik Bankası TAO, 4 Kitap birarada-Kitap 1: Birinci Hesap Yılı, 1952
Kitap 2: İkinci Hesap Yılı, 1953
Kitap 3: Amortisman Nispetleri
Kitap 4: Devir Bilançosu ve Tasfiye Kurulu Raporu

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Denizcilik, Denizcilik Bankası TAO, 4 Kitap birarada-Kitap 1: Birinci Hesap Yılı, 1952 Kitap 2: İkinci Hesap Yılı, 1953 Kitap 3: Amortisman Nispetleri Kitap 4: Devir Bilançosu ve Tasfiye Kurulu Raporu

    TLSold
  • 1900 Başları, Osmanlıca - Arapça, Güzel Yazılı 60 Sayfalık El Yazması

    Lot No: 357

    Lot: 357

    1900 Başları, Osmanlıca - Arapça, Güzel Yazılı 60 Sayfalık El Yazması

    TLSold
  • Hukuk Tarihi, İcra Dairesinden Mahkul Aleyhine Gönderilecek Birinci İhbarname, Sultan Vahıdettin Tuğralı, 1338

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Hukuk Tarihi, İcra Dairesinden Mahkul Aleyhine Gönderilecek Birinci İhbarname, Sultan Vahıdettin Tuğralı, 1338

    TLSold
  • Türkiye cumhuriyeti İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası Tahsilat Makbuzu

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Türkiye cumhuriyeti İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası Tahsilat Makbuzu

    TLSold
  • Osmanlıca Plevne Müdafaası, Yukarı Dubnik Muharebesi.-44 x 44 cm.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Osmanlıca Plevne Müdafaası, Yukarı Dubnik Muharebesi.-44 x 44 cm.

    TLSold
  • Osmanlıca Plevne Müdafaası, İşaretli ve Lejandlı, 1:50.000 Mikyaslı, Haliyle-44 x 67 cm.

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Osmanlıca Plevne Müdafaası, İşaretli ve Lejandlı, 1:50.000 Mikyaslı, Haliyle-44 x 67 cm.

    TLSold
  • Osmanlıca Plevne Müdafaası, Lofça Muharebesi, 1:50.000 Mikyaslı-44 x 67 cm.

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Osmanlıca Plevne Müdafaası, Lofça Muharebesi, 1:50.000 Mikyaslı-44 x 67 cm.

    TLSold
  • Osmanlıca Plevne Müdafaası, İşaretli ve Lejandlı, 1:50.000 Mikyaslı-44 x 67 cm.

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Osmanlıca Plevne Müdafaası, İşaretli ve Lejandlı, 1:50.000 Mikyaslı-44 x 67 cm.

    TLSold
  • Orta Afrika Ülkelerinden Uganda Haritası, Somali Parçalı, Sevakin Adasının Yer aldığı Liman Görülmektedir.-65 x 50 cm.

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Orta Afrika Ülkelerinden Uganda Haritası, Somali Parçalı, Sevakin Adasının Yer aldığı Liman Görülmektedir.-65 x 50 cm.

    TLSold
  • Matbaacılık Temalı 19835 Tarihli Gravür-27 x 18 cm.

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Matbaacılık Temalı 19835 Tarihli Gravür-27 x 18 cm.

    TLSold
  • 2 Adet Roma, Meydan ve St. Pietro Bazilikası İçi-20 x 26 cm.

    Lot No: 366

    Lot: 366

    2 Adet Roma, Meydan ve St. Pietro Bazilikası İçi-20 x 26 cm.

    TLSold
  • Ulaşım Kültürü, 25 Adet Nevşehir, Göreme, Ürgüp Kapadokya Civarında Turistlerin  Eşek sırtında Seyahatleri.-12 x 18 cm.

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Ulaşım Kültürü, 25 Adet Nevşehir, Göreme, Ürgüp Kapadokya Civarında Turistlerin Eşek sırtında Seyahatleri.-12 x 18 cm.

    TLSold
  • 6 Lisan Osmanlı Takvim Yaprağı-İbranice, Ermenice, Fransızca, Rumca, Eski Türkçe, Kiril Harflerle ..

    Lot No: 368

    Lot: 368

    6 Lisan Osmanlı Takvim Yaprağı-İbranice, Ermenice, Fransızca, Rumca, Eski Türkçe, Kiril Harflerle ..

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, 1908 Tarihli Ermenice Byzandion Gazetesi Abonelik Fişi

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Ermeni Kültürü, 1908 Tarihli Ermenice Byzandion Gazetesi Abonelik Fişi

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Sigortacılık, Osmanlı Milli Sigorta Şirket-i Umumiyesi 2 Lisan Kaşeli Zarf

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Ermeni Kültürü, Sigortacılık, Osmanlı Milli Sigorta Şirket-i Umumiyesi 2 Lisan Kaşeli Zarf

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyanlar Terekesinden, 1 Adet 1902 Tarihli Mektup

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyanlar Terekesinden, 1 Adet 1902 Tarihli Mektup

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet 1904 Tarihli Mektup

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet 1904 Tarihli Mektup

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1 Adet Şahinyan'lara Gönderilmiş Çok İmzalı 1901 Tarihli Mektup

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1 Adet Şahinyan'lara Gönderilmiş Çok İmzalı 1901 Tarihli Mektup

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, El Yazması 48 Sayfalık Ermenice Yazılmış, 1914

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, El Yazması 48 Sayfalık Ermenice Yazılmış, 1914

    TLSold
  • Yeme İçme Kültürü, Gastronomi, Eski Türkçe 10 Sayfa Osmanlıca El Yazısı Yemek Tarifleri ve Defter Başında Dünya Burhanı Hakkında 16 Sayfa Metin İçeren Defter-Fıstıklı Pasta …

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Yeme İçme Kültürü, Gastronomi, Eski Türkçe 10 Sayfa Osmanlıca El Yazısı Yemek Tarifleri ve Defter Başında Dünya Burhanı Hakkında 16 Sayfa Metin İçeren Defter-Fıstıklı Pasta …

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Kitapçılık, Arekel Kitabhanesi, Esame-i Kütüb, 1305 Mahmud Bey Matbaası, 1355, 112 s.

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Ermeni Kültürü, Kitapçılık, Arekel Kitabhanesi, Esame-i Kütüb, 1305 Mahmud Bey Matbaası, 1355, 112 s.

    TLSold
  • Osmanlıca, 1937-1938 Tarihli Madam Geiringer'in Tutmuş Olduğu Hendese Notları, Her Hakkı Mahfuzdur, Ders Notları, 95-156 Sayfalararası

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Osmanlıca, 1937-1938 Tarihli Madam Geiringer'in Tutmuş Olduğu Hendese Notları, Her Hakkı Mahfuzdur, Ders Notları, 95-156 Sayfalararası

    TLSold
  • Osmanlıca Musiki Notası, Müntehabat, Şamlı İskender Müzik Notaları, 5 Adet-Udi Fahri Efendi, Bimen Efendi, Udi Yorgo Efendi, Mısırlı İbrahim Efendi…
Lota Ek Olarak Taşbaskı, Türk Musikisi Unutulmaz Bestekarlarından Yesari Asım [Arsoy] Kapaklı, Bayanlar Baylar Şarkı ve Notası, Görselli Kapak, N. Erkut Çizimi de Mevcuttur.

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Osmanlıca Musiki Notası, Müntehabat, Şamlı İskender Müzik Notaları, 5 Adet-Udi Fahri Efendi, Bimen Efendi, Udi Yorgo Efendi, Mısırlı İbrahim Efendi… Lota Ek Olarak Taşbaskı, Türk Musikisi Unutulmaz Bestekarlarından Yesari Asım [Arsoy] Kapaklı, Bayanlar Baylar Şarkı ve Notası, Görselli Kapak, N. Erkut Çizimi de Mevcuttur.

    TLSold
  • Mektebi Harbiye-i Şahanede Piyade Talim Muavini Mülazım Sani Ahmet Naşit Bey'e Mülazım Evellik Tevci Beratı

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Mektebi Harbiye-i Şahanede Piyade Talim Muavini Mülazım Sani Ahmet Naşit Bey'e Mülazım Evellik Tevci Beratı

    TLSold
  • Yeni İzmir Nakliyat Umumi Anbarı Emin İbrahim antetli Belge, Samsun Narmanlı Zade'ye İsmet Paşa Vapuruyla Sevkiyat Konulu

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Yeni İzmir Nakliyat Umumi Anbarı Emin İbrahim antetli Belge, Samsun Narmanlı Zade'ye İsmet Paşa Vapuruyla Sevkiyat Konulu

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, Erol Akyavaş, miracname, 8 Orijinal Litografisinden Oluşan, Paris'te Michel Casse Atölyesinde Özel velin Arches Kağıdına 100 nüsha Basılarak Sanatçı Tarafından numaralanıp Basılmış Sergi Davetiyesidir. 1987 Galeri Nev

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Türk Resim Sanatı, Erol Akyavaş, miracname, 8 Orijinal Litografisinden Oluşan, Paris'te Michel Casse Atölyesinde Özel velin Arches Kağıdına 100 nüsha Basılarak Sanatçı Tarafından numaralanıp Basılmış Sergi Davetiyesidir. 1987 Galeri Nev

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Türkeş, Ben Türk Türk Milletini Sokaklarda Ispanak Fiyatına Satılan Demokrasiye, Hile, Rüşvet ile Çiğnenen, Tefeciliğe, Karaborsacılığa yer Veren bir Karma Ekonomiye Çağırmıyorum … 1980'ler-Propaganda el İlanı

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Siyasi Tarih, Türkeş, Ben Türk Türk Milletini Sokaklarda Ispanak Fiyatına Satılan Demokrasiye, Hile, Rüşvet ile Çiğnenen, Tefeciliğe, Karaborsacılığa yer Veren bir Karma Ekonomiye Çağırmıyorum … 1980'ler-Propaganda el İlanı

    TLSold
  • Meşhur, Sinema Tiyatro Sanatçı Çolpan İlhan'a Gönderilmiş 4 Adet Mektup, İstanbul Zeytinburnu, Balıkesir Bandırma. Ankara Bahçelievler, Derince İzmit-Açılmamış, Alan Açıp Okuyacak

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Meşhur, Sinema Tiyatro Sanatçı Çolpan İlhan'a Gönderilmiş 4 Adet Mektup, İstanbul Zeytinburnu, Balıkesir Bandırma. Ankara Bahçelievler, Derince İzmit-Açılmamış, Alan Açıp Okuyacak

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı Halıları, La Transcaucasie et la Peninsule D'Acheron de Calouste Gulbenkian, Paris 1891, Lisbon Gulbenkian Müzesi 1985 Baskısı. 20 s.

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Ermeni Kültürü, Osmanlı Halıları, La Transcaucasie et la Peninsule D'Acheron de Calouste Gulbenkian, Paris 1891, Lisbon Gulbenkian Müzesi 1985 Baskısı. 20 s.

    TLSold
  • Müzik, Kayahan, Islak İmzalı

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Müzik, Kayahan, Islak İmzalı

    TLSold
  • 9 Adet İstanbul Adalar Fotoğraf Lotu-12 x 18 cm.

    Lot No: 386

    Lot: 386

    9 Adet İstanbul Adalar Fotoğraf Lotu-12 x 18 cm.

    TLSold
  • Poster Dergisi, Müjde Ar Kapaklı İçi Açılmamış Erotik

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Poster Dergisi, Müjde Ar Kapaklı İçi Açılmamış Erotik

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Kız Teknik Öğretim İstanbul 1945 Tamamen Fotoğraflı Albüm, Ankara İsmetpaşa, İzmir Kız Enstitüsü, Bursa Necati Bey, Kütahya Kız Enstitüsü… Bir Öğrenci Yemek Dersinde, Pasta Dersinde, Resim Dersi, Köy Kadınları Gezici Kursunda Öğrenciler…

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Eğitim Tarihi, Kız Teknik Öğretim İstanbul 1945 Tamamen Fotoğraflı Albüm, Ankara İsmetpaşa, İzmir Kız Enstitüsü, Bursa Necati Bey, Kütahya Kız Enstitüsü… Bir Öğrenci Yemek Dersinde, Pasta Dersinde, Resim Dersi, Köy Kadınları Gezici Kursunda Öğrenciler…

    TLSold
  • Avrupa Medeniyetinin Esasına Bir Nazar, Ak Yiğiz Zade Mua, İstanbul, Cemal Efendi Matbaası, 58 s.+1 s. Kapakları Mevcut Değildir. Eksik sayfa mevcut Değildir. Nadir.

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Avrupa Medeniyetinin Esasına Bir Nazar, Ak Yiğiz Zade Mua, İstanbul, Cemal Efendi Matbaası, 58 s.+1 s. Kapakları Mevcut Değildir. Eksik sayfa mevcut Değildir. Nadir.

    TLSold
  • İslamiyet, Sürre alaylarına Verilip Halen evkaf Müzesinde Mahfuz Bulunan (Koruma Altında) Kabe Örtülerinde 8 Adedinin … 1949 Tarihli Vakıflar Başmüdürlüğüne Gönderilmiş Belge

    Lot No: 390

    Lot: 390

    İslamiyet, Sürre alaylarına Verilip Halen evkaf Müzesinde Mahfuz Bulunan (Koruma Altında) Kabe Örtülerinde 8 Adedinin … 1949 Tarihli Vakıflar Başmüdürlüğüne Gönderilmiş Belge

    TLSold
  • 8 Şubat 1957 Tarihli, İstanbul'da Eyüp Mezarlığında Düzenlenen Bir Cenaze Törenine Ait 28 Fotoğraftan Oluşan Albüm. Albüm Muhteviyatına Bakıldığında, Cenazenin Müderris yada Ulemadan Olma İhtimali Vardır. Tabutun Baş Kısmında Ulema Sarığı Benzeri Bir yapıdadır. Cenazeye Katılan Erkan ve ahaliye Bakıldığında Muhteber Bir Şahsa Ait Olduğu anlaşılmaktadır.,

    Lot No: 391

    Lot: 391

    8 Şubat 1957 Tarihli, İstanbul'da Eyüp Mezarlığında Düzenlenen Bir Cenaze Törenine Ait 28 Fotoğraftan Oluşan Albüm. Albüm Muhteviyatına Bakıldığında, Cenazenin Müderris yada Ulemadan Olma İhtimali Vardır. Tabutun Baş Kısmında Ulema Sarığı Benzeri Bir yapıdadır. Cenazeye Katılan Erkan ve ahaliye Bakıldığında Muhteber Bir Şahsa Ait Olduğu anlaşılmaktadır.,

    TLSold
  • Hadis-i Şerifler Ramazan 1983 Albümü, ve 7 Adet Hadis-i Şerif Hat Levha Bulunan Lot-Çevirisi, Hattatı, Yazı Türü, Yorumu Arka Yüzde Yazılıdır.

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Hadis-i Şerifler Ramazan 1983 Albümü, ve 7 Adet Hadis-i Şerif Hat Levha Bulunan Lot-Çevirisi, Hattatı, Yazı Türü, Yorumu Arka Yüzde Yazılıdır.

    TLSold
  • 1949 Haftalık Takvimi, Ebuziyya Takvimi, 52 Kartpostal İhtiva Eder

    Lot No: 393

    Lot: 393

    1949 Haftalık Takvimi, Ebuziyya Takvimi, 52 Kartpostal İhtiva Eder

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 2 Sayfası Kullanılmış Kalemli Cep Ajanda Defteri, Deri Kılıfında, 1941, Baba-Oğul İran Şahları Görselli

    Lot No: 394

    Lot: 394

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 2 Sayfası Kullanılmış Kalemli Cep Ajanda Defteri, Deri Kılıfında, 1941, Baba-Oğul İran Şahları Görselli

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İstanbul Cihangir'de Bulunan Dükkanının Tapusu

    Lot No: 395

    Lot: 395

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İstanbul Cihangir'de Bulunan Dükkanının Tapusu

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 53 Adet TC Maliye Vekaleti Kira Kontratosu.

    Lot No: 396

    Lot: 396

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 53 Adet TC Maliye Vekaleti Kira Kontratosu.

    TLSold
  • Kilis Baskısı 3 Adet Hududeli Günlük Müstakil Siyasi Gazete

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Kilis Baskısı 3 Adet Hududeli Günlük Müstakil Siyasi Gazete

    TLSold
  • Kilis Baskısı Kent Bağımsız Günlük Siyasi Gazete, 7 Adet

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Kilis Baskısı Kent Bağımsız Günlük Siyasi Gazete, 7 Adet

    TLSold
  • Meşhur, 4 Adet Timur Selçuk

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Meşhur, 4 Adet Timur Selçuk

    TLSold
  • Nizon'un Vasiyetnamesi Romanının Muharrem Katrancıgil Tarafından Basılmamış Çevirisi, Daktilo Çıktısı, 120 s. Ankara 25.10.1962 Tarihinde Basılmıştır.

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Nizon'un Vasiyetnamesi Romanının Muharrem Katrancıgil Tarafından Basılmamış Çevirisi, Daktilo Çıktısı, 120 s. Ankara 25.10.1962 Tarihinde Basılmıştır.

    TLSold
  • Tiyatro, Oral Oğlu Tiyatrosu, Vatan Yahut Silistre, Yazan: Namık Kemal, Sahneye Koyan Lale Oraloğlu, İstanbul Şişli, Ümit Tiyatrosu Afişi-100 x 70 cm.

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Tiyatro, Oral Oğlu Tiyatrosu, Vatan Yahut Silistre, Yazan: Namık Kemal, Sahneye Koyan Lale Oraloğlu, İstanbul Şişli, Ümit Tiyatrosu Afişi-100 x 70 cm.

    TLSold
  • Türk Resim sanatı, Nedim Günsur, Cumalı Sanat Galerisi, İthaflı İmzalı, 1983

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Türk Resim sanatı, Nedim Günsur, Cumalı Sanat Galerisi, İthaflı İmzalı, 1983

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Osmanlı Bankası Tarafından Gönderilen Yazışmada Amerika ile Yapılacak Her Türlü Muamelede % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği, 2 Adet Orijinal Belge Fotoğrafı ve Fiskal Pullu Türkçe Tercümesi

    Lot No: 403

    Lot: 403

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Osmanlı Bankası Tarafından Gönderilen Yazışmada Amerika ile Yapılacak Her Türlü Muamelede % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği, 2 Adet Orijinal Belge Fotoğrafı ve Fiskal Pullu Türkçe Tercümesi

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Nurcak İhracat ve İthalat Türk Anonim Şİrketi Tarafından Gönderilen Yazışmada Amerika'da Plastik İmali Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    Lot No: 404

    Lot: 404

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Nurcak İhracat ve İthalat Türk Anonim Şİrketi Tarafından Gönderilen Yazışmada Amerika'da Plastik İmali Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Boğaziçi Ticaret Türk Anonim Şirketi Benzin Petrol, Madeni Yağlar ve Tesisatı ... Tarafından Gönderilen Yazışmada Şimali Amerika'da Yapılacak Münasebetler Sonucunda Sonucunda % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    Lot No: 405

    Lot: 405

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Boğaziçi Ticaret Türk Anonim Şirketi Benzin Petrol, Madeni Yağlar ve Tesisatı ... Tarafından Gönderilen Yazışmada Şimali Amerika'da Yapılacak Münasebetler Sonucunda Sonucunda % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Mühendis İbrahim Galip Fesçi ve Nurcak İhracat ve İthalat ile Yapılacak Ticaretten Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    Lot No: 406

    Lot: 406

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Mühendis İbrahim Galip Fesçi ve Nurcak İhracat ve İthalat ile Yapılacak Ticaretten Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Orosdi-Beck antetli Islak İmzalı, Carminati'ye Gönderilmiş, 8 ekim 1913 Tarihli Ordu-Fatsa Madenleri Konulu Doküman

    Lot No: 407

    Lot: 407

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Orosdi-Beck antetli Islak İmzalı, Carminati'ye Gönderilmiş, 8 ekim 1913 Tarihli Ordu-Fatsa Madenleri Konulu Doküman

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Cavit Kartin P.İthalat  ve Dahili Ticaret AŞ. Tarafından Kesilen Dokümanda, Amerika ile Yapılacak ile Yapılacak Kağıt Ticaretinden Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    Lot No: 408

    Lot: 408

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Cavit Kartin P.İthalat ve Dahili Ticaret AŞ. Tarafından Kesilen Dokümanda, Amerika ile Yapılacak ile Yapılacak Kağıt Ticaretinden Sonucunda % 15 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, George P. Petkoff Company ve M. B. Athanassiadis ING Textiles Tarafından Yazılan Dokümanda  Yapılacak Ticaretten Sonucunda % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    Lot No: 409

    Lot: 409

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, George P. Petkoff Company ve M. B. Athanassiadis ING Textiles Tarafından Yazılan Dokümanda Yapılacak Ticaretten Sonucunda % 10 Kar Payının Carminati'ye Verilmesinin Kabul Edildiği

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1889-1893 Tarihli 209 Sayfalık Defterin Yarıdan Fazlası El ile Yazılı, Finans Defteri

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1889-1893 Tarihli 209 Sayfalık Defterin Yarıdan Fazlası El ile Yazılı, Finans Defteri

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1884 Tarihli 24 Sayfası El ile Yazılmış El Yazması, Finans Defteri

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1884 Tarihli 24 Sayfası El ile Yazılmış El Yazması, Finans Defteri

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet Eski Türkçe Finans Dokümanı, 1322/1321

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet Eski Türkçe Finans Dokümanı, 1322/1321

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet Doküman, 1904-1908

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 3 Adet Doküman, 1904-1908

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas Ghazarian Kardeşler  3 Lisan Kaşeli 1918 Tarihli Finans Dokümanı

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas Ghazarian Kardeşler 3 Lisan Kaşeli 1918 Tarihli Finans Dokümanı

    TLSold
  • Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, İpranassian Kardeşler Amasya, Ermenice Kaşeli, Arkası cirolu El Yazma Senet, 1903 Tarihli

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Finans Tarihi, Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, İpranassian Kardeşler Amasya, Ermenice Kaşeli, Arkası cirolu El Yazma Senet, 1903 Tarihli

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, İstanbul Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabed Şahinyan'ın 1929 Tarihli Fotoğrafhane Günlük Masraf Defteri, Harcamalar Defteri, Tamamı Dolu

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, İstanbul Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Sahibi Garabed Şahinyan'ın 1929 Tarihli Fotoğrafhane Günlük Masraf Defteri, Harcamalar Defteri, Tamamı Dolu

    TLSold
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden,  1908-1914 Arası Tarihli İçi Tamamen Dolu (300 Sayfa Üzerinde) Finans defteri

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1908-1914 Arası Tarihli İçi Tamamen Dolu (300 Sayfa Üzerinde) Finans defteri

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Kitap Olarak Baskısını Gördüğümüz Yıllıkların İlk defa birebir Olarak Fotoğraflarla Hazırlanmış Yıllık Albüm. Bahçelievler Deneme Lisesi 1970-1971 Tüm Sınıflarına Ait Öğrencilerin İçerisinde Yer Aldığı Resim Albümü, 1500 Üzerinde Resim Mevcuttur.-Arkada Foto Naci Bey Tarafından Yapılmıştır, Foto Naci Ankara Kartı Mevcuttur.

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Eğitim Tarihi, Kitap Olarak Baskısını Gördüğümüz Yıllıkların İlk defa birebir Olarak Fotoğraflarla Hazırlanmış Yıllık Albüm. Bahçelievler Deneme Lisesi 1970-1971 Tüm Sınıflarına Ait Öğrencilerin İçerisinde Yer Aldığı Resim Albümü, 1500 Üzerinde Resim Mevcuttur.-Arkada Foto Naci Bey Tarafından Yapılmıştır, Foto Naci Ankara Kartı Mevcuttur.

    TLSold
  • İstanbul Sarayburnu Gece Görünümü

    Lot No: 419

    Lot: 419

    İstanbul Sarayburnu Gece Görünümü

    TLSold
  • Ankara Emniyet Abidesi, Türk Öğün Çalış Güven (Bugünkü Güvenpark)

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Ankara Emniyet Abidesi, Türk Öğün Çalış Güven (Bugünkü Güvenpark)

    TLSold
  • Havacılık, 3 Adet Eski Dönem Yolcu Uçağı Kartpostalı-Pan American - Swiss air  - Swedish Airlines Reklamlı

    Lot No: 421

    Lot: 421

    Havacılık, 3 Adet Eski Dönem Yolcu Uçağı Kartpostalı-Pan American - Swiss air - Swedish Airlines Reklamlı

    TLSold
  • İstanbul Şehzadebaşı Camii-9 x 12 cm.

    Lot No: 422

    Lot: 422

    İstanbul Şehzadebaşı Camii-9 x 12 cm.

    TLSold
  • Adana 2 Adet Tamirli Kartpostal-Pamukpazar Camii ve Ulu Camii

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Adana 2 Adet Tamirli Kartpostal-Pamukpazar Camii ve Ulu Camii

    TLSold
  • 2 adet Cami İç Mekan Kartpostal Lotu-İstanbul Sultanahmet Camii ve Bursa Beyazıt Camii (Haliyle)

    Lot No: 424

    Lot: 424

    2 adet Cami İç Mekan Kartpostal Lotu-İstanbul Sultanahmet Camii ve Bursa Beyazıt Camii (Haliyle)

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Arkası 15 Mayıs 1936 Tarihli, Türk Kızları ve Öğretmenleri. Kızlar Düz Hatta Ayakta Beklemedeler.

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Eğitim Tarihi, Arkası 15 Mayıs 1936 Tarihli, Türk Kızları ve Öğretmenleri. Kızlar Düz Hatta Ayakta Beklemedeler.

    TLSold
  • İstanbul 1070'li Yıllar, 3 Adet Fotoğraf Lot-Kız Kulesi, Aya Sofya ve Sultanahmet Camii, Vapurdan İstanbul Manzarası
8,5 x 13 cm.

    Lot No: 426

    Lot: 426

    İstanbul 1070'li Yıllar, 3 Adet Fotoğraf Lot-Kız Kulesi, Aya Sofya ve Sultanahmet Camii, Vapurdan İstanbul Manzarası 8,5 x 13 cm.

    TLSold
  • 1940'lı Yıllarda Kullanılmış Cumhuriyet Bayramı Tebrik Kartı. Ankara stadı Görselli, Sağ Üstünde Sürtünmeden Kaynaklanan Delik İçerir.,

    Lot No: 427

    Lot: 427

    1940'lı Yıllarda Kullanılmış Cumhuriyet Bayramı Tebrik Kartı. Ankara stadı Görselli, Sağ Üstünde Sürtünmeden Kaynaklanan Delik İçerir.,

    TLSold
  • Meşhur, Hülya Koçyiğit

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Meşhur, Hülya Koçyiğit

    TLSold
  • Foto Servannis Fotoğrafçı Kaşeli  1929 Tarihli Çocukların Hatıra Pozu

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Foto Servannis Fotoğrafçı Kaşeli 1929 Tarihli Çocukların Hatıra Pozu

    TLSold
  • 1941 Tarihli, Islak İmzalı, Gençlerin Kameraya Değişik Pozu

    Lot No: 430

    Lot: 430

    1941 Tarihli, Islak İmzalı, Gençlerin Kameraya Değişik Pozu

    TLSold
  • 1930-1940lar, 5 Adet Çocuk Temalı Fotoğraf, Lot

    Lot No: 431

    Lot: 431

    1930-1940lar, 5 Adet Çocuk Temalı Fotoğraf, Lot

    TLSold
  • 1930-1950ler, 5 Adet Çocuk Temalı Fotoğraf, Lot

    Lot No: 432

    Lot: 432

    1930-1950ler, 5 Adet Çocuk Temalı Fotoğraf, Lot

    TLSold
  • 1920-1930lar, 5 Adet Topluluk Temalı Fotoğraf, Lot

    Lot No: 433

    Lot: 433

    1920-1930lar, 5 Adet Topluluk Temalı Fotoğraf, Lot

    TLSold
  • 1930-1940lar, 4 Adet Kasınlar Temalı Fotoğraf, Lot

    Lot No: 434

    Lot: 434

    1930-1940lar, 4 Adet Kasınlar Temalı Fotoğraf, Lot

    TLSold
  • 1930-1940lar, 5 Adet Erkekler Temalı Fotoğraf, Lot

    Lot No: 435

    Lot: 435

    1930-1940lar, 5 Adet Erkekler Temalı Fotoğraf, Lot

    TLSold
  • 5 Adet Kartpostal

    Lot No: 436

    Lot: 436

    5 Adet Kartpostal

    TLSold
  • Cumhuriyet Yılları, 4 Adet foto

    Lot No: 437

    Lot: 437

    Cumhuriyet Yılları, 4 Adet foto

    TLSold
  • 5 Adet Tablo Kartpostal

    Lot No: 438

    Lot: 438

    5 Adet Tablo Kartpostal

    TLSold
  • Selanik, Ankara'ya Gönderilmiş Fotokart, Pulu Düşük

    Lot No: 439

    Lot: 439

    Selanik, Ankara'ya Gönderilmiş Fotokart, Pulu Düşük

    TLSold
  • Kabartmalı Kadın Kartpostal

    Lot No: 440

    Lot: 440

    Kabartmalı Kadın Kartpostal

    TLSold
  • Erken Dönem 3 Adet Topluluk Foto

    Lot No: 441

    Lot: 441

    Erken Dönem 3 Adet Topluluk Foto

    TLSold
  • Cumhuriyet Yılları Askerler Temalı 3 Adet Foto, 1925-1936 Arası

    Lot No: 442

    Lot: 442

    Cumhuriyet Yılları Askerler Temalı 3 Adet Foto, 1925-1936 Arası

    TLSold
  • İstanbul Haliç, Eyüp Sırtından Görünüm

    Lot No: 443

    Lot: 443

    İstanbul Haliç, Eyüp Sırtından Görünüm

    TLSold
  • Meşhur, Şair Paul Geraldy

    Lot No: 444

    Lot: 444

    Meşhur, Şair Paul Geraldy

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Karma Okul Talebelerine ait Hatıra Pozu-11 x 17 cm.

    Lot No: 445

    Lot: 445

    Eğitim Tarihi, Karma Okul Talebelerine ait Hatıra Pozu-11 x 17 cm.

    TLSold
  • El Çizim Romanya, Macaristan ve Çekoslovakya Haritası-18 x 27 cm.

    Lot No: 446

    Lot: 446

    El Çizim Romanya, Macaristan ve Çekoslovakya Haritası-18 x 27 cm.

    TLSold
  • Tasvir Neşriyatı 4 Adet kart-Rumeli Hisarı
 Haliç
Kadifekale
Emir Sultan Camii

    Lot No: 447

    Lot: 447

    Tasvir Neşriyatı 4 Adet kart-Rumeli Hisarı Haliç Kadifekale Emir Sultan Camii

    TLSold
  • 1960 ve 70 li Yıllara Ait 2 Adet Seçmen Kağıdı, Bakırköy İlçesi Sandıklarına Ait

    Lot No: 448

    Lot: 448

    1960 ve 70 li Yıllara Ait 2 Adet Seçmen Kağıdı, Bakırköy İlçesi Sandıklarına Ait

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Fransızcadaki Başarısından Dolayı Selahaddin Adlı Talebeye Verilen Aferin Varakası

    Lot No: 449

    Lot: 449

    Eğitim Tarihi, Fransızcadaki Başarısından Dolayı Selahaddin Adlı Talebeye Verilen Aferin Varakası

    TLSold
  • Bursa Ulus Camii İç Görünümü

    Lot No: 450

    Lot: 450

    Bursa Ulus Camii İç Görünümü

    TLSold
  • Türk Ekspres Bank AŞ antetli Büyük ebat Doküman

    Lot No: 451

    Lot: 451

    Türk Ekspres Bank AŞ antetli Büyük ebat Doküman

    TLSold
  • 15 Adet Asker Kartvizit, Lot

    Lot No: 452

    Lot: 452

    15 Adet Asker Kartvizit, Lot

    TLSold
  • 15 Adet Kartvizit, Lot

    Lot No: 453

    Lot: 453

    15 Adet Kartvizit, Lot

    TLSold
  • El Çizim Yunanistan ve Balkan Ülkeleri Haritası-18 x 27 cm.

    Lot No: 454

    Lot: 454

    El Çizim Yunanistan ve Balkan Ülkeleri Haritası-18 x 27 cm.

    TLSold
  • Türkiye Turistik Kara Yolları, and Kartpostal. Arka yüzü Ankara Haritası.-Trafik Yol İşaretleri ve Mesafe Cetveli İçerir.
50 x 68 cm.

    Lot No: 455

    Lot: 455

    Türkiye Turistik Kara Yolları, and Kartpostal. Arka yüzü Ankara Haritası.-Trafik Yol İşaretleri ve Mesafe Cetveli İçerir. 50 x 68 cm.

    TLSold
  • Yüksel İpek ve İpekli Kumaş Ticarethanesi Rasim Çimci Bursa antetli 1956 Tarihli Fatura

    Lot No: 456

    Lot: 456

    Yüksel İpek ve İpekli Kumaş Ticarethanesi Rasim Çimci Bursa antetli 1956 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Abdurrahman ve Hüseyin Sarpkan İlkbahar Kollektif Şirketi, Boya ve emprime Fabrikası Bursa Antetli 1954 Tarihli Fatura

    Lot No: 457

    Lot: 457

    Abdurrahman ve Hüseyin Sarpkan İlkbahar Kollektif Şirketi, Boya ve emprime Fabrikası Bursa Antetli 1954 Tarihli Fatura

    TLSold
  • Motel Kısmet Halil Özbaş Antetli Fatura, 1970 Tarihli

    Lot No: 458

    Lot: 458

    Motel Kısmet Halil Özbaş Antetli Fatura, 1970 Tarihli

    TLSold
  • Kütahya Otel Erbaylar Antetli Fatura, 1969 Tarihli

    Lot No: 459

    Lot: 459

    Kütahya Otel Erbaylar Antetli Fatura, 1969 Tarihli

    TLSold
  • Turistik Köşk Otel Restoran Antalya 1969 / Otel Kök Sivas 1976, 2 Adet Fatura

    Lot No: 460

    Lot: 460

    Turistik Köşk Otel Restoran Antalya 1969 / Otel Kök Sivas 1976, 2 Adet Fatura

    TLSold
  • CHP Fevzi Paşa Semt Ocağı antetli 1947 Tarihli Doküman

    Lot No: 461

    Lot: 461

    CHP Fevzi Paşa Semt Ocağı antetli 1947 Tarihli Doküman

    TLSold
  • CDP Hasköy Bucak İdare Kurulu Başkanlığı antetli Osmanlıca Yazılı Doküman, 1931

    Lot No: 462

    Lot: 462

    CDP Hasköy Bucak İdare Kurulu Başkanlığı antetli Osmanlıca Yazılı Doküman, 1931

    TLSold
  • Tıp Tarihi, Türk Hekimleri Dostluk ve Yardım Cemiyeti, 1949 Tarihli Belge. Prof. Dr. Neşet Usman, Dr. Şevki Eligüzeloğlu ve Dr. Musta Besim Otaç Görselli.

    Lot No: 463

    Lot: 463

    Tıp Tarihi, Türk Hekimleri Dostluk ve Yardım Cemiyeti, 1949 Tarihli Belge. Prof. Dr. Neşet Usman, Dr. Şevki Eligüzeloğlu ve Dr. Musta Besim Otaç Görselli.

    TLSold
  • TC Kadıköy Grup Merkezi Belediye Ayar Memurluğu, 1956 Senesinde Damgalanacak Olan Ölçüler için Müracaat Kağıdı, 1956 Tarihli

    Lot No: 464

    Lot: 464

    TC Kadıköy Grup Merkezi Belediye Ayar Memurluğu, 1956 Senesinde Damgalanacak Olan Ölçüler için Müracaat Kağıdı, 1956 Tarihli

    TLSold
  • Bozcaada Şarapçılık Türk Anonim Şirketi İş Yeri Kartı

    Lot No: 465

    Lot: 465

    Bozcaada Şarapçılık Türk Anonim Şirketi İş Yeri Kartı

    TLSold
  • Yahudi Tüccar, Ahmet Diker ve Moiz Zakuto Kumaş Mağazası İstanbul antetli 1950'li Yıllara Ait Fatura

    Lot No: 466

    Lot: 466

    Yahudi Tüccar, Ahmet Diker ve Moiz Zakuto Kumaş Mağazası İstanbul antetli 1950'li Yıllara Ait Fatura

    TLSold
  • Yahudi Tüccar, Rafael Gaston Yün Mensucat İstanbul antetli 1949 Yılına Ait Fatura

    Lot No: 467

    Lot: 467

    Yahudi Tüccar, Rafael Gaston Yün Mensucat İstanbul antetli 1949 Yılına Ait Fatura

    TLSold
  • 3 Adet Senet. 1955-1956 Yılları Arası. Biri Burla Biraderler Tarafından Yazılmıştır.

    Lot No: 468

    Lot: 468

    3 Adet Senet. 1955-1956 Yılları Arası. Biri Burla Biraderler Tarafından Yazılmıştır.

    TLSold
  • Yahudi Tüccar, Çinko İş Silvio Hazan ve Ortakları Antetli 1956 Tarihli 2 Adet Senet-Arkaları Cirolu

    Lot No: 469

    Lot: 469

    Yahudi Tüccar, Çinko İş Silvio Hazan ve Ortakları Antetli 1956 Tarihli 2 Adet Senet-Arkaları Cirolu

    TLSold
  • 1936 Yılı Londra borsası Kalay, Bakır, Kurşun, Çinko, Altın ve Gümüş Fiyatlarını 3 Aylık Periyotla İstatistiki Olarak Gösteren  Katlanır Doküman-Açık Hali: 26 x 39 cm.

    Lot No: 470

    Lot: 470

    1936 Yılı Londra borsası Kalay, Bakır, Kurşun, Çinko, Altın ve Gümüş Fiyatlarını 3 Aylık Periyotla İstatistiki Olarak Gösteren Katlanır Doküman-Açık Hali: 26 x 39 cm.

    TLSold
  • Maden Tetkik Arama, 1938 Yılı Londra Borsası Bakır, Kurşun, Gümüş ve Çinko Fiyatlarını Aylık Periyotla İstatistiki Olarak Gösteren  3 Sayfalık Doküman-25 x 19 cm.

    Lot No: 471

    Lot: 471

    Maden Tetkik Arama, 1938 Yılı Londra Borsası Bakır, Kurşun, Gümüş ve Çinko Fiyatlarını Aylık Periyotla İstatistiki Olarak Gösteren 3 Sayfalık Doküman-25 x 19 cm.

    TLSold
  • 3 Adet 1956 Tarihli Senet, Yahudi ve Rum Tüccarlara Ait-Arkaları Cirolu

    Lot No: 472

    Lot: 472

    3 Adet 1956 Tarihli Senet, Yahudi ve Rum Tüccarlara Ait-Arkaları Cirolu

    TLSold
  • Yüksel Palas Otel,  Ankara Antetli ve Şehir Oteli İstanbul antetli 1970 Tarihli Fatura, Demir Otel Diyarbakır Antetli Zarf, 3 Adet

    Lot No: 473

    Lot: 473

    Yüksel Palas Otel, Ankara Antetli ve Şehir Oteli İstanbul antetli 1970 Tarihli Fatura, Demir Otel Diyarbakır Antetli Zarf, 3 Adet

    TLSold
  • El Çizim Ege Denizi 12 Adaları, İtalya Müstemlekesine ait Adalar Haritası. Ege Bölgesi ve Marmara Bölgesi Harita Dahilindedir.-24 x 16 cm.

    Lot No: 474

    Lot: 474

    El Çizim Ege Denizi 12 Adaları, İtalya Müstemlekesine ait Adalar Haritası. Ege Bölgesi ve Marmara Bölgesi Harita Dahilindedir.-24 x 16 cm.

    TLSold
  • Taşbaskı, Bursa'da Kiremit Üzeri Desenler, Pirinççi Han Desen Detayları, İnegöl'de bir Medrese Deseni ve Yenişehir'de Özel Bir Mülke Ait Motif.  1421-1440-1450 Tarihli, Haliyle, .Yırtık İçerir.-35,5 x 50 cm.

    Lot No: 475

    Lot: 475

    Taşbaskı, Bursa'da Kiremit Üzeri Desenler, Pirinççi Han Desen Detayları, İnegöl'de bir Medrese Deseni ve Yenişehir'de Özel Bir Mülke Ait Motif. 1421-1440-1450 Tarihli, Haliyle, .Yırtık İçerir.-35,5 x 50 cm.

    TLSold
  • Kadın Moda Tarihi, Budapeşte, Macarca Yazılı Kadın Moda Broşürü

    Lot No: 476

    Lot: 476

    Kadın Moda Tarihi, Budapeşte, Macarca Yazılı Kadın Moda Broşürü

    TLSold
  • S.H.M. Personelinden Başkası Giremez Levhası, El Çizim Ön Çalışması-19 x 26 cm.

    Lot No: 477

    Lot: 477

    S.H.M. Personelinden Başkası Giremez Levhası, El Çizim Ön Çalışması-19 x 26 cm.

    TLSold
  • El Çizim Avrupa Kıtası Coğrafi Haritası, El Çizimi.-19 x 25 cm.

    Lot No: 478

    Lot: 478

    El Çizim Avrupa Kıtası Coğrafi Haritası, El Çizimi.-19 x 25 cm.

    TLSold
  • 6 Adet Yabancı Kartpostal, Lavardin

    Lot No: 479

    Lot: 479

    6 Adet Yabancı Kartpostal, Lavardin

    TLSold
  • 1910-1920'li Yıllar,  3 Adet Foto,-Biri Fesli, Fessiz Adamlar ile Şapkalı Çocuk, Anadolu'da Bir Camii ve  Tipler

    Lot No: 480

    Lot: 480

    1910-1920'li Yıllar, 3 Adet Foto,-Biri Fesli, Fessiz Adamlar ile Şapkalı Çocuk, Anadolu'da Bir Camii ve Tipler

    TLSold
  • 2 Adet Yabancı Kartpostal-Viyana - Korosko

    Lot No: 481

    Lot: 481

    2 Adet Yabancı Kartpostal-Viyana - Korosko

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Çeki

    Lot No: 482

    Lot: 482

    Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Çeki

    TLSold
  • Kahire Constantin J. Manganas Baskısı, 1946-1947 Tarihli Ruhban Okulu Defteri

    Lot No: 483

    Lot: 483

    Kahire Constantin J. Manganas Baskısı, 1946-1947 Tarihli Ruhban Okulu Defteri

    TLSold
  • Birleşik Krallık  10 Adet 10 Adet Fotokart İçerir Albüm. Arka Kapak Eksiktir.

    Lot No: 484

    Lot: 484

    Birleşik Krallık 10 Adet 10 Adet Fotokart İçerir Albüm. Arka Kapak Eksiktir.

    TLSold
  • Foto Sevim Ali Ekrem, Tuhafiye  Kırtasiye Itriyat ve Amatör İşleri Mühürlü Zarf, Haliyle-Filigranlı Kağıt

    Lot No: 485

    Lot: 485

    Foto Sevim Ali Ekrem, Tuhafiye Kırtasiye Itriyat ve Amatör İşleri Mühürlü Zarf, Haliyle-Filigranlı Kağıt

    TLSold
  • Tıp Tarihi, Dr. Derviş Filigranlı Reçete, Kullanılmamış

    Lot No: 486

    Lot: 486

    Tıp Tarihi, Dr. Derviş Filigranlı Reçete, Kullanılmamış

    TLSold
  • Osmanlıca Donanma Mecmuası, Numero 48-20, Matbaayı Hayriye ve Şürekası, 16 Teşrinisani 1914 Tarihli, İç Kapak Mevcuttur. Alman donanma Gemileri Haberli, Lekeli

    Lot No: 487

    Lot: 487

    Osmanlıca Donanma Mecmuası, Numero 48-20, Matbaayı Hayriye ve Şürekası, 16 Teşrinisani 1914 Tarihli, İç Kapak Mevcuttur. Alman donanma Gemileri Haberli, Lekeli

    TLSold
  • Osmanlıca Donanma Mecmuası, Numero 77-29, Matbaayı Hayriye ve Şürekası, 18 Kanunisani 1915Tarihli, Cihad-ı ekber Yolunda İç Kapaklı,  Lekeli, Yevm İstiklal Şenlikleri Orta Sayfa Haberli

    Lot No: 488

    Lot: 488

    Osmanlıca Donanma Mecmuası, Numero 77-29, Matbaayı Hayriye ve Şürekası, 18 Kanunisani 1915Tarihli, Cihad-ı ekber Yolunda İç Kapaklı, Lekeli, Yevm İstiklal Şenlikleri Orta Sayfa Haberli

    TLSold