• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Cemiyet Ekspres Müzayedesi

Cemiyet Ekspres Müzayedemize 22 Mayıs  2023 saat 21:30'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:32 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır.

Kitap, Dergi ve süreli yayınlar hariç tüm ürünlerden % 18 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.

  • Kategori: Fotokart

SATILDI

Lot: 82 » Fotokart

Müzik Tarihi, Pop Müzik Sanatçısı Atilla Atasoy Islak İmzalı Fotokart, 16x10,5 cm

1971 yılında Hıncal Uluç'un sunduğu "Bil Bul" adlı yarışma programında ilk kez kamera ile tanışan Atasoy, 1972'de Yavuz Gökmen'in prodüktörlüğündeki müzik-eğlence programıyla besteci-şarkıcı olarak lanse edildi. Ankara Radyo ve Televizyonu ile başlayan birçok toplu ve solo programlarda, kendi bestelerinin yanı sıra Halk Müziği modernizasyonları ve Türk Sanat Müziği orkestrasyon denemelerini sergiledi. "Anam / Cüce" isimli ilk plağını 1974 yılında doldurdu. Türkiye onu asıl 1975 Eurovision Türkiye elemelerinde ikinci olduğu "Dilenci" şarkısıyla tanıdı. O yıl Hey dergisi'nin Ümit Veren Şarkıcı ödülünü aldı. Ayşe Mine ve Dağhan Baydur ile birlikte 1979 Eurovision Türkiye seçmelerine katılmışlardı. Finale gelemediler ve şarkılarından Hopşirinini isimli bir EP çıkarttılar.Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da (Tunus, Bulgaristan ve İsveç'te) ödüller kazandı. 6 Haziran 1982 Bulgaristan 'ın Slanchev Briag kasabasında yapılan 18. Altın Orfe Müzik Festivali'nde, "Fırtına" ve "Like Bird" adlı parçalarla Türkiye'yi temsil eden Attila Atasoy iki özel ödül aldı. 1987'de "Farzet ki Ben Seni Hiç Tanımadım" şarkısı ile kendini tekrar hatırlattı. 1989'da Erdal Çelik'in yorumladığı söz ve müziği kendisine ait olan "Yaz Yağmuru" adlı bestesi Altın Güvercin Yarışması 3.lüğü aldı.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 1
sonraki