• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Ekim Özel Kitap Müzayedesi

Ekim Özel Kitap Müzayedemize 13 Ekim  2024 saat 22:30'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 22:32 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır.

Kitap hariç tüm ürünlerden % 20 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.PEY VERMEDEN ÖNCE MÜZAYEDE KURALLARINI LÜTFEN OKUYUNUZ.

Lot: 3 » Kitap

Menge-Güthling Hand-Und Schulausgabe Teil II

Prof.Dr.Otto Güthling,1918 Berlin-Schöneberg Langenscheidtsce Verlagsbuchhandlung,740 sayfa

özel ile ilk halükayetinde ilk halükste Nicelik-Gütçe Latin-Alman ve Almanca-Latin ...

Detaylar
Lot: 4 » Kitap

Oğuzlardan Avşarlara Avşarlardan Dokuzlara-Dokuzlardan Çakallara ÇAKAL YÖRÜKLERİ

Ramazan Çalış,2016 A'dan Z'ye Yayınları,613 sayfa

Biz Yörükler Anadolu`nun hamurunu yoğuranlarız. Ortaasya`da Seyhun ve Ceyhun Nehirleri`nin Aral ve Issık Gölleri`nin kenarlarında koyun ve deve güderken kurduğumuz sosyal hayatı Anadolu`ya taşıdık.

Detaylar
Lot: 5 » Kitap

Türkiye Tarihi 1071-1453,Bizanstan Türkiye'ye

Kate Fleet,Çeviri:Ali Özdemir,2012 Kitap Yayınevi,600 sayfa

Cambridge Türkiye Tarihi`nin bu birinci cildinde, 11. yüzyılın sonunda Türklerin Anadolu`ya gelişinden Bizans İmparatorluğu`nun çöküşüne ve başkenti İstanbul olan bir Osmanlı İmparatorluğu`nun kuruluşuna kadar geçen zaman diliminde bu topraklarda Türk hegemonyasının yükselişini inceliyor. Bu zaman dilimi alışılageldiği üzere bir fay hattı gibi Osmanlı öncesi/Osmanlı diye bölünmek yerine bir bütün olarak ele alınıyor ve Bizans İmparatorluğu`nun çöküp Anadolu`nun Osmanlı İmparatorluğu`nun kalbinin attığı bir yere dönüştüğü sırada bölgenin politik, ekonomik, toplumsal, entelektüel ve kültürel tarihi gözden geçiriliyor.

Detaylar
Lot: 6 » Kitap

Social Intelligence

Daniel Goleman,2006 Bantam Book Kanada,403 sayfa Sert Kapak Şömizli

İçerisinde Tükenmez Kalemle İşaretlemeler Mevcut

Detaylar
Lot: 8 » Kitap

Dünyayı Değiştiren Altı Yıl 1985-1991 Sovyet İmparatorluğu'nun Yıkılışı

Helene Carrere D'encausse,Çeviri:Şehsuvar Aktaş,2020 Yapı Kredi Yayınları,252 sayfa

Devrimlerin beşiği 20. yüzyılın son çeyreğinde hiç kimsenin öngörmediği bir “dev­rim” daha gerçekleşti: kimilerine göre sosyalist ütopyanın icrası, kimilerine göre totaliter bir sistem, kısacası Sovyet İmparatorluğu altı yılda çöktü ve bu çöküş, siste­min bitkin düşürdüğü iyi niyetli insanların inisiyatifiyle gerçekleşti.

Detaylar
Lot: 12 » Kitap

Osmanlı'dan Bugüne Gözümüzden Kaçanlar

M.Şinasi Acar,2016 Yem Yayınları,236 sayfa

Mimarlık, tasarım, mühendislik, şehircilik, kentleşme, endüstri ürünleri tasarımı, peyzaj tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın’ın yeni kitabı Osmanlı’dan Bugüne Gözümüzden Kaçanlar’ın, yepyeni araştırma ve inceleme bulgularıyla hazırlanmış geliştirilmiş 2. baskısı çıktı.

Detaylar
Lot: 13 » Kitap

Günümüz Diliyle İstanbul'un Sessiz Kitabeleri

Rüknü Özkök,2016 Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları,246 sayfa

İstanbul’u gezerken, ya da günlük koşuşturmaca arasında önünden geçtiğimiz anıtların kitabeleri nadiren dikkat çeker. Çoğu zor okunan bezemeli tarzlarda yazılmış ve söz s anatlarıyla örülmüş bu kitabeleri Osmanlı Türkçesine aşina olanlar bile her zaman kolay sökemez.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 5
sonraki